3000 μέρες

Conceptions, Experiences and Explorations to relive the heady days of Life and ameliorate the World!

Μετανάστευση στην Ολλανδία - Ερωτήματα και απαντήσεις

Οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να την εκφράσετε ως σχόλιο στο τέλος της σελίδας.

Τον τελευταίο καιρό αρκετοί άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου μέσω e-mail με σκοπό να τους ενημερώσω για τις συνθήκες στην Ολλανδία. Όλοι με έχουν βρει από τα ιστολόγια μου και όλοι μου γράφουν λίγο πολύ τα ίδια πράγματα. Ότι ως νέοι, σκεπτόμενοι και δραστήριοι άνθρωποι έχουν απογοητευτεί από το ελληνικό σύστημα, μέσα στο οποίο δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα σχέδια και τις επιθυμίες τους, και ότι σκέφτονται σοβαρά να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, γιατί, όπως ενημερώνονται, εκεί οι νέοι άνθρωποι αν παλέψουν μπορούν να τα καταφέρουν.

Έχοντας ζήσει σχεδόν 7 χρόνια στη Γερμανία στο παρελθόν και εδώ και μερικούς μήνες εντέλει και στην Ολλανδία, ομολογώ η λέξη αξιοκρατία σε αυτές τις χώρες έχει νόημα και εφαρμογή.

Δεν ξέρω για την Αγγλία αν είναι κάπως ψυχροί οι άνθρωποι όπως μου έγραψε τώρα τελευταία η φίλη Ιωάννα από την electroauth, αλλά αρκετοί φίλοι που εργάστηκαν εκεί δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός βέβαια από τον άστατο καιρό.

Θα πω μερικά πράγματα για την Ολλανδία, τα οποία ισχύουν και για τη Γερμανία.

Στην Ολλανδία, αν δεν έρθεις με κάποια δόση προκατάληψης για το τι θα συναντήσεις, είναι πολύ καλά. Μπορώ να πω ότι θα μπορούσε κάλλιστα να συγκριθεί ποιοτικά με τον Καναδά και την Αυστραλία, αν και δεν έχω πάει εκεί. Οι άνθρωποι είναι κοινωνικοί και εξωστρεφείς στις καθημερινές τους συναλλαγές, όπως και ευθύτατοι σε αυτό που θέλουν να σου πουν. Αξίζει να κάνεις ένα δυνατό τεστ πηγαίνοντας να εργαστείς για καιρό σε μια τέτοια χώρα για να δεις τον τρόπο ζωής και να μάθεις για τον εαυτό σου.

Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν χώρες όπου οι άνθρωποι είναι ψυχροί ή μη κοινωνικοί και ακατάδεκτοι. Απλώς είναι διαφορετικοί, όπως και εμείς για αυτούς. Αν πας σε μια χώρα και βλέπεις τους ανθρώπους με τα κριτήρια του τρόπου ζωής της Ελλάδας, ναι μεν θα είσαι σωματικά εκεί, στην πραγματικότητα όμως θα είσαι στην Ελλάδα. Θα έχεις βρεθεί πραγματικά σε αυτήν τη χώρα, όταν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και δεις τους ανθρώπους σαν να ήταν συμπατριώτες σου. Είναι η ιδιότητα, η συνειδητοποίηση της ταυτότητάς του γήινου πολίτη, την οποία δυστυχώς δεν την διδασκόμαστε ακόμα στα σχολεία, ενώ θα έπρεπε. Άπαξ και θελήσεις να ενταχθείς στην κοινωνία συνειδητά, τότε τα πράγματα είναι πολύ εύκολα ως προς την προσαρμογή.

Ποια βήματα πρέπει να κάνει κάποιος για να μεταναστεύσει στην Ολλανδία;

Μπορείτε αρχικά να δείτε προηγούμενα άρθρα μου για το εξωτερικό και την Ολλανδία:
http://3000meres.blogspot.com/2009/04/blog-post_15.html
http://3000meres.blogspot.com/search/label/Γερμανία
http://3000meres.blogspot.com/search/label/Κάτω%20Χώρες

Θα δώσω μια γενική περιγραφή εδώ και θα αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες στα σχόλια αυτού του post.
 • Η μεγάλη απόφαση. Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι να περάσει από τη σκέψη στην απόφαση. Να φύγει από την Ελλάδα ως Έλληνας και να φτάσει στην Ολλανδία ως Ολλανδός. Αυτό δεν σημαίνει να απαρνηθεί την Ελλάδα, αλλά να ανοίξει το μυαλό του, να αποδεχτεί τον διαφορετικό τρόπο ζωής και να προσαρμόσει την καθημερινότητά του σύμφωνα με αυτόν και να θελήσει πραγματικά να συμβιώσει με άλλους διαφορετικούς ανθρώπους.
 • Προετοιμασία της συνταγής. Εφόσον υπάρχει η απόφαση, χρειάζεται μια καλή προετοιμασία, τόσο σε ενέργειες όσο και ψυχολογική. Ίσως να πάρει και μήνες, αλλά είναι απαραίτητη.
 • Πρώτα απ' όλα χρειάζονται επίσημα έγγραφα και πιστοποιητικά. Αυτά είναι ταυτότητα (καινούρια με λατινικούς χαρακτήρες), διαβατήριο, πιστοποιητικό γεννήσεως με apostille και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με apostille. Καλό είναι τα δύο τελευταία να τα ζητήσετε από ένα ΚΕΠ, όπως τα έχω κατονομάσει. Για να τα δεχτούν όμως οι Ολλανδοί για την εγγραφή στον δήμο, δεν θα πρέπει να είναι παλαιότερα του ενός έτους και θα πρέπει να τα μεταφράσετε εδώ στην Ολλανδία στα Ολλανδικά από πιστοποιημένο μεταφραστή.
 • Καλό θα ήταν, επίσης, να έχετε μαζί σας και αρκετές φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου, όπως και μικρότερες για τυχόν πάσο που θα χρειαστούν και για ότι προκύψει εκείνην τη στιγμή. Εμένα μου χρειάστηκαν αρκετές φορές για να βγάλω εκπτωτικά πάσο και έτσι γλύτωσα πάρα πολλά χρήματα.
 • Εφόσον συγκεντρώσουμε τα έγγραφα, θα πρέπει να κάνουμε ένα χρονοδιάγραμμα, μέσα στο οποίο θα καταγράψουμε την ημερομηνία μετανάστευσης και όλες τις ημερομηνίες περάτωσης των εκκρεμοτήτων μας στην Ελλάδα.
 • Θα βοηθούσε πολύ μια λίστα με όλες τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχουμε (και θα συνεχίσουμε να έχουμε) στην Ελλάδα, όπως τραπεζικές κινήσεις, ασφάλιση, ενοίκια, λογαριασμοί, τακτικές πληρωμές, δόσεις δανείων, πληρωμές ασφαλειών για αυτοκίνητο, συνδρομές, τακτικά ή ετήσια ραντεβού, συναντήσεις και ότι άλλο θεωρήσουμε αναγκαίο. Σκοπός μας είναι να μην αφήσουμε κάποια εκκρεμότητα να τρέχει, όταν θα είμαστε χιλιόμετρα μακριά.
 • Μια λίστα με τους φίλους και τους συγγενείς που θα μπορούν να διευθετήσουν μελλοντικά ζητήματα και υποχρεώσεις μας όταν εμείς θα είμαστε στο εξωτερικό, κατόπιν συνεννόησης με αυτούς, είναι επίσης απαραίτητη.
 • Εξίσου σημαντικός είναι και ο οικονομικός προϋπολογισμός για τουλάχιστον 6 μήνες στη χώρα. Χοντρικά, θα πρέπει να υπολογίσουμε τα έξοδα ταξιδιού, τα έξοδα προσαρμογής για τον πρώτο καιρό, τα ενοίκια για 6 μήνες, το φαγητό για 6 μήνες και τα καθημερινά έξοδα για 6 μήνες. Θέτω ως όριο τους 6 μήνες που είναι ένα καλό όριο στην περίπτωση που δεν έχουμε βρει εργασία και θέλουμε να ρισκάρουμε. Από την άλλη, αν βρούμε από πριν εργασία θα προσαρμόσουμε τα έξοδα αναλόγως. Βασικά, ανά άτομο μηνιαίως θα πρέπει να υπολογίσουμε 400 ευρώ για διαμονή σε δωμάτιο, κατά μέσο όρο τα τρόφιμα είναι πιο φθηνά από την Ελλάδα, όπως και τα προϊόντα καθημερινής χρήσης.
 • Τα φαγητά έξω είναι πιο ακριβά, οπότε καλό είναι να μάθετε να μαγειρεύετε από πριν. Οι αστικές συγκοινωνίες είναι πιο ακριβές, αλλά και πολύ πιο ποιοτικές και τα αξίζουν τα χρηματά τους. Ισχύει το σύστημα των ζωνών και για το Άμστερναμ μπορείτε να μάθετε από εδώ. Αν και το απλό εισητήριο έχει κατά μέσο όρο 2 ευρώ και 40 λεπτά με μια μηνιαία κάρτα (ticket season) των 98 ευρώ μπορείτε να πάρετε όλα τα μέσα συγκοινωνίας. Φαίνεται ακριβό, αλλά όταν εργάζεσαι δεν είναι.
 • Αρκετά έξοδα θα έχει και η προσαρμογή τον πρώτο καιρό, αρκετά των οποίων γίνονται λόγω της ελλιπής πληροφόρησης για φθηνότερες πηγές αγορών. Μπορείτε να με ρωτήσετε για το Άμστερνταμ που να αγοράσετε κάτι φθηνό να το ψάξω και να σας απαντήσω. Υπάρχουν όμως και εδώ φθηνά σουπερ μάρκετ, παζάρι - λαϊκή αγορά και πολλές προσφορές, ωστόσο χρειάζεται ψάξιμο στην αρχή.
 • Αν σκέφτεστε να κάνετε μελλοντικά και κάποιες σπουδές, μπείτε εδώ. Στο nuffic.nl υπάρχουν όλα τα προγράμματα. Ψάχτε, επίσης και απευθείας στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου. Δείτε τι έγγραφα απαιτούνται για την αίτηση. Δύο συστατικές επιστολές είναι συνήθως απαραίτητες, όπως και πτυχίο και αναλυτική βαθμολογία μεταφρασμένα στα αγγλικά.
 • Γλώσσα και επικοινωνία. Ακόμα και η τελευταία γιαγιά συνεννοείται μια χαρά μαζί σου στα αγγλικά. Πάρα πολλοί μετανάστες και ξένοι εργαζόμενοι οι οποίοι εργάζονται χρόνια στην Ολλανδία, τυχαίνει να μην γνωρίζουν σχεδόν καθόλου ολλανδικά, γιατί δεν υπήρξε λόγος να τα μάθουν. Είναι μια χώρα όπου μπορείς να κάνεις όλες τις συναλλαγές σου χωρίς να γνωρίζεις τα ολλανδικά και χωρίς να θεωρείσαι λάθος για αυτό. Από την άλλη πλευρά, όσο πιο σύντομα μάθει κάποιος ολλανδικά, τόσο πιο εύκολα θα ενταχθεί στο σύστημα και στην ζωή της Ολλανδίας. Υπάρχουν αρκετές εργασίες που απαιτούν τα ολλανδικά μαζί με τα αγγλικά. Και είναι και πιο σωστό να μάθει κάποιος τη γλώσσα της χώρας που τον φιλοξενεί. Είναι κάτι που και εμάς στους Έλληνες αρέσει πολύ, όταν ακούμε κάποιον ξένο να γνωρίζει τέλεια ελληνικά.
 • Ας εστιάσουμε τώρα στα σημαντικά. Διαμονή και εργασία. Και τα δυο θέλουν πολύ προσπάθεια και αναζήτηση για να βρεθούν. Τα σπίτια στην Ολλανδία είναι δυσεύρετα, οπότε θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο. Τον πρώτο καιρό, ίσως χρειαστεί να τον βγάλετε σε κάποιο hostel ή ξενοδοχείο, αν και τα τελευταία είναι και ακριβά και δεν αξίζουν τα χρήματα που θα ξοδεύσετε. Μπορείτε, βέβαια, να πάτε κατευθείαν σε ένα μεσιτικό γραφείο, το οποίο θα είναι ακριβό, αφού τα ενοίκια εδώ είναι πολύ πιο ακριβά από την Ελλάδα. Για να νοικιάσεις διαμέρισμα θέλεις 800 ευρώ τουλάχιστον, αλλά στην τιμή συμπεριλαμβάνονται το ρεύμα, το φυσικό αέριο, το internet και τις περισσότερες φορές και τα κοινόχρηστα. Γενικά, θέλει αρκετό ψάξιμο. Για ξενοδοχεία και hostel, δείτε το hostelworld.com.
 • Ως προς την εργασία, υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες, όπως και τα αντίστοιχα ιδιωτικά γραφεία εύρεσης εργασίας (uitzendbureaus), όπου μπορεί κάποιος να ψάξει για εργασία σύμφωνα με το αντικείμενό του. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει και εδώ κρίση και πολλές εταιρείες απολύουν κόσμο. Γενικά, η ζήτηση εργασίας έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν δουλειές. Αν κάποιος γνωρίζει αγγλικά μπορεί να συνεννοηθεί. Είτε θα βρεί κάποια πρόχειρη μικροδουλειά να κάνει είτε μετά από ψάξιμο και προσόντα θα μπορέσει να δουλέψει σε κάποια πολυεθνική. Αν υπάρχει και η γνώση μιας δεύτερης ευρωπαϊκής γλώσσας, αυτό είναι ένα ατού.
 • Δεν μπορεί πάντως να συγκρίνει την αγορά εργασίας της Ολλανδίας με αυτήν της Ελλάδας. Πέρα από τα λυμένα εδώ και εκατό χρόνια εργασιακά ζητήματα των εργαζομένων σε σχέση με μισθούς, ασφάλιση και συνθήκες εργασίας, η αγορά εργασίας της Ολλανδίας παρουσιάζει πάντα κινητικότητα και κάποιος που έχει προσόντα βρίσκει πάντα εργασία, έστω και part time. Ακόμα και την πιο απλή εργασία να κάνεις ο καθαρός μισθός την ώρα είναι πάνω από 6 ευρώ, ενώ ο βασικός είναι 1318 ευρώ για 40 ώρες την εβδομάδα. Ωστόσο θέλει καλή προετοιμασία και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού για να μπει κάποιος σε αυτήν την αγορά. Συνεπώς, οποιαδήποτε νοοτροπία προχειρότητας και "έλα μωρέ, τι πειράζει" θα πρέπει να μπει στο περιθώριο για να πάνε τα πράγματα καλά σ' αυτόν τον τομέα.
 • Τα τρένα είναι και αυτά ακριβότερα από την Ελλάδα, αλλά είναι όλα intercity και με πολύ πυκνά δρομολόγια και μακράν καλύτερη εξυπηρέτηση. Βλέπεις όλα τα δρομολόγια και κλείνεις το εισιτήριο σου μέσω internet, ενώ όλα δουλεύουν ρολόι. Πληρώνοντας 57 ευρώ τον χρόνο, μπορείς να έχεις 40% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια των τρένων.
 • Εφόσον βρεθεί κάποιο δωμάτιο ή σπίτι για να μείνετε, μπορείτε με το συμβόλαιο του σπιτιού ή απλώς με τη συνοδία του σπιτονοικοκύρη να μεταβείτε στον δήμο της περιοχής σας για να εγγραφείτε. Η εγγραφή στον δήμο, εφόσον θέλετε να ενταχτείτε στη χώρα και όχι να κάνετε τουρισμό, είναι υποχρεωτική. Απαιτούνται τα μεταφρασμένα πιστοποιητικά που ανάφερα παραπάνω και ένα διαβατήριο. Αν δεν έχετε τα έγγραφα, μπορείτε να τα προσκομίσετε αργότερα. Μέσα σε έναν μήνα θα σας αποσταλεί ένα έγγραφο με τον προσωπικό σας αριθμό BSN, ο οποίος είναι κάτι σαν το ΑΦΜ, και παραπάνω οδηγίες. Αυτόματα με την εγγραφή στον δήμο θα πρέπει να καταβάλετε εσείς ο ίδιος την ασφάλισή σας, η οποία είναι περίπου 90 ευρώ (ποικίλει ανάλογα με τον δήμο). Αυτά τα χρήματα θα τα πληρώσετε όποτε μπορείτε αναδρομικά. Όταν θα αρχίσετε να εργάζεστε αυτά τα χρήματα θα πληρώνονται από τον εργοδότη σας. Γενικά, στην Ολλανδία, όπως και στη Γερμανία, δεν υπάρχουν άνθρωποι ανασφάλιστοι. Όλοι είναι ασφαλισμένοι, ότι και να γίνει.
 • Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο αγγλόγλωσσο site www.greek-expats.nl το οποίο είναι πληρέστατο και έχει ότι χρειάζεστε για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε για την ένταξή σας στην Ολλανδία.
 • Παρακάτω σας έχω πολύτιμες ιστοσελίδες τις οποίες συνέλεξα μετά από αρκετό ψάξιμο. Μελλοντικά θα προσθέσω και άλλες.

