3000 μέρες

Conceptions, Experiences and Explorations to relive the heady days of Life and ameliorate the World!

Tweet!

Το Twitter μου αρέσει πολύ γιατί είναι άμεσο και δεν έχει κλειδωμένα προφίλ. Τις περισσότερες φορές είναι πιο σοβαρό, ενώ ο περιορισμός του μήκους μηνύματος βοηθάει στο να σκεφτόμαστε περισσότερο τι και πώς θα το γράψουμε!
Κάποια στιγμή θα γράψω περισσότερα για αυτό. Προς το παρόν παραθέτω κάποια tweets που διάβασα σήμερα και μου άρεσαν.
Υπάρχουν πολλές σελίδες που προβάλλουν τα καλύτερα tweets από τον ελληνικό χώρο. Π.χ. μια τέτοια είναι και η http://www.tweetawards.gr
2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Χαχαχα! Απολαυστικά! Να είστε καλά. Κι εμένα μου αρέσει πολύ το τουίτερ. Εκτός από τους χιουμορίστες, οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν άμεσα και χωρίς φιοριτούρες.

Υ.Γ. Η πρώτη λέξη για την επαλήθευση είναι πάντα δυσδιάκριτη. Μπορείτε να κάνετε κάτι;

spell caster είπε...

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε την υπάρχουσα επιχείρησή σας ή να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό έργο με ένα πολύ καλό πακέτο δανείων. Είμαστε πρόθυμοι να παρακάμψουμε τις συνήθεις και επίσημες διαδικασίες ώστε να σας προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα χρηματοδοτικών δανείων και χρηματοδότηση έως και 5.000,00 € / 10.000,00 € και άνω ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας.

Σήμερα παρέχουμε κεφάλαια για όλους τους τύπους επιχειρήσεων από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έως μεγάλες εταιρικές επιχειρήσεις. Θα θέλαμε να μας δώσετε ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο για την ομάδα εμπειρογνωμόνων επενδύσεων και την αξιολόγηση. Λαμβάνουμε το επιτόκιο 3% ετησίως εάν το δάνειο σας εγκριθεί και χρηματοδοτηθεί.

Μπορείτε επίσης να είστε μεσίτης μας και να λαμβάνετε προμήθεια 2% για κάθε επιτυχώς εγκεκριμένο δάνειο που προέρχεται από εσάς σε οποιοδήποτε από τα πακέτα που αναφέρονται παρακάτω:

· Επιχειρησιακή εκκίνηση

· Απόκτηση επιχειρήσεων

· Επέκταση επιχειρήσεων

· Εμπορική αγορά ακινήτων

· Εκτέλεση Συμβολαίου

· Ή οποιαδήποτε άλλα επιθυμητά έργα, κλπ.

Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις προσφορές μας, παρακαλούμε να απαντήσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Johnleoloancompany@gmail.com

Blog Archive

Αναγνώστες

Πρώτη ενημέρωση!

Νέα & ψυχαγωγία!

Χαμόγελο

Χαμόγελο
Στηρίξτε το Χαμόγελο του παιδιού!

Socrates

Socrates
From Düsseldorf with love!
Μην αφήσεις τη ζωή να σε πάρει από κάτω, τους φόβους που σε τρέφουν να τους κάνεις κάτι άλλο... Κάνε τους ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία. Μην γυρνάς την πλάτη, μην ζεις στο ψέμα. Πολέμησε το άδικο και κάθε είδους βία. Σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία...
(ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ενδιαφέροντα Blogs

Αξιόλογα Blogs & Sites!