3000 μέρες

Conceptions, Experiences and Explorations to relive the heady days of Life and ameliorate the World!

Above Average και άλλες κωμικές δημιουργίες

Όσοι αγγλομαθείς φίλοι και φίλες αγαπούν τις ερασιτεχνικές κωμικές δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από προσεγμένη δουλειά και μεράκι, τα παρακάτω γκρουπ θα τους φανούν πολύ ενδιαφέροντα.Στη λίστα πρόσθεσα το Robot Chicken αυθαίρετα. Αξίζει οπωσδήποτε.

Above Average

http://www.youtube.com/user/AboveAverageNetwork

Οι Above Average είναι ένα δίκτυο διάφορων κωμικών, οι οποίοι αν και έχουν το δικό τους ιδιαίτερο στυλ έχουν ως στόχο τη δημιουργία κωμικών βίντεο που να προκαλούν γέλιο και να χαρακτηρίζονται από καλή και προσεγμένη δουλειά.
Παρακάτω είναι μερικές επιλογές από αυτά. Περισσότερα θα βρείτε στο κανάλι τους στο youtube.

BriTANicK

http://www.britanick.com

Οι BriTANicK είναι δύο φίλοι, ο Brian McElhaney και ο Nick Kocher, οι οποίοι ξεκίνησαν το 2008 να δημιουργούν μικρά κωμικά βιντεάκια. Περισσότερες πληροφορίες για αυτούς θα βρείτε εδώ: http://www.britanick.com/aboutΠερισσότερα βίντεο των BriTANicK βρίσκονται εδώ: http://www.britanick.com/videos


Robot Chicken

http://en.wikipedia.org/wiki/Robot_Chicken
Πρόκειται για μια δημοφιλή αμερικάνικη σειρά stop-motion claymation, η οποία παίζεται από το 2005 στην αμερικάνικη τηλεόραση. Έχει κερδίσει ένα βραβείο Annie Award και τρία βραβεία Emmy. Σατυρίζει τα πάντα γύρω από την αμερικάνικη επικαιρότητα, αλλά και πολλές άλλες σειρές, βιβλία και ταινίες.
Να σημειωθεί εδώ ότι το συγκεκριμένο είδος χιούμορ είναι αποκλειστικά για ενήλικες και η υπερβολή του ξεφεύγει πάρα πολύ από τα συνηθισμένα.Περισσότερα βίντεο μέσα από το youtube:
http://www.youtube.com/results?search_query=robot%20chicken

The Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting

 Πρόκειται για μια σχετικά καινούρια σειρά σκετς, η οποία προβάλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC1. Η σκηνοθεσία είναι του Jungleboys' Wayne Blair.
http://www.abc.net.au/tv/programs/elegantgentleman.htmΕύχομαι καλό γέλιο και να σας αρέσουν!


Blog Archive

Αναγνώστες

Πρώτη ενημέρωση!

Νέα & ψυχαγωγία!

Χαμόγελο

Χαμόγελο
Στηρίξτε το Χαμόγελο του παιδιού!

Socrates

Socrates
From Düsseldorf with love!
Μην αφήσεις τη ζωή να σε πάρει από κάτω, τους φόβους που σε τρέφουν να τους κάνεις κάτι άλλο... Κάνε τους ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία. Μην γυρνάς την πλάτη, μην ζεις στο ψέμα. Πολέμησε το άδικο και κάθε είδους βία. Σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία...
(ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ενδιαφέροντα Blogs

Αξιόλογα Blogs & Sites!