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

IND home

Your Survival Guide to Living in the Netherlands <>
Making the leap abroad can be challenging and sometimes overwhelming, but we at Expatica.com are there to hel... <>
IND Verblijfwijzer

ACCESS NL - Supporting the International Community of the Netherlands
Our free information and range of services including publications, courses, counselling referrals and community events are here to support you whether you are working in Holland on an expatriate assignment, have recently relocated, studying or have made Holland your home.
ACCESS NL - Supporting the International Community in the Netherlands
Our free information and range of services including publications, courses, counselling referrals and community events are here to support you whether you are working in Holland on an expatriate assignment, have recently relocated, studying or have made Holland your home.
Greek expats in the Netherlands - Covering your local needs
Greek expats in the Netherlands: expat site covering the local needs of expatriates living in the Netherlands – job, accommodation, education, nightlife
expatriates.com - Amsterdam

craigslist: amsterdam / randstad classifieds for jobs, apartments, personals, for sale, services, community, and events
craigslist provides local classifieds and forums for jobs, housing, for sale, personals, services, local community, and events
Amsterdam - The Official Website of The Netherlands Board of Tourism & Conventions
Undoubtedly one of the jewels of Europe, and not just because of the stunning 17th century canals. Incredible examples of modern architecture are omnipresent, and did you know that Amsterdam boasts more museums per m2 than any other European capital? Go find out for yourself!
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=52.375298,4.897671&spn=0.010794,0.028925&om=1
Amsterdam Weekly - Inside: Music, Film, Arts, Theatre, Clubs - Home
Amsterdam Weekly - Free Cultural Newspaper featuring lively writing on Amsterdam city life combined with a complete agenda to arts and entertainment., Amsterdam Weekly This Week
Trippist

Amsterdam Travel Guide to Hotels, Coffee shops, and the Red Light District
Amsterdam travel guide providing info about hotels, flights, coffeeshops, the Red Light District and more.


AMSTERDAM

Amsterdam - a set on Flickr
Flickr is almost certainly the best online photo management and sharing application in the world. Show off your favorite photos and videos to the world, securely and privately show content to your friends and family, or blog the photos and videos you take with a cameraphone.
Amsterdam, Netherlands Forecast : Weather Underground

UTRECHT

Utrecht University
Utrecht University
Master's degree programmes
search graduate utrecht university Master's degree programmes
Greektube - ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Καλωσορίσατε στο κόσμο του Greektube και των video. Greek World of Video


ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Plan a journey › NS travellers
Journey planner
Trafficnet verkeersinformatie
Actuele verkeersinformatie in kaart en/of op je eigen route(s). Een overzicht van alle verkeersbelemmeringen in Nederland.
Aegean Airlines - Book your flights, hotels & car rental online
Visit Aegean web site, find out its schedules, promotions and news and make your ticket reservation on line.
Welcome to : GVB

Season ticket : GVB

Αεροπορικά εισιτήρια - travelplanet24 - Ξενοδοχεία, Αεροπορικά και Ακτοπλοϊκά εισιτήρια online
Online κρατήσεις και δρομολόγια για όλες τις αεροπορικές εταιρίες.
Route Planner

Ferry Tickets - travelplanet24 - Hotels, Flight and Ferry tickets online
http://www.ferries.gr/booking/greek/
http://paleologos.forth-crs.gr/greek/npgres.exe?PM=BR#RoutesTable


FORUMS

Community Forums - Expatica (Powered by Invision Power Board)

Amsterdamaged | Facebook
Το Facebook είναι μια κοινωνική εφαρμογή που συνδέει άτομα με φίλους και άλλους που δουλεύουν, σπουδάζουν και ζούν γύρω τους. Ο κόσμος χρησιμοποιεί το Facebook για να διατηρήσει επαφή με φίλους, να ανεβάσει απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, να δημοσιεύσει συνδέσμους και βίντεο, και να μάθει περισσότερα για τα άτομα που γνωρίζει.
Universiteit van Amsterdam (UvA) | Facebook
Το Facebook είναι μια κοινωνική εφαρμογή που συνδέει άτομα με φίλους και άλλους που δουλεύουν, σπουδάζουν και ζούν γύρω τους. Ο κόσμος χρησιμοποιεί το Facebook για να διατηρήσει επαφή με φίλους, να ανεβάσει απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, να δημοσιεύσει συνδέσμους και βίντεο, και να μάθει περισσότερα για τα άτομα που γνωρίζει.
ISN Amsterdam | Facebook
Το Facebook είναι μια κοινωνική εφαρμογή που συνδέει άτομα με φίλους και άλλους που δουλεύουν, σπουδάζουν και ζούν γύρω τους. Ο κόσμος χρησιμοποιεί το Facebook για να διατηρήσει επαφή με φίλους, να ανεβάσει απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, να δημοσιεύσει συνδέσμους και βίντεο, και να μάθει περισσότερα για τα άτομα που γνωρίζει.
Amsterdam discussion forum
Amsterdam Discussion Forum
The Channels :: View Forum - Amsterdam forum

ΜΑΓΑΖΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ

IKEA | meubels, keukens, bedden, matrassen, stoelen, banken, kasten, decoratie
IKEA meubels, keukens, bedden, matrassen, stoelen, banken, kasten, decoratie
Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen
De Grootste Advertentiesite van Nederland. Nieuwe en tweedehands goederen en diensten, koopt en verkoopt u op Marktplaats.n. Meer dan 240.000 nieuwe advertenties per dag.
Speurders.nl
Op Speurders.nl vind je aanbiedingen, tweedehands en nieuw, te koop gevraagd en aangeboden.
Amsterdam Computer Centrum


ΠΟΔΗΛΑΤΑ

FIETSPIRAAT
Bodemprijs Tweede hands fietsenhandel, used bike shop dus gebruikte fietsen maar we repareren ook. Amsterdam West bij de studenten flats
amsterdam / randstad bicycles classifieds - craigslist
craigslist bicycles classifieds for amsterdam / randstad

Kymco prijslijst
Kybe bv is importeur van KYMCO scooters, motorscooters en ATV's uit Taiwan


ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ASVA Studentenunie > ASVA
Belangenbehartiger van de Amsterdamse student
ISN AMSTERDAM

ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΒLOGS

Another American Expat

I am not a tourist

AMSTERDAMIZE » 100% Lycra-Free, Guaranteed
100% Lycra-Free, Guaranteed
Invading Holland
The story of an accident prone Englishman in Holland
godimitris.gr

ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

CAREER TESTS

CareerSteer: free career test for career choice
free careers test devised by a psychologist and careers adviser to assist career choice
Free Career Assessment Test and Aptitude Test - Career Colleges
Take the CareerColleges.com free career assessment test
Employment Test, Career Testing, Personality Assessment, Education Test, IQ Test
Offers personality assessment test software such as IQ testing, business personality test, career assessment test, employment personality test, career profile, sales training and personality type test.


