3000 μέρες

Conceptions, Experiences and Explorations to relive the heady days of Life and ameliorate the World!

Το "Βορειοδυτικά!" αλλάζει!

Τους τελευταίους δύο μήνες το Βορειοδυτικά! συμμετέχει σε μία μεγάλη εθελοντική, μη κερδοσκοπική κίνηση αρκετών forums, bloggers και ιστοσελίδων που ασχολούνται με τη μετανάστευση με σκοπό τη δημιουργία ένος κοινού δικτύου μετανάστευσης. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν εν εξελίξει αρκετές συζητήσεις και διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο σχετικά με τη δομή και τη βέλτιστη λειτουργία αυτού του δικτύου. Οι χώρες που συμμετέχουν σε πρώτη φάση μέχρι αυτήν τη στιγμή δυναμικά είναι η Ολλανδία, η Γερμανία, η Δανία, το Βέλγιο, η Γαλλία και η Αγγλία, ενώ έπονται ακόμα περισσότερες.
Αν και σε αρχικό στάδιο, μέχρι αυτήν τη στιγμή τα αποτελέσματα αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος φαίνεται να ξεπερνούν κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες. Μεταξύ μας υπάρχει έντονος ενθουσιασμός, πολύ καλή διάθεση, ισχυρή βούληση για συμμετοχή και μεράκι να βγει ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα.

Με βάση την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα, το ιστολόγιο του Βορειοδυτικά! πρόκειται να υποστεί κάποιες αλλαγές τον επόμενο καιρό. Ακόμα πιο σημαντική αλλαγή αναμένεται και στο φόρουμ του Mofeu, το οποίο θα κληθεί να αναλάβει καθοριστικό ρόλο στο όλο εγχείρημα. Ο Θοδωρής εργάζεται πυρετωδώς τον τελευταίο καιρό πάνω σε αυτό όπως και στη δημιουργία ενός καινούριου Portal.

Περισσότερα νέα και λεπτομέρειες θα έχετε τον επόμενο καιρό. Μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στη μεταναστευτική σας προσπάθεια!

Blog Archive

Αναγνώστες

Πρώτη ενημέρωση!

Νέα & ψυχαγωγία!

Χαμόγελο

Χαμόγελο
Στηρίξτε το Χαμόγελο του παιδιού!

Socrates

Socrates
From Düsseldorf with love!
Μην αφήσεις τη ζωή να σε πάρει από κάτω, τους φόβους που σε τρέφουν να τους κάνεις κάτι άλλο... Κάνε τους ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία. Μην γυρνάς την πλάτη, μην ζεις στο ψέμα. Πολέμησε το άδικο και κάθε είδους βία. Σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία...
(ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ενδιαφέροντα Blogs

Αξιόλογα Blogs & Sites!