3000 μέρες

Conceptions, Experiences and Explorations to relive the heady days of Life and ameliorate the World!

Καλέ… εδώ έχει πολλούς Λευκούς Πύργους!


Άρθρο από το http://magicasland.com που το βρήκα και στο www.epikairo.gr.
Σύνταξη κειμένου: Magica

Από magicasland Οκ ξέρω ότι ο τίτλος μοιάζει κάπως περίεργος αλλά δε θα μπορούσα να ονομάσω κάπως διαφορετικά το συγκεκριμένο κείμενο μια και αυτή ακριβώς ήταν η αυθόρμητη φράση μου όταν είδα τυχαία σε ένα βίντεο το Ρουμελί Χισάρ που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη....
Φυσικά δεν γνώριζα την ονομασία “Ρουμελί Χισάρ” ούτε και την ύπαρξη του γενικότερα. Κι άντε τώρα να βρεις τι είναι τούτοι οι Λευκοί Πύργοι στην Τουρκία από ένα βίντεο 100 ετών. Για το ότι ήταν Λευκοί Πύργοι όμως, με ότι κι αν σημαίνει αυτό, δεν είχα ουδεμία αμφιβολία ως Σαλονικιά.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ.

Με μια πρώτη ματιά, οφείλω να ομολογήσω ότι το magicasland.com είναι πολύ ωραία σελίδα, με περιεχόμενο, προσεγμένη εμφάνιση και μεράκι. Μπράβο στη Magica!
Επίσης, το epikairo.gr είναι από τα πιο απλά και καλά ενημερωτικά blog που παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό. Δεν θα πολυαναφερθώ στο γιατί. Αφήνω τον επισκέπτη να το ανακαλύψει.

Blog Archive

Αναγνώστες

Πρώτη ενημέρωση!

Νέα & ψυχαγωγία!

Χαμόγελο

Χαμόγελο
Στηρίξτε το Χαμόγελο του παιδιού!

Socrates

Socrates
From Düsseldorf with love!
Μην αφήσεις τη ζωή να σε πάρει από κάτω, τους φόβους που σε τρέφουν να τους κάνεις κάτι άλλο... Κάνε τους ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία. Μην γυρνάς την πλάτη, μην ζεις στο ψέμα. Πολέμησε το άδικο και κάθε είδους βία. Σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία...
(ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ενδιαφέροντα Blogs

Αξιόλογα Blogs & Sites!