ΠΗΓΕΣ-ΛΙΣΤΕΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Netherlands Guide: Working the Netherlands, Salaries, working hours and holidays Salaries, working hours and v
Netherlands Guide: Working the Netherlands, Salaries, working hours and holidays Salaries, working hours and vacations are different between most countries. Luckily, in the Netherlands there are many .
Vacatures in Amsterdam
Alle uitzendbureau vacatures in Amsterdam
Netherlands Directory Jobs: Useful resources,Internships,Temporary employment agencies,Recruitment agencies,He
Netherlands Directory Jobs: Useful resources,Internships,Temporary employment agencies,Recruitment agencies,Head-hunters,Interim agencies,Government organisation,Job portals, In this section you will .
In English | Werk.nl

http://vacature.overzicht.nl/
Op zoek naar een nieuwe baan? Vindt uw vacature op Vacature.overzicht.nl, alle vacatures, detachering, uitzendbureaus, en vacaturebanken.
Netherlands Guide: Getting started, How to find work in the Netherlands As in most places, there is more than
Netherlands Guide: Getting started, How to find work in the Netherlands As in most places, there is more than one way to find a job in the Netherlands. Our advice is you should try all possible ways t.
Frequently Asked Questions (FAQs)
FAQs - The EPO is continually looking for engineers and scientists to examine patent applications and oppositions in a variety of technical fields as well as employees in other areas.


ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ SITES

Werkzoekende | Werk.nl

Zoek banen. Een betere carrière. Een nieuw leven. | Monsterboard.nl
Schrijf je in bij Monsterboard.nl en ontdek je nieuwe leven. Je kunt online banen zoeken en solliciteren. Een CV plaatsen. En je krijgt automatisch bericht over nieuwe carrière kansen.
EUROPA - EURES - EURES - Eures Advisers
European Commission - EURES - The easy way to find information on jobs and learning opportunities throughout Europe. Job vacancies in 31 European countries, CVs from interested candidates, what you need to know about living and working abroad and much more brought to you by the EURES network.


ΚΑΛΑ SITES

Jobs in Amsterdam - Netherlands (Holland)
Jobs in Amsterdam and The Netherlands (Holland) for professionals and expats seeking employment opportunities with English as the main working language.
part time job amsterdam - Trovit Vacatures
part time job amsterdam, Amsterdam. She/he provides optimal support to the other departments within the office. Job<..., part time job amsterdam
Netherlands Jobs - The LARGEST selection of Netherlands Jobs - Xpat Jobs - All the best Netherlands job agents in one place.
Xpat jobs Netherlands - job - The LARGEST selection of Netherlands Jobs - all the English and foreign language job offers on one website. Amsterdam Jobs and Netherland Jobs. We specialise in English jobs and other multilingual jobs.
Jobs in Netherlands | Monster.com
Find jobs in Netherlands on Monster Job Search. Browse for more job openings on Monster.com.
Jobs in amsterdam | Monster.com
Find jobs in amsterdam on Monster Job Search. Browse for more job openings on Monster.com.
Jobs in Holland, Netherlands English-speaking No Dutch required uitzendbureaus recruiting agencies work positions werving

CareerBuilder.nl : passende vacatures zoeken en direct solliciteren op deze banen
Snel en eenvoudig passende vacatures zoeken in onze vacature bank met speciale vacature zoekmachine. Er zijn honderden vacatures en carrieres beschikbaar. Je kunt direct solliciteren op deze dagelijks nieuwe vacatures.


ΜΕΤΡΙΑ SITES

Undutchables: Job search

EnglishLanguageJobs.com - Jobs in the Amsterdam/The Hague/Rotterdam region

MultiLingualJobs.net

Amsterdam, Netherlands - EU Jobsly
EUjobsly.com - The Job Classifieds for Europe. Find a job in Germany, UK, Ireland, France, Spain...


ΑΛΛΑ SITES

To Holland! > work in Holland
Tips on how to find work in Holland, how to apply for jobs, how to present yourself to a Dutch employer, and learn about the Dutch work ethics.
Seasonal work in the Netherlands - Home
Homepage discription
MultilingualCareers - Helping Europe Work
MultilingualCareers - Helping Europe Work
Amsterdam, Netherlands - EU Jobsly
EUjobsly.com - The Job Classifieds for Europe. Find a job in Germany, UK, Ireland, France, Spain...


ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Common Interview Questions | WikiJob

Uitzenbureaus

1001vacatures.nl - De grootste en snelste gratis vacaturebank van Nederland. Gratis vacatures plaatsen en inzien. [ vacaturebank vacature vacatures baan banen werk werken job jobs carriere salaris sollicitatie solliciteren ]
De grootste en snelste gratis vacaturebank van Nederland. Gratis vacatures plaatsen en inzien. [ vacaturebank vacature vacatures baan banen werk werken job jobs carriere salaris sollicitatie solliciteren ]
IT jobs in Amsterdam for International people
The White Door helps IT and Telecoms professionals from all over the world to get a new job in Amsterdam, The Netherlands


ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΚΑΛΑ SITES ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

kamer huren | kamer verhuren | Kamernet.nl
kamer,kamers,Kamer huren,kamer verhuren op de grootste kamer site van Nederland. Kamernet.nl krijgt elke maand ruim 6.000 nieuwe kamers. Geen bemiddelingskosten. Kamers huren, kamers verhuren.
amsterdam / randstad rooms & shares classifieds - craigslist
craigslist rooms & shares classifieds for amsterdam / randstad
expatriates.com - Netherlands - Rooms Available

Students For Students | Wonen

Studentenkamers.nl - Het grootste kameraanbod voor studerend Nederland
De grootste studentekamers website van Nederland. Via deze site kunnen kamer-, en woningaanbieders hun lege kamers gratis aanbieden en kunnen woningzoekenden gratis naar een geschikte woning zoeken. Het is ook mogelijk om via de e-mail automatisch op de hoogte te worden gehouden van de nieuwste kamers bij jou in de buurt.
Amsterdam Weekly - Inside: Music, Film, Arts, Theatre, Clubs - Weekly Classifieds - Housing
Amsterdam Weekly - Free Cultural Newspaper featuring lively writing on Amsterdam city life combined with a complete agenda to arts and entertainment.


ΜΕΤΡΙΑ SITES

Rooms available in Amsterdam Noord Holland, Holland
Rooms available in amsterdam noord holland? List of all the rooms that are available in Amsterdam Noord Holland, Holland
Roommates, Rooms and Roommates Search Engine - OKRoommate.com
The MOST EXTENDED Rooms and Roommates Search Engine , Post for FREE Rooms and Roommates ads with your Profile! ENTER NOW!
Δωμάτια / Συγκατοίκηση:1:Amsterdam, North Holland, Ολλανδία

ΠΗΓΕΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Exposing scam artists who use Craigslist: WARNING: Scammer Laura Williams

Warning about apartment scams on Craigslist Paris (and elsewhere)

huurders.info - looking for rooms
De site voor al uw vragen over huren en wonen.
Dienst Wonen (EN) - Home

huurders.info - woonlasten, Rekenprogramma puntentelling woning
De site voor al uw vragen over huren en wonen., Bereken online de maximale huur van uw woning


TEMPORARY ROOMS

Rent a temporary room inland or abroad - Temporaryrooms.net

Temporaryrooms.net - Community for the rental of temporary rooms

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Amsterdam Flatshare Flatmate . Find a flat share flat or house share accommodation to rent.

Amsterdam Apartments - Xpat Rentals . The LARGEST selection of Amsterdam apartments on ONE website.
The LARGEST selection of Amsterdam apartments and Netherlands apartments and houses on ONE website. Amsterdam apartments, houses and apartment rentals and sublets in the Netherlands. Moving to Amsterdam or living in Holland - Xpat rentals has a wide slection of property form agents and private landlords.
:: Altijd Wonen ::
Op zoek naar huurwoningen of kamers? Altijd wonen heeft altijd actuele huurwoningen
Zoek huizen en appartementen te koop in Nederland [funda]
Zoek een koopwoning, huurwoning, nieuwbouwwoning of recreatiewoning op funda, de huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod van alle NVM, VBO en LMV makelaars
Προς Ενοικίαση:1:Amsterdam, North Holland, Ολλανδία


ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ SITES

WoningNet
WoningNet heeft als doel sociale huurwoningen te tonen o.a. in de Stadsregio Amsterdam. WoningNet toont het aanbod van woningcorporaties. Je kunt je inschrijven als woningzoekende en reageren op het woningaanbod.
Huurkamers.nl - Kamer zoeken, huren rotterdam, huren amsterdam, amsterdam huren, huren, Huurkamers, Kamer, huurhuizen, huurKamer, huurhuis, studentenkamer, huis huren, Kamerverhuur, huurKamer amsterdam, Kamerhuur, huurKamer rotterdam, Kameren, huis verhur

Kamer amsterdam, kamers amsterdam, studentenkamer
Vind kamers, verhuur een kamer, zoek studentenkamers, huur een studentenkamer. Snel en eenvoudig.


HOSTELS

Hostels in Amsterdam - Book Online at Hostelworld.com
Cheap hostels in Amsterdam. No membership required and all bookings confirmed and guaranteed at Amsterdam youth hostels. Best selection of hostels in Amsterdam at Hostelworld.com.
Amsterdam.info - Hostels Amsterdam, hostels in Amsterdam, youth hostels
Youth hostels in Amsterdam with direct contact information and reservation. Cheap hostels and budget hostel accommodation, telephones and homepage.
Amsterdam.info - Amsterdam hotels
Amsterdam tourist information, accommodation, hotels, apartments, hostels, airport information, coffeeshops and red light district.
>

567 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 567   Νεότερο›   Νεότερο»
tonia είπε...

ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες του site σου. έχουμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες κ εμείς εδώ και πολλούς μήνες ωστε να εγκατασταθούμε στην ολλανδία. είμαστε στην εύρεση σπιτιού κ εργασίας(3 άτομα). ποιά πόλη θα θεωρούσες ότι θα ήταν η κατάληλη και με τις περισσότερες ευκαιρίες?
θα χαρούμε πολύ να λάβουμε νέα σου!

Socrates είπε...

