3000 μέρες

Conceptions, Experiences and Explorations to relive the heady days of Life and ameliorate the World!

Αλλαγή domain name: Το "3000 μέρες" στο www.3000meres.eu

Εδώ και μερικούς μήνες θα έχετε ήδη παρατηρήσει ότι το 3000meres.com δεν υφίσταται πλέον. Επειδή υπήρξε ένα πρόβλημα με την ανανέωσή του μέσω της Google, το άφησα να λήξει με σκοπό να το κατοχυρώσω μέσω μιας άλλης εταιρίας. Δυστυχώς, μια εταιρία που προφανώς εξειδικεύεται στις "απαγωγές domain names" πρόλαβε και κατοχύρωσε το όνομα. Αυτές οι εταιρίες ψάχνουν domain names με μεγάλο αριθμό επισκεπτών και μόλις τα βρουν ελεύθερα τα δεσμεύουν με σκοπό να τα πουλήσουν πίσω στους αρχικούς κατόχους τους.

http://whois.domaintools.com/3000meres.com
https://www.whois.com/whois/3000meres.com

Δεν έψαξα να βρω πόσα "λύτρα" ζητούν... δεν μπήκα καν στη διαδικασία να το ψάξω (λυπάμαι Nanci, αλλά σήμερα δεν ήταν η τυχερή σου μέρα...). Έτσι κι αλλιώς το blog μου βρίσκεται πάντα ζωντανό στην μπλογκόσφαιρα μέσω της κύριας διεύθυνσής του. Παράλληλα, αποφάσισα να αλλάξω το επίσημο domain name στο "3000meres.eu" και να το κατοχυρώσω μια και καλή στο godaddy.com. Έτσι, από εδώ και στο εξής οι "3000 μέρες" θα είναι προσβάσιμες μέσω των παρακάτω διευθύνσεων:

Κύρια διεύθυνση του blog "3000 μέρες":  www.3000meres.blogspot.com
Επίσημη διεύθυνση του blog "3000 μέρες":  www.3000meres.eu  😊

Μια ακόμη πιο σημαντική απόφαση που πήρα είναι η εξής: Από εδώ και στο εξής θα φροντίσω οι "3000 μέρες" να γίνουν πιο προσωπικές, πιο κοντά στην καθημερινότητά μου, στη ζωή μου και στο Ντίσελντορφ όπου ζω τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο κύριος σκοπός ενός blog: Να είναι ένα διαδικτυακό ημερολόγιο.

Εύχομαι σε όλες τις φίλες και τους φίλους του blog να είστε καλά και να τα περνάτε καλά. Από εδώ και στο εξής θα είμαστε πιο συχνά σε επαφή!


Blog Archive

Αναγνώστες

Πρώτη ενημέρωση!

Νέα & ψυχαγωγία!

Χαμόγελο

Χαμόγελο
Στηρίξτε το Χαμόγελο του παιδιού!

Socrates

Socrates
From Düsseldorf with love!
Μην αφήσεις τη ζωή να σε πάρει από κάτω, τους φόβους που σε τρέφουν να τους κάνεις κάτι άλλο... Κάνε τους ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία. Μην γυρνάς την πλάτη, μην ζεις στο ψέμα. Πολέμησε το άδικο και κάθε είδους βία. Σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία...
(ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ενδιαφέροντα Blogs

Αξιόλογα Blogs & Sites!