3000 μέρες

Conceptions, Experiences and Explorations to relive the heady days of Life and ameliorate the World!

Άμστερνταμ: Φωτογραφίες στο flickr.

Μόλις χθες δημιούργησα έναν λογαριασμό στο flickr και ανέβασα γύρω στις 500 φωτογραφίες. Δυστυχώς, όμως, το flickr στην ελεύθερή του έκδοση υποστηρίζει μόνο τις πιο πρόσφατες 200 φωτογραφίες που ανέβασα για αυτόν τον μήνα. Δεν πειράζει, και αυτές οι 200 καλές είναι. Θα προσπαθήσω να βρω και κάποια ακόμα υπηρεσία με σκοπό να τις ανεβάσω όλες.
Προς το παρόν μπορείτε να δείτε 200 φωτογραφίες σε slideshow. Κάποιες ρυθμίσεις στη μηχανή μου ήταν λάθος και μερικές φωτογραφίες κοκκινίζουν λίγο, αλλά δεν φαίνονται καθόλου άσχημα, δίνουν μια εντύπωση από παρελθόν.
Πολλά φιλιά από το Άμστερναμ παιδιά. Θα υπάρξουν περισσότερα νέα μου προσεχώς.

2 σχόλια:

nkour είπε...

ωραίος :) Photobucket?

PC HANDS είπε...

Τι να λέμε, η Ολλανδία είναι όλα τα λεφτά!

Σωκράτη ενημέρωνέ μας σχετικά με δουλειές και πώς βλέπεις τα πράγματα εκεί.

Για παράδειγμα, αν υποθέσουμε πως έρχεται ένα ζευγάρι για να μείνει μέχρι να βρει δουλειά, τι έξοδα θα έχει ημερησίως για ένα πολύ απλό ξενοδοχείο, για φαγητό και για συγκοινωνία; Στο περίπου.

Blog Archive

Αναγνώστες

Πρώτη ενημέρωση!

Νέα & ψυχαγωγία!

Χαμόγελο

Χαμόγελο
Στηρίξτε το Χαμόγελο του παιδιού!

Socrates

Socrates
From Düsseldorf with love!
Μην αφήσεις τη ζωή να σε πάρει από κάτω, τους φόβους που σε τρέφουν να τους κάνεις κάτι άλλο... Κάνε τους ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία. Μην γυρνάς την πλάτη, μην ζεις στο ψέμα. Πολέμησε το άδικο και κάθε είδους βία. Σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία...
(ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ενδιαφέροντα Blogs

Αξιόλογα Blogs & Sites!