Γειά σου Τόνια! Ως προς τις πόλεις και τα επαγγέλματα θα έλεγα πως δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη πόλη που να είναι η "πρωτεύουσα". Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ταχύτατη ανάπτυξη στο Randstad, στο σύμπλεγμα δηλαδή των πόλεων που απαρτίζεται από το Άμστερνταμ, τη Χάγη, το Ρότερνταμ και την Ουτρέχτη. Ωστόσο, με την οικονομική ύφεση πάρα πολλά επαγγέλματα δεν πάνε καλά, ενώ για πολλά άλλα ζητούν ολλανδικά.
Αλλά υπάρχουν δουλειές αν ψάξεις. Για μηχανικούς π.χ. μια καλή περιοχή είναι η νότια Ολλανδία, στην περιοχή του Eindhoven, γιατί εκεί είναι και οι μεγάλες εταιρείες, όπως η Philips. Στο Άμστερνταμ πάρα πολλές πολυεθνικές είναι σε πόλεις των προαστίων. Όλα εξαρτώνται από τα επαγγέλματα. Θα κάνω μερικές ερωτήσεις και θα ψάξω να γράψω επαγγέλματα ανά περιοχή.
Πάντως, αν μπεις στο http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?acro=job&lang=el&catId=482&parentCategory=482 μπορείς να ψάξεις στατιστικά να δεις τι παίζει ανά περιοχή. Βέβαια, τα επαγγέλματα εκεί είναι γραμμένα στα ολλανδικά, αλλά θα βγάλεις άκρη. Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία, τα περισσότερο δημοφιλή επαγγέλματα στην Ολλανδία είναι Μάγειροι, Υπαξιωματικοί και ναύτες καταστρώματος πλοίων, φορτηγίδων και λέμβων, ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ EΙΔΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, Εργάτες γεωργίας, κτηνοτροφίας, πτηνοτροφίας και φυτωρίων, Συγκολλητές και κόπτες μετάλλου, Γραφείς εξυπηρέτησης κοινού (πελατών), Αξιωματικοί καταστρώματος και πλοηγοί, Καθηγητές πανεπιστημίων, κολλεγίων και άλλων ανωτάτων σχολών, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ. Επίσης, από ότι βλέπω οι χημικοί μηχανικοί βρίσκουν δουλειά στην Ολλανδία, λόγω της βιομηχανίας τροφίμων και των άλλων βιομηχανιών.
Πάρα πολλά επαγγέλματα είναι part-time, αλλά με όλα τα εργασιακά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Ανασφάλιστοι και μπλοκάκια δεν νοούνται εδώ.
Εσείς, Τόνια, τι επαγγέλματα έχετε στο νου σας για να σας πω συγκεκριμένα πράγματα;

Socrates είπε...

Στο EURAXESS GREECE υπάρχει ένας πολύ ωραίος οδηγός ιστοσελίδων για την Ολλανδία με σκοπό να χρησιμοποιηθεί από τους ερευνητές. Μπορείτε να τον κατεβάσετε από αυτήν την ιστοσελίδα: http://mobility.certh.gr/pls/rmp/mobility.show_details?form=81&id=3943
ή κατευθείαν από αυτό το link:
http://old.certh.gr/libfiles/PDF/MOBIL-59-RES-GUIDE-NL-27-09-2005-el.pdf

PC HANDS είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Θεωρώ πως το μεγαλύτερο βήμα για να φύγει κανείς είναι τελικά η απόφαση και βέβαια η αυτοπεποίθηση.

Δυστυχώς πολλοί είναι εκείνοι που, ενώ θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα, φοβούνται μήπως αποτύχουν στην εύρεση δουλειάς. Οι δουλειές έξω απαιτούν πολλές γνώσεις, κάτι που στην Ελλάδα δε συμβαίνει. Στην Ελλάδα υπάρχουν δουλειές στις οποίες πρέπει να ασχολείσαι με συγκεκριμένα πράγματα και με τον καιρό "μένεις πίσω" σε διάφορα άλλα.

Με λίγα λόγια, πρέπει να είσαι σίγουρος με τον εαυτό σου και στις συνεντεύξεις να πηγαίνεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Κάτι άλλο που επίσης φοβίζει όσους θέλουν να φύγουν και ειδικά αυτούς που είναι άνω των 30 ετών, είναι το τι γίνεται στην περίπτωση που αναγκαστούν να γυρίσουν πίσω για τον χ-ψ λόγο. Δεν είναι πιο δύσκολο να βρουν δουλειά;

skourtsidis είπε...

Όλα εξαρτώνται από το επίπεδο του Έλληνα εργοδότη, της δεξαμενής ανθρώπινου εργασιακού δυναμικού και το πόσο σωστά ρυθμίζονται αυτές οι σχέσεις από ένα καλά οργανωμένο κράτος που κοιτάζει και την ανάπτυξη αλλά και τους πολίτες του. Δυστυχώς στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια όλες αυτές οι συνιστώσες δεν βρίσκονται σε ισορροπία μεταξύ τους. Ο Έλληνας εργοδότης έχει πέσει τελείως χαμηλά στο επίπεδο του τυχοδιωκτισμού και των εργασιακών πειραμάτων, αδιαφορώντας για την εξέλιξη και την σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού το οποίο αυτός απασχολεί. Από την άλλη το εργασιακό δυναμικό είναι παγιδευμένο ανάμεσα στην ανεργία και σε εργασίες που δεν το εκφράζουν. Χαμηλοί μισθοί, ακαθόριστα ωράρια, ελλιπής επαγγελματική εκπαίδευση, έλλειψη προοπτικής είναι μερικά από τα στοιχεία εκείνα που καθηλώνουν το εργασιακό δυναμικό σε κατάσταση μείωσης της όρεξης για εργασία και χαμηλού επαγγελματισμού. Από την άλλη το κράτος με την κακή πολιτική του αδυνατεί να ανοίξει νέες δυνατότητες εργασίας (όπως στον τομέα της ενέργειας αξιοποιώντας τις νέες οικολογικές πηγές όπως είναι ο άνεμος, ο ήλιος και τα κύματα της θάλασσας), ενώ δεν η κοινωνική πολιτική για την εργασία δεν υφίσταται καν.
Θα αναφέρω εδώ ένα μικρό αλλά σημαντικό κατά την άποψή μου παράδειγμα για να γίνω αντιληπτός. Χθες είχα πάει στον Ολλανδικό ΟΑΕΔ. Μπροστά εκεί στο γραφείο του ευγενέστατου υπαλλήλου με τον οποίο μίλησα, υπήρχε ένα πληροφοριακό έγγραφο με τις νέες τιμές του βασικού μισθού για αυτό το εξάμηνο. Ναι, οι τιμές αυτές αλλάζουν κάθε εξάμηνο λόγω πληθωρισμού και προσαρμογής των αναγκών των εργαζομένων. Λοιπόν, ενώ πριν έναν χρόνο οι κατώτατες καθαρές αποδοχές για πλήρη απασχόληση ήταν 1318 ευρώ, από την 1η Ιουλίου θα είναι 1.398,60 ευρώ! Δείτε και αυτήν την ιστοσελίδα http://internationalezaken.szw.nl/index.cfm?fuseaction=dsp_document&link_id=95108&rubriek_id=13006&lijstm=0,310_6057,334_12070#7661800 για να βεβαιωθείτε. Είναι ένα μικρό δείγμα για τι μπορεί να κάνει ένα κράτος για τους πολίτες του.
Πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να εργαστεί στο εξωτερικό, ακόμα και αν έχει σαν σκοπό του να επιστρέψει ύστερα στην Ελλάδα και να συνεχίσει να εργάζεται ύστερα εκεί. Πρώτον, και να μείνει στην Ελλάδα δεν θα βελτιωθεί εργασιακά σε εκείνο το επίπεδο που θα βελτιωνόταν αν εργαζόταν στο εξωτερικό. Άρα κερδίζει σε επαγγελματικό επίπεδο, όσον αφορά γνώσεις, χρήματα, πρόγραμμα, συστηματικότητα και άλλα πολλά. Έπειτα, αν είναι να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα, θα είναι στην ίδια κατάσταση ανεργίας με το να δούλευε τόσα χρόνια στην Ελλάδα και ξαφνικά να έμενε άνεργος. Μόνο που τώρα είναι ήδη ένας φτασμένος επαγγελματίας και θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να προσληφθεί. Αλλά και η απατηλή σιγουριά του τύπου "αν δεν φύγω εξωτερικό, θα μπορέσω να διατηρήσω με νύχια και με δόντια τη θέση μου και δεν θα χρειαστεί να γίνω άνεργος σε μεγάλη ηλικία" είναι καταστροφική. Γιατί, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως η εταιρεία που εργάζεσαι τώρα δεν θα κλείσει αύριο ή δεν θα απολυθείς. Ένας απολυμένος άνθρωπος σήμερα έχει το ίδιο χαμηλές πιθανότητες να βρει εργασία με έναν ηλικιακά μεγαλύτερό του. Και οι δυο θα βρουν κάποια στιγμή εργασία αν προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του εργοδότη. Ειδικά, ο μεγαλύτερος που θα είναι σε μεγαλύτερη ανάγκη θα εξαναγκαστεί "να χορέψει κιόλας" για να ικανοποιήσει τα όποια "γούστα" του εργοδότη. Αν όμως έχει αποκτήσει υψηλή εργασιακή εμπειρία θα έχει και την πείρα και την αυτοπεποίθηση να αναζητήσει κάτι καλύτερο που να του αξίζει. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στην Ελλάδα, ελάχιστες μετρημένες στα δάκτυλα εταιρείες που αξίζει να δουλέψει κανείς, αλλά χρειάζεται προσόντα.
Προσόντα απαιτούνται στο εξωτερικό, αλλά πρώτα θα περιμένω μερικές εβδομάδες να συναντηθώ ως ήδη δηλωμένος πολίτης με τον σύμβουλο του ολλανδικού ΟΑΕΔ και να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες. Αν μου λείπουν προσόντα για εργασία υπάρχει και προγράμματα εκπαίδευσης εκεί. Το πιο πιθανό είναι να με εντάξουν αρχικά σε μαθήματα ολλανδικών (δωρεάν φυσικά). Αλλά αυτά θα τα ξέρω σε λίγες εβδομάδες.

Socrates είπε...

Ανάρτησα και κάποιες πληροφορίες του 2005 για τη σύνταξη στην Ολλανδία. Θα τις βρείτε εδώ: Σύνταξη στην Ολλανδία - Γενικές πληροφορίες (Ιούνιος 2005)

panos είπε...

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Τον Σεπτεμβριο με το καλο θα μεταναστευσουμε εγω και η συζυγος μου στην Ολλανδια.Ειναι μια αποφαση που την εχουμε παρει εδω και καιρο και ηδη ξεκινησαμε καποιες διαδικασιες χαρτια κ.λ.π.Θα ηθελα να προσθεσω κατι το οποιο θα πρεπει να κανει καποιος πριν αναχωρησει στο εξωτερικο. Ειναι ενα πληρεξουσιο σε συμβολαιογραφο.Δηλαδη εξουσιοδοτεις τον πατερα σου η καποιο αλλο προσωπο για τυχον εκκρεμοτητες στην Ελλαδα.Και εισαι καλυμενος.
Ενα θεμα ομως που μας απασχολει ειναι το αυτοκινητο.Θελουμε να το παρουμε μαζι μας ομως δεν γνωριζουμε πολλες λεπτομερεις επι του θεματος,οπως τι γινεται με πινακιδες μετα 6 μηνες, ΚΤΕΟ στην Ελλαδα η εκει?, ασφαλεια σε ποια χωρα, φορολογια κ.λ.π. Socrates, αν γνωριζεις κατι επι θα ειναι μεγαλη η βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Socrates είπε...

Γειά σου Πάνο! Λοιπόν, για το αυτοκίνητο, επειδή έχω ακούσει πολλά και δεν θέλω να σου πω ανακρίβειες, θα ρωτήσω έναν Έλληνα που ζει εδώ χρόνια και γνωρίζει ακριβώς τι ισχύει. Τι μοντέλο και ποιας χρονολογίας είναι; Ωστόσο, μπορείς αρχικά να πληροφορηθείς σε αυτήν την ιστοσελίδα. Νομίζω ότι είναι πολύ καθοδηγητική. Η υπεύθυνη υπηρεσία είναι η Road Traffic and Transport Authority (RDW),η οποία απαιτεί κάποια έγγραφα και ότι και να γίνει θα πληρώσεις φόρο road tax (motorrijtuigenbelasting). Επειδή είναι σοβαρή υπηρεσία, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους στείλεις κατευθείαν ένα e-mail με όλα τα ερωτήματά σου, περιγράφοντας το αυτοκίνητο και ότι θέλεις να το πάρεις ως μετανάστης μαζί σου στην Ολλανδία και αυτοί θα σου απαντήσουν τι πρέπει να κάνεις. Το e-mail τους είναι το info@rdw.nl. Το άμεσο είναι και το καλύτερο.
Κάτι άλλο που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως αν έχεις πάρει το δίπλωμα οδήγησης πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια (δηλαδή το 1999), τότε είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αίτηση για να αντικατασταθεί με ολλανδικό. Πιο αναλυτικά δες εδώ.
Γενικά, πριν φύγεις, μπες στην ιστοσελίδα του ACCESS-NL.ORG και συγκεκριμένα στην τοποθεσία http://www.access-nl.org/shop/more_info_booklets.htm και κατέβασε όλα τα ενημερωτικά φυλλάδια για τη μετακίνησή σας στην Ολλανδία. Μάλιστα, αυτά ενημερώνονται συνεχώς με τους καινούριους νόμους και κανονισμούς και αφορούν τα παρακάτω θέματα:
• Banking - updated June 2009
• Childcare and Playgroups
• Food from Home - updated Apr. 2009
• Health Care
• Housing and Accommodation
• Inheritance and Wills - updated June 2009
• International primary and secondary education
• in The Netherlands
• Learning the Dutch Language - updated Mar. 2009
• Marriage, registered partnership, cohabitation
• and ending a relationship - updated May 2009
• Obtaining a Driving Licence in NL
• The Post Office
• Public Transport
• Social Security
• Starting your own Business
• Telephone, Internet and Television - updated June 2009
• Vocational and Higher Education
• What to do when leaving The Netherlands - Mar. 2009
Μπες και σε αυτήν την ιστοσελίδα για τη διαδικασία μετανάστευσης.: http://www.expatax.nl/Customexpatax.htm
Αν έχεις κάποια άλλη ερώτηση, πες μου. Για το αυτοκίνητο θα ρωτήσω και θα σε ενημερώσω. Καλή συνέχεια στην προετοιμασία σας.

panos είπε...

Καλησπερα και παλι!
Socrates, σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το χρονο σου. Το αυτοκινητο ειναι του 1999 και το διπλωμα μου εκδοθηκε την 12/2001, το γνωστο ροζ με την ενδειξη GR. Θα στειλω e mail στην υπηρεσια που μου εγραψες κι αν ειναι ευκολο να μας πει ο κυριος που ζει χρονια εκει τι γνωριζει επι του θεματος.
Με τη σειρα μου θα ηθελα να συμβουλεψω οσους σκεφτονται να μεταναστευσουν να το σκεφτουν πολυ σοβαρα και ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Τα οικεια μας προσωπα οντας συναισθηματικα φορτισμενα μας επηρεαζουν αρνητικα στην αποφαση μας, στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Καλο θα ηταν επισης, πριν αναχωρησουν για τη νεα χωρα, να μην κανουν ονειρα για την κατασταση στην οποια προκειται να βρεθουν οπως << θα γινω πλουσιος εκει, θα εχω χρηματα, σπιτι κ.λ.π. >>. Τιποτα δεν ειναι δεδομενο!
Εξαλλου, συν Αθηνα και χειρα κινει! Αυτα.
Αν εχω καποια απορια θα στειλω.
Καλη τυχη σε ολους!!!

Socrates είπε...

Φίλε Πάνο, μίλησα με δύο Έλληνες που ζούνε εδώ και μου είπαν πως από τις εμπειρίες που είχαν με φίλους και γνωστούς τους, αν πρόκειται να δηλωθείς εδώ, δεν θα υπάρξει κάποιο υψηλό ποσό ή πρόβλημα με το να φέρεις το αυτοκίνητό σου εδώ, ίσως και μηδενικό τέλος. Μου τονίστηκε ότι το σωστότερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email στην υπηρεσία (το email που σου έδωσα) και παράλληλα μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις (το τηλέφωνο τους βρίσκεται στην ιστοσελίδα). Σας εύχομαι καλή προετοιμασία!

Socrates είπε...

Δείτε εδώ το ημερολόγιο μιας αμερικανίδας, η οποία έζησε στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη και ήδη σήμερα διανύει τον δεύτερό της χρόνο στο Άμστερνταμ. Είναι πολυγραφότατη και πάρα πολύ περιγραφική στο πώς ξεκίνησε να σκέφτεται να έρθει στο Άμστερνταμ, ποιές ήταν οι πρώτες της δυσκολίες και εντυπώσεις και πως είναι η ζωή εκεί.
Το σύνολο των πληροφοριών που καταχωρεί στο blog της είναι πλουσιότατο και πολύτιμο για όσου σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν.
Αν δεν κάνω λάθος, θα πρέπει να έφτασε στο Άμστερνταμ αρχές Απρίλη 2008.

Socrates είπε...

Η εκπομπή εικόνες είχε ένα ωραίο οδοιπορικό για το ιστορικό κέντρο του Άμστερνταμ. Δείτε το εδώ: http://www.travelstyle.gr/portal/gr/videos.php?action=list&cat=19. Δεν δείχνει, όμως, έναν σωρό άλλα πανέμορφα μέρη από τα προάστια και τις μη κεντρικές περιοχές. Από την άλλη πλευρά, κατορθώνει να προβάλει αρκετά ρεαλιστικά την πόλη.

skourtsidis είπε...

Δείτε και ένα άρθρο της Καθημερινής για το 2008: Μητέρα και κοινωνική πρόνοια στην Ε.Ε..
Η Γερμανία είναι η πιο καλή χώρα της Ε.Ε., ωστόσο δεν αναφέρονται τα καλά της Ολλανδίας.
Η μεγαλύτερη διαφορά με την
Ελλάδα είναι ότι στην Ευρώπη οι νόμοι τηρούνται και το δικαίωμα στη μητρότητα είναι αυτονόητο και ενισχύεται από το κράτος.

Για την Ολλανδία παραθέτω ένα άρθρο:

Ολλανδία: Το 33% των γυναικών στην Ολλανδία επιλέγουν νε γεννήσουν στο σπίτι - το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη. Το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δεχτεί η μητέρα την κατάλληλη υποστήριξη κατά τη διάρκεια του τοκετού. Τα παυσίπονα δε χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα. Η πρώτη συνάντηση με τη μαία γίνεται στις 12 εβδομάδες και μετά κάθε τέσσερις βδομάδες. Εάν παρουσιαστούν τυχόν επιπλοκές, η μαία παραπέμπει την έγκυο στο γυναικολόγο. Στη συνέχεια μένει υπό την επίβλεψή του και θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Διαφορετικά, εξαρτάται από την εγκυμονούσα, και πολλές γυναίκες επιλέγουν να υποδεχτούν το αγγελούδι τους στο σπίτι. Είναι το δικό τους περιβάλλον και, στο κάτω-κάτω, αν υπάρχει ανάγκη, πάντοτε υπάρχει και το νοσοκομείο δίπλα.

Στην Ολλανδία οι γυναίκες αρνούνται να ζητήσουν παυσίπονα για τους πόνους του τοκετού διότι θεωρούν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα με καλή υποστήριξη από τις μαίες και από τους συντρόφους τους. Ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποια γυναίκα αποφασίζει να γεννήσει σε νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά τον τοκετό παίρνει εξιτήριο.

Ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός που σχετίζεται με τη γέννα ενός παιδιού στην Ολλανδία είναι ότι οι γονείς παίρνουν επίδομα για το παιδί που μόλις γεννήθηκε. Για 10 ημέρες μία «βοηθός μητρότητας» έρχεται στο σπίτι της νέας μητέρας για να φροντίσει εκείνη αλλά και το νεογέννητο μωρό. Επιπλέον φροντίζει και για όλο το νοικοκυριό.

Ένα έθιμο στην Ολλανδία είναι ότι μετά τον τοκετό, οι επισκέπτες σερβίρονται από γλυκά διακοσμημένα με ροζ εάν το νεογέννητο είναι κορίτσι και μπλε εάν το νεογέννητο είναι αγόρι. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να θηλάζουν τα μωρά τους- παρ’ όλο που δεν υπάρχει πρόβλημα εάν κάποια μητέρα επιλέξει να ταΐσει το μωρό της με μπιμπερό. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι γυναίκες νιώθουν εξίσου ευτυχισμένες και ικανοποιημένες με την όποια επιλογή τους.

Από το 2005, υπάρχει «άδεια φροντίδας» σε άντρες και γυναίκες. Έχουν το δικαίωμα να εξαργυρώσουν σε μέρες το 20% του εργασιακού χρόνου τους, δίχως να αμείβονται, για τη φροντίδα παιδιού ή γονιού.

skourtsidis είπε...

Υπάρχει μια πολύ ωραία εκτενής συζήτηση εδώ για το αν κάποιος πρέπει να μείνει στην Ελλάδα ή να φύγει εξωτερικό.
Μέσα στη συζήτηση ο LocusPublicus δίνει τις παρακάτω οδηγίες:


(1)Πρίν πάτε σε μια χώρα, επισκευτείτε την σαν τουρίστας. Η Ολλανδία για παράδειγμα, είναι μια καλή χώρα, αλλά έχει τα δικά της. Μπορεί να μην σας αρέσει ακόμα και ο παράδεισος. Η γλώσσα της είναι καταπληκτικά δύσκολη, και υπάρχει ακόμα και εκεί μεγάλος ανταγωνισμός.

(2)Μην πάτε σε μια χώρα γιατί έχει καλές παροχές, αλλά γιατί έχετε μια συγκεκριμένη ευκαιρία. Η αγορά σας ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα βρίσκονται.

(3)Μην κοιτάτε τί έκαναν οι άλλοι. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ακούστε τους πάντες αλλά μην δίνεται σημασία σε αριθμούς και αφηγήσεις.

(4)Φτιάξτε ενα βιογραφικό στα αγγλικά, και βάλτε το στο ιντερνετ για να σας βρίσκουν (εγώ ας πούμε το έχω στο dice.com και στο monster.com)

(5) Μελετήστε καλά τις αγορές που σας ενδιαφέρουν. Υπάρχουν βιβλία με πληροφορίες για διεθνείς οργανισμούς, πανεπιστήμια, εταιρείες. Το θέμα ευρέσεως εργασία είναι στατιστικό. Στείλτε έξω αμέτρητα βιογραφικά, συνοδευόμενα με ενα γράμμα. Κρατήστε ηλεκτρονικές σημειώσεις για τις επαφές σας.

(6)Δεχτείτε μια προσωρινή δουλειά, ακόμα και δουλεία που δεν πληρώνει. Πολλές εταιρείες παίρνουνε για ένα χρονικό διάστημα interns, και μετά τους προτείνουν σταθερή εργασία.

(7)Αν μπορείτε, πακετάρετε τις γνώσεις σας σε πουλήσιμες υπηρεσίες (μαθήματα, σεμινάρια, κλπ), κοστολογήστε τες, και ορίσετε σε πια αγορά θα επιθυμούσατε να τις πουλήσετε (εφημερίδες, εταιρείες, χώρες). Πουλήστε το εαυτό σας στον κόσμο. Φτιάξτε μια καλή επαγγελματική ιστοσελίδα.

(8)Just do it. Do not fall into the paradigm "Analysis - Paralysis". JUST DO IT.
No Risk, no Reward

Θα πρέπει ανα πάσα στιγμή, να είστε σε θέση να απαντήσετε στην πιό σημαντική ερώτηση.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ -

Είναι καιρός να σκεφτούν όλοι πανευρωπαικά. Προσωπικά θά έφευγα. Αλλά η έρευνα μπορεί να αρχίσει αμέσως.

Socrates είπε...

Η επίσημη ιστοσελίδα για το Γενικό προξενείο Χάγης.

Μαρία είπε...

καλησπέρα Σωκρατη!τον Σεπτεμβρη θα ερθω Ολλανδία για να μείνω για τρία χρονια..προσπαθώ να βρω μεσιτικα γραφεία κ δεν εχω καταφέρει κάτι ακομα..μπορεις να με βοηθήσεις δίνοντας μου καποιες πληροφορίες όσο αφορα τις ηλ.διευθύνσεις τους??γιατι σκεφτομαι οταν έρθω να εχω κλείσει κάποια ραντεβου μαζί τους για να μην χάνω χρόνο.ευχαριστω!!

Socrates είπε...

Μαρία, την περασμένη Παρασκευή ήμουν στο Zaandam, ένα προάστιο του Amsterdam. Επισκέφτηκα τα περισσότερα γραφεία εκεί (Uitzendbureau). Δεν θέλει ραντεβού, απλώς μπαίνεις μέσα και ρωτάς. Τα περισσότερα ειδικεύονται σε εργασίες που απαιτούν ολλανδικά. Μου ζήτησαν να μάθω ολλανδικά και να τους επισκεφτώ ξανά. Κάποια international μου είπαν ότι προς το παρόν δεν έχουν θέσεις.
Αυτό δεν ισχύει τόσο. Η αλήθεια είναι ότι, δυστυχώς, τα άτομα που εργάζονται σε αυτά τα γραφεία δεν κάνουν καλή δουλειά. Μέχρι πριν έναν χρόνο, πριν την οικονομική κρίση, υπήρχε απίστευτη ανάγκη για προσωπικό. Και με λίγα προσόντα να πήγαινες σε ένα τέτοιο γραφείο θα σε έστελναν κάπου για συνέντευξη. Αυτό συνετέλεσε στο γεγονός, οποιοσδήποτε "άσχετος" να έχει ανοίξει ένα τέτοιο γραφείο και φυσικά να δουλεύει κανονικά, αφού υπήρχε μεγάλη ανάγκη για προσωπικό από τις εταιρείες. Σήμερα, όπου υπάρχουν αρκετοί άνεργοι επιστημονικής κατάρτισης, τα γραφεία αυτά καλούνται να αποδείξουν τι πραγματικά αξίζουν.
Την περασμένη Τρίτη πέρασα από τα Kelly.nl, ένα γραφείο στο Amsterdam. Τους είχα στείλει μια αίτηση πριν έναν μήνα. Ήταν μια κοπελίτσα εκεί και μου είπε ότι δεν προλαβαίνει να μου στείλει απάντηση (ναι ή όχι), γιατί της έχουν στείλει πολλές αιτήσεις. "Αυτό δεν μου λέει τίποτα", της απάντησα. "Δηλαδή, δεν μπορείτε, έστω και με αυτόματο τρόπο, να στείλετε ένα αξιοπρεπές email με το οποίο να απαντάτε;", συνέχισα. Αυτή, τα μάσησε λίγο, είπε ότι θα το κοιτάξει, με έναν τρόπο ίσα-ίσα για να προσπεράσει την παρατήρησή μου, και μου δήλωσε ότι σε μια νεώτερη μου αίτηση θα φροντίσει να απαντήσει. Σιγά μην απαντήσει!
Στο http://3000meres.blogspot.com/2009/07/6.html έχω αναρτήσει μηχανές αναζήτησης εργασίας. Αν οι εργασίες που θα δεις εκεί μέσα είναι στα μέτρα σου, εκπληρώνεις δηλαδή τα προσόντα που σου ζητάνε, σίγουρα κάπου θα βρεις εργασία, αλλά θέλει υπομονή και αρκετό ψάξιμο. Γράψε κατευθείαν ή τηλεφώνησε ακόμα καλύτερα στον υπεύθυνο της αγγελίας. Κάνε πολλές αιτήσεις, όπου μπορείς. Όποιοι είναι σοβαροί και αξίζουν θα σου απαντήσουν.
Αυτές οι τρεις εβδομάδες είναι περίοδος διακοπών, ωστόσο προσπάθησε και εσύ και όποιος ενδιαφέρεται από τώρα.

panos είπε...

Socrates καλησπερα.
Πλησιαζουν οι μερες που ερχομαστε Ολλανδια. Εδω στην Ελλαδα παιρνω το επιδομα ανεργιας το οποιο μπορω να το συνεχισω εκει.Εντος 7 ημερων πρεπει να ειμαι Ολλανδια απο την εγγραφη μου στον ΟΑΕΔ εδω. Εκει ομως που πρεπει να παω να δωσω τα δικαιολογητικα? Σε ποια διευθυνση, αν γνωριζεις, βρισκεται? Ευχαριστω!

panos είπε...

Και κατι ακομη.Θα μεινουμε στο Haarlem. Δεν ξερω αν θα πρεπει να παμε στον ΟΑΕΔ του Haarlem η αλλου. ευχαριστω και παλι.

thodoris7 είπε...

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ !
Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως θα μπορέσουμε να βρούμε δουλειά στην Ολλανδία ;
Ψάχνοντας μέσω ίντερνετ ή βρισκοντάς ένα γραφείο εύρεσης εργασίας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

thodoris7 είπε...

Που θα μπορούσα να σου στείλω ένα mail για να επικοινωνήσω μαζί σου;

giorgos1982 είπε...

socrates eimai perhfanos poy vriskw to site.tha hthela an mporeis na moy dwseis kai emena ena mail gia na epikoinonoume.perimenw apanthsh soy.

Socrates είπε...

Παιδιά, συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά είμαι για λίγο στη Γερμανία. Σε λίγες μέρες θα είμαι ξανά πίσω στην Ολλανδία.
Το email μου είναι το socrates.net@gmail.com.
Φίλε Θοδωρή, έχω γράψει κάποια άρθρα για την αναζήτηση εργασίας. Θα σου πρότεινα να ψάξεις εργασία με όλα τα μέσα που διαθέτεις. Μέσω του ίντερνετ στις μηχανές αναζήτησης που προτείνω, απευθείας στα γραφεία, στις μεγάλες εταιρείες, από φίλους και γνωστούς, οπουδήποτε...
Φίλε Πάνο, με το καλό να έρθεις και μακάρι να σε ιδωθούμε κιόλας! Για τον ολλανδικό ΟΑΕΔ έχω γράψει κάποια πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι πριν έρθετε να έχετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο στη ζωή σας. Αυτό θα σας δώσει δύναμη για να προσπεράσετε τις πρώτες δυσκολίες. Η Ολλανδία, όσο κοινωνική και αν είναι, παραμένει μια καπιταλιστική χώρα. Αυτό έχει τα καλά και τα κακά του. Εύχομαι υπομονή, κουράγιο και δύναμη στο καινούριο ξεκίνημά σας.

Socrates είπε...

Δείτε και αυτό το ωραίο κείμενο από το φόρουμ του Ηδύφωτος (Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας):
"Εντυπώσεις από ένα ταξίδι"

Socrates είπε...

Γεια σου Μαρία!
Δυστυχώς το εργασιακό μου ωράριο δεν μου επιτρέπει προς το παρόν να οργανώσω καλύτερα τον χρόνο μου, αλλά σιγά-σιγά πιστεύω θα μπει μια τάξη.
Πρώτα από όλα θα ήθελα να ξεκινήσω με τα σχετικώς μη ευχάριστα νέα: Δεν υπάρχει ελληνικό λύκειο στην Ολλανδία. Όσον αφορά τα ελληνικά σχολεία στην Ολλανδία, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: grconhague.weebly.com/didask-sxol.html Ένα άλλο θέμα είναι πώς η ελληνική κοινότητα της Ουτρέχτης, της πόλης με τους περισσότερους Έλληνες στην Ολλανδία δυστυχώς διαλύθηκε πριν κάτι μήνες. Και μην περιμένετε να ακούσετε νέα από την ελληνική κοινότητα του Άμστερνταμ. Δεν απαντούσαν στο μήνυμα και στα τηλέφωνά μου πριν επισκεφτώ το Άμστερνταμ. Δυστυχώς, οι περισσότεροι Έλληνες, παραμένουν "Ελληναράδες", όπως πολύ εύστοχα τους χαρακτήρισες, ακόμα και μακρυά από την Ελλάδα. Πολύ λίγοι είναι σωστοί, άνθρωποι διαμάντια μπορώ να πω.
Η απόφασή σας να εγκαταλείψετε την Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη, αφού έχετε τρία παιδιά που ακόμα σας έχουν ανάγκη.
Το πρώτο πράγμα που σας συνιστώ είναι να διατηρήσετε τον αρχικό σας ενθουσιασμό. Αμέσως μετά θα έλεγα ότι θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεχτικοί στις κινήσεις σας. Δεν θέλει βιασύνη, αλλά πολύ καλό σχεδιασμό. Το τι θα κάνετε τελικά εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές ανάγκες και των παιδιών σας.
Στον σχεδιασμό της ζωής σας και στην αναζήτηση στοιχείων και πληροφοριών μην δώσετε παραπάνω βάρος στα λεγόμενα και τους ισχυρισμούς κανενός. Ζυγίστε τα όλα πολύ καλά και φροντίστε να πάρετε τις αποφάσεις σας μετά από πολύ σκέψη.
Όταν είναι να έρθετε Άμστερνταμ, θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε να σας δώσω όσες πληροφορίες έχω διαθέσιμες.
Τον επόμενο καιρό θα ξεκινήσω να γράφω πιο εντατικά κάποια πράγματα για την Ολλανδία αυτόν τον καιρό.
Οτιδήποτε χρειαστείτε είμαι στη διάθεσή σας!

Socrates είπε...

Βορειοδυτικά! (www.boreiodytika.com)
Αφού είχα αρκετά μηνύματα από διάφορους φίλους με ερωτήματα γύρω από τη ζωή στην Ολλανδία, αποφάσισα να μεταφέρω το μεγαλύτερο μέρος των άρθρων σε μια καινούρια διεύθυνση: www.boreiodytika.com
Σκοπός είναι να υπάρχει ένα αμιγές blog με άρθρα αποκλειστικά για τη μετανάστευση στην Ολλανδία.
Το "3000 μέρες" θα παραμείνει δραστήριο με ποικίλα άρθρα, έχοντας ως "αδερφάκι" του το Βορειοδυτικά!.

thodoris7 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
thodoris7 είπε...

Γεια σου Σωκράτη , κι εγώ ήμουνα τον Δεκέμβριο Ολλανδία για διακοπές για 4 μέρες . Θα ήθελα κι εγώ κάποια στιγμή να αλλάξω χώρα (διατηρώ κι ένα Ελληνό-Ολλανδικό forum [URL="http://www.mofeu.eu/forum"]http://www.mofeu.eu/forum[/URL]).

1.Διστάζω να αλλάξω χώρα πριν βρω κάποια σίγουρη εργασία και οι ντόπιοι μου έχουν πει ότι πρώτα πρέπει να μετακομίσω Ολλανδία και μετά να ψάξω για εργασία.

2.Μου είπαν ότι και εκεί υπάρχει οικονομική κρίση αλλά σε μικρότερο βαθμό από άλλες χώρες.

Τι πιστεύεις για τις 2 παρατηρήσεις που έχω γράψει;

lazaridou betty είπε...

Καλησπέρα...είμαστε μια 3μελής οικογένεια που αποφάσισε να μετακομίσει στην Ολλανδία..υπάρχει κάποια διευθυνση ή συνδεσμος που θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με Ελληνες που ζουν ήδη στην Ολλανδία?
Ευχαριστώ πολύ

Βαγγελης είπε...

ευχαριστουμε πραγματικα για τις χρησιμες πληροφοριες!ειμαι κ εγω ενας απο αυτους που θα φυγουν απο ελλαδα κ πραγματικα ολα αυτα ειναι πολυ μεγαλη βοηθεια!εμενα θα μου παρει αρκετους μηνες αλλα θα γινει γιατι εδω δεν βλεπω μελλον.εχω κ εγω μερικες ερωτησεις αν μπορεις να με βοηθησεις.επειδη εδω στην ελλαδα δουλευω στο δημοσιο(δημοτικη αστυνομια)κ στην ουσια ημουν απλα τυχερος που μπηκα,να αφησω αυτη την δουλεια για να ερθω εκει οπως καταλαβαινεις μου δημιουργει ερωτηματικα,αμφιβολιες,δισταγμους για την αποφαση μου αυτη.αυτο που θελω να πω ειναι οτι δυσκολα καποιος θα αφηνε μια δουλεια στο δημοσιο εδω για να μεταναστευσει.αλλα μονο η σταθεροτητα κ ο ''ας πουμε'' καλος μισθος δεν φτανουν για μενα.μου λειπει η ποιοτητα ζωης κ η αξιοκρατια.
θα μου αρεσε λοιπον να κανω αντιστοιχη δουλεια εκει.μηπως γνωριζεις αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;κανονικη η δημοτικη αστυνομια.θα επαιζε καποιο ρολο το οτι κανω αυτη την δουλεια εδω στην προσληψη μου αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;κ αν ναι,ποια η διαδικασια;(περαν βεβαια απο την εκμαθηση της γλωσσας που λογικα ειναι το πρωτο βασικο υποθετω).
στην περιπτωση που δεν υπαρχει καποια τετοια πιθανοτητα,εγω ειχα σπουδασει τουριστικα σε ιεκ οπου δεν πηρα την πιστοποιηση, γιατι καταλαβα οτι δεν μου ταιριαζει το γραφειο.οποτε μαλλον απο εφοδια δεν εχω κατι,εκτος βεβαια απο την σχολη εκπαιδευσης στην δημ.αστυνομια(εχει νομικα ως καποιο βαθμο).πιστευεις οτι θα μπορουσα να βρω κατι να κανω εκει να ζησω αξιοπρεπως;ορεξη υπαρχει,καθως κ σπιτι για να μεινω.σ'ευχαριστω πολυ κ συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα κ αν σε κουρασα! ανυπομονω για την απαντηση σου!

Βαγγελης είπε...

να συμπληρωσω οτι αναφερομαι για την Ολλανδια ως χωρα μεταναστευσης κ θα μεινω κ εγω στο Haarlem.
ευχαριστω προκαταβολικα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Socrates!
οι πληροφοριες που μας δινεις εδω ειναι απιστευτα ξεκαθαρες κ κατανοητές!
Ειμαι η Μαρια,μαζι με τον γιο μου(θα γινει 9 τον επομενο Φλεβαρη) κ σκέφτομαι πολυ σοβαρα να μεταναστέυσω στην Ολλανδια κ πιο συγκεκριμένα Hoek van Holland,οπου κ μένει ο Ολλανδος συντροφος μου.
Μπορεις να μου πεις με πιο τροπο θα μπορουσα να μαθω τι γλωσσα?(εφοσον μετακομισουμε)..κ οσον αφορα τον γιο μου τι γινεται με τα εκει σχολεια-συστημα?..θα ηταν πιο καλο να πηγαινε το παιδι σε διεθνες?νομιζω οτι υπαρχει στο Rotterdam!...απο δουλεια,σκεφτομαι να ασχοληθω εφοσον μαθω ολλανδικα αν κ ηδη γνωριζω απταιστα αγγλικα,κ μετρια γαλλικα!
Ανυπομονω γισ την απαντηση σου!
Με εκτίμηση!

Unknown είπε...

Καλησπέρα, είμαι ο Μάκης , είμαι προγραμματιστής στην Αθήνα, η δουλειά μου πάει καλά , ωστόσο σκέφτομαι να ψάξω δουλειά στην Ολλανδία . Οι λόγοι είναι να μαζέψω εμπειρία πάνω στη δουλειά και χρήματα. Επέλεξα την Ολλανδία γιατί είναι η «χώρα του ποδηλάτου», οι άνθρωποι είναι φιλικοί και λόγω της καλής οικονομίας της! Ωστόσο έχω άγνοια σε αρκετά θέματα, όπως είναι τα παρακάτω:Πού κυμαίνονται οι μισθοί για τους προγραμματιστές? Άκουσα ότι κυμαίνονται μεταξύ 2000 και 3000, ισχύει?

Αν κάποιος δουλεύει σε μία πολυεθνική που έχει παράρτημα στην Ολλανδία , αλλά και στην Ελλάδα, υπάρχει κάποια διαφορά- πλεονέκτημα του να δουλεύει στο παράρτημα της Ολλανδίας από το να δουλεύει στο παράρτημα της Ελλάδας?


Οι μισθοί που αναφέρονται σε διάφορες αγγελίες είναι καθαρά λεφτά, ή ανάμικτα?

Άκουσα κάτι για υψηλή φορολογία , πόσο περίπου είναι, άκουσα ότι αν κάποιος παίρνει 3000 λόγω της φορολογία του μένουνε καθαρά 2000, ισχύει

Έχω πρόβλημα όρασης, και ανήκω στα άτομα με αναπηρία θα ήθελα να ενημερωθώ για το τι διαφορετικό ισχύει για μένα , για παράδειγμα εδώ στην Ελλάδα έχω έκπτωση φόρου , δωρεάν μετακινήσεις κτλ. Πώς μπορώ να ενημερωθώ? Μήπως έχεις το e-mail του “Ολλανδικού ΟΑΕΔ” ?

Επίσης μήπως υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει στα άτομα με πρόβλημα όρασης (βλέπω 2 δέκατα) να κάνουν ποδήλατο? Εδώ στην Ελλάδα κάνω κανονικά και πάρα πολύ ποδήλατο, σε πολύ μακρινές αποστάσεις σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Το πρόβλημα μου είναι ότι αν κάποιος μου κάνει νόημα δεν τον βλέπω , πχ αν ο τροχονόμος μου κάνει νόημα να σταματήσω. Στην Ολλανδία συμβαίνει συχνά ένας τροχονόμος να κάνει νόημα σε κάποιον ποδηλάτη? Θέλω να δω αν μπορώ να κάνω ποδήλατο στην Ολλανδία, που είναι κάτι πολύ σημαντικό να το γνωρίζω, εφόσον άκουσα ότι χωρίς ποδήλατο δεν μπορείς να ζήσεις εκεί!

Τα νοίκια μέσα στην πόλη είναι γύρω στα 800 ευρώ? Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται internet , κοινόχρηστα, δεη , οτέ, ευδαπ?
Πώς μπορώ να μάθω ποιές περιοχές έχουν μεγάλη εγκληματικότητα για να τις αποφύγω στην επιλογή κατοικίας?
Άκουσα ότι πολλοί μένουν σε χωριά έξω από το Άμστερνταμ που είναι πιο φθηνά , πόσο μακριά είναι από το κέντρο της πόλης , μπορεί κάποιος να πηγαινοέρχεται με το ποδήλατο από κει? Αυτά τα χωριά έχουν εγκληματικότητα? Όσο αφορά τη συγκατοίκηση έχω ακούσει ότι είναι πολύ διαδεδομένη , ωστόσο πώς μπορείς να μείνεις με άτομα που δεν γνωρίζεις καν?

Άκουσα ότι το 80% είναι χρήστες χασίς, ίσχύει?

Πώς πάει η οικονομία της Ολλανδίας ? καμιά κουβέντα για περικοπές μισθών – χρεοκοπία ? Στις εταιρίες γίνονται αυξήσεις ? , γιατί εδώ στην Ελλάδα οι περισσότερες εταιρίες με αφορμή την κρίση δεν κάνουν αυξήσεις!

Οι υπερωρίες είναι συχνό φαινόμενο στις εταιρίες πληροφορικής? Η εργασία εξ αποστάσεως είναι εφικτή- συνηθίζεται? Σκεφτόμουν για μικρά διαστήματα πχ 1 βδομάδα στο εξάμηνο να έρχομαι στην Ελλάδα και να εργάζομαι εξ αποστάσεως , για να βλέπω και τους δικούς μου!

Επειδή δεν έχω την τύχη να γνωρίζω κάποιον , πόσο εύκολο είναι να δικτυωθώ- να κάνω παρέες? Άκουσα ότι οι Ολλανδοί δεν τους πάνε τους Έλληνες, είναι προκατειλημμένοι! Είμαι άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα,, κάνω πάρα πολύ ποδηλασία, κολύμπηση σε κολυμβητήριο με γυμνάστρια να μου μαθαίνει τα 4 επαγγελματικά στυλ, τρέξιμο στο γήπεδο, χορό λάτιν, κάποιες φορές κάνω ιππασία , έχω δικό μου ενυδρείο και διαβάζω συνεχώς βιβλία ψυχολογίας! Οπότε πιστεύω ότι μέσω των δραστηριοτήτων μου θα μπορούσα εύκολα να γνωρίσω κόσμο! Εδώ στην Αθήνα κάθε βδομάδα πολλοί ποδηλάτες μαζευόμαστε στο Θησείο και πηγαίνουμε μακρινές βόλτες, εκεί είναι εύκολο να γνωρίσεις κόσμο και να δικτυωθείς. Υπάρχει κάτι ανάλογο στην Ολλανδία , δηλαδή παρόμοιοι τρόποι για να γνωρίσεις κόσμο?Συγνώμη αν ρώτησα πολλά,
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Unknown είπε...

Καλησπέρα, είμαι ο Μάκης , είμαι προγραμματιστής στην Αθήνα, η δουλειά μου πάει καλά , ωστόσο σκέφτομαι να ψάξω δουλειά στην Ολλανδία . Οι λόγοι είναι να μαζέψω εμπειρία πάνω στη δουλειά και χρήματα. Επέλεξα την Ολλανδία γιατί είναι η «χώρα του ποδηλάτου», οι άνθρωποι είναι φιλικοί και λόγω της καλής οικονομίας της! Ωστόσο έχω άγνοια σε αρκετά θέματα, όπως είναι τα παρακάτω:Πού κυμαίνονται οι μισθοί για τους προγραμματιστές? Άκουσα ότι κυμαίνονται μεταξύ 2000 και 3000, ισχύει?

Αν κάποιος δουλεύει σε μία πολυεθνική που έχει παράρτημα στην Ολλανδία , αλλά και στην Ελλάδα, υπάρχει κάποια διαφορά- πλεονέκτημα του να δουλεύει στο παράρτημα της Ολλανδίας από το να δουλεύει στο παράρτημα της Ελλάδας?


Οι μισθοί που αναφέρονται σε διάφορες αγγελίες είναι καθαρά λεφτά, ή ανάμικτα?

Άκουσα κάτι για υψηλή φορολογία , πόσο περίπου είναι, άκουσα ότι αν κάποιος παίρνει 3000 λόγω της φορολογία του μένουνε καθαρά 2000, ισχύει

Συγνώμη αν ρώτησα πολλά,
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ανώνυμος είπε...

καλισπερα,με λενε μαριο πουρικι,ειμαι 21 ετων αλβανος υπηκοος με ελληνικη καταγωγη,ζω στην ελλαδα τα τελευτεα 15 χρονια,και βλεποντας πςσ δεν εχω εδω περα ενα εχασφαλισμενο μελλον,θελω να μεταναστευσω στη ολλανδια,μπορεις να με βοηθησεισ λεγοντας μου τα απαραιτητα δικαιολογητικα γιανα ερτηει καποιοσ εκει?Ευχαριστω προκαταωολικα(psychedelicnoise@hotmail.com)

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΡΕΑ ΕΙΜΑΙ 25 ΣΤΑ 26 ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΔΕΙ ΜΗΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ Τ.Ε.Ε ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΝ ΑΠΟΘΙΚΑΡΙΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΓΛΙΚΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ

dimitris είπε...

Καλησπέρα! Είμαι ο Δημήτρης και ζω στην Ελλάδα. Το επάγγελμά μου είναι ναυτικός με ειδικότητα καμαρώτου στο ξενοδοχειακό τμήμα του καραβιού. Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό να μεταναστεύσω στην Ολλανδία. Πριν λίγο καιρό ήρθα εκεί διακοπές και μου άρεσε πάρα πολύ και χάρη στο site σου πήρα την απόφαση να κάνω πράξη τη σκέψη μου. Ενδιαφέρομαι για δύο ειδών επαγγέλματα: σερβιτόρος σε ξενοδοχείο και οδηγός τραμ. Αν γνωρίζεις κάποιο site ή κάποιες πληροφορίες που θα με βοηθούσαν σε αυτό, είναι ευπρόσδεκτες. Σε ευχαριστώ πολύ! Περιμένω νέα σου.

dimitris είπε...

Καλησπέρα! Είμαι ο Δημήτρης και ζω στην Ελλάδα. Το επάγγελμά μου είναι ναυτικός με ειδικότητα καμαρώτου στο ξενοδοχειακό τμήμα του καραβιού. Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό να μεταναστεύσω στην Ολλανδία. Πριν λίγο καιρό ήρθα εκεί διακοπές και μου άρεσε πάρα πολύ και χάρη στο site σου πήρα την απόφαση να κάνω πράξη τη σκέψη μου. Ενδιαφέρομαι για δύο ειδών επαγγέλματα: σερβιτόρος σε ξενοδοχείο και οδηγός τραμ. Αν γνωρίζεις κάποιο site ή κάποιες πληροφορίες που θα με βοηθούσαν σε αυτό, είναι ευπρόσδεκτες. Σε ευχαριστώ πολύ! Περιμένω νέα σου.

Harry είπε...

Ανεβαίνω για σπουδές στο Leiden σε ένα μήνα... Πραγματικά μπράβο σου για την βοήθεια που προσφέρεις... Ευχαριστούμε..

Unknown είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΔΗΓΟ!ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ..ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ.ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΣΧΟΛΗ...ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΞΕΝΟ...ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΑ SITE ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ??ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΚΟ-ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

γεια σου φιλε σωκρατη.....με λενε Δημητρη ειμαι κρητικος....τον τελευταιο χρονο μενω Αθηνα..εχω ενα μαγαζι με Κρητικα προιοντα.......σκεφτομαι να ερθω Ολλανδια....να ανοιξω μαγαζι με Ελληνικα προιοντα....τι εχεις να μου πεισ γι'αυτο???αν θελεις να με βοηθησεις θα ειμουνα υποχρεος......Οτι πληροφορια μπορεις να μου δωσεις πανω σε αυτο το θεμα μου ειναι χρησιμη............

Ανώνυμος είπε...

kalhsperaaa.. euxaristoume gia tis plhrofories k thn yposthri3h!Eimai h evita skopevw na erthw amsterdam me ton filo m .. exoume parei thn apofash. apla den exoume idea p 8a pame .. ti 8a synanthsoume, an 8a vroume douleia me vasikes gnwseis agglikwn k xwris na exoume eidikeutei se kati, ena meso metaforas,vasiko to pou 8a meinoume k poia perioxh einai kalh! mexri stigmhs gnwrizoume gia xagh k amsterdam (apo ta pio kentrika).Auta mas kratane akoma sthn ellada. 8a htan polu eugeniko na exoume kapoio neo oson afora ta parapanw.. Euxaristoume !! :)

Despoina είπε...

καλησπερα..!μόλις σήμερα βρήκαμε αυτό το blog και πραγματικά έχουμε ενθουσιαστεί.. μπορείς σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις στο θέμα του οαεδ.?τι γίνετε στην περίπτωση που υπάρχει κάρτα ανεργίας και ταμείο ανεργίας. πρέπει να είμαστε σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την ημέρα που θα λήξει για να έχουμε κάποια bonus αν μπορώ να το θέσω έτσι.? περιμένουμε απάντηση σου Δέσποινα-Γιώργος

Despoina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Despoina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Despoina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Άκης είπε...

Καλησπέρα

Εδώ και 2 μήνες περίπου ζω στο Άμστερνταμ. Αν και τα βρήκα λίγο σκούρα στην αρχή, καθώς ήθελε επιμονή το ψάξιμο, τελικά κατάφερα να βρω μια δουλειά έστω και πρόχειρη. Αν και έχω σπουδάσει χημικός με αρκετές γνώσεις σε τεχνικά θέματα και τεχνική υποστήριξη, είναι δύσκολο τουλαχιστον αρχικά να κάνω αυτά που ξέρω διότι δεν ξέρω τη γλώσσα ακόμα και οι περισσοτερες αγγελίες απαιτούν περισσότερες γλώσσες πέραν των αγγλικών.
Εκείνο που με καίει τώρα είναι να βρω δικό μου χώρο να μείνω (στούντιο, μικρό διαμέρισμα, συγκατοίκηση κλπ).
Υπάρχουν αρκετά sites αλλά απ'οτι διαπίστωσα και με προειδοποίησαν, υπάρχουν και πολλές ψεύτικες αγγελίες από απατεώνες που μπορεί να χάσεις τα λεφτά σου κι έτσι έχω φοβηθεί λίγο.
Υπάρχει σίγουρος και τρόπος να ψάξεις και να βρεις σπίτι χωρίς να ρισκάρεις να πέσεις σε τέτοια παγίδα?
Ευχαριστώ
Άκης

vikfok είπε...

Γεια σας με λένε Βίκυ. Και εγώ προς τον Δεκέμβρη σκέφτομαι να φύγω και να μεταναστεύσω στην Ολλανδία. Είναι πολύ κατατοπιστικά αυτά που γράφετε και βοηθούν πάρα πολύ για όλους εμάς που σκεφτόμαστε να φύγουμε. Λέω να μείνω στο Άμστερνταμ. Αγγλικά γνωρίζω και έχω τελειώσει υπολογιστές. Να έβρισκα στο αντικείμενό μου θα ήταν καλά αλλά δεν έχω πρόβλημα κανένα να δουλέψω ως πωλήτρια, ταμίας, λαντζιέρα κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε Σωκράτη,

Ευχαριστώ πολύ για τον τεράστιο κόπο στον οποίο μπήκες να μας πληροφορείς, όσους σκεφτόμαστε να μετακινηθούμε στην Βόρεια Ευρώπη.

Στο προκείμενο τωρα: Η περίπτωσή μου: 55 ετών (υγιέστατος και ενεργός αθλητής) έγγαμος με ένα ανήλικο γυιό. (υπάρχει και ενήλικος αλλά ανεξάρτητος πλέον). διπλές σπουδές (στην Ιταλία) Καλών Τεχνών Ζωγραφική και Φυσικομαθηματική με περεταίρω ειδίκευση στην Επιστήμη Υπολογιστών. Διπλή καρριέρα (στην Ελλάδα δυστυχώς): Μηχανικός Υπολογιστικών Συστημάτων από 1987 - 2003. Ζωγράφος, Εικονογράφος Κόμικ, Γραφίστας και Δάσκαλος Εικαστικών από το 1987 έως σήμερα. (από το 2004 αποκλειστικά Εικαστικός Καλλιτέχνης και Δάσκαλος Εικαστικών). Η Σύζυγος με πτυχία και εργασιακή εμπειρία στην Κοινωνιολογία (Γαλλία) και στην Λογοθεραπεία (Σκωτία) καθώς και εκπαιδεύτρια Γιόγκα (Ελλάδα).

Στην οικογένεια μιλάμε άπταιστα Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και παίρνουμε πολύ ευκολα τις ξένες γλώσσες.

Μου προτείνουν (Ιταλική Εταιρεία) εργασία στην Ολλανδία ως Μηχανικός Λογισμικού. Τουλάχιστον 1 χρόνο ίσως και πέραν των 2. Εγώ θέλω να συνεχίσω την καρριέρα μου σαν Ζωγράφος, Κομικατζής και Δάσκαλος εικαστικών. Δεν με χαλάει να ξαναδουλέψω 1 χρόνο Μηχανμικός Λογισμικού προκειμένου να πατήσω στην Ολλανδία να πάρω μπρός, και να μείνω εκεί. Το ΕΡΩΤΗΜΑ: ΤΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ? Εξειδικευμένο πολύ. Που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες επ' αυτου?

Ευχαριστώ για οποιοδήποτε hint μου δώσεις.

Να είσαι καλά και πάντα με επιτυχίες (όπως εσύ τις αντιλαμβάνεσαι) στη ζωή σου!

Μιχάλης Οδυσσέας Γιακουμάκης

Ανώνυμος είπε...

Που χάθηκε ο δημιουργός του blog και δεν απαντάει; Πάντως Σωκράτη σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και για τον κόπο σου να τις συγκεντρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Eμένα με λένε Ντίνα και είμαι 22 ετών. Πήγα για μισό χρόνο στη Γερμανία για δουλειά σε ελληνικό εστιατόριο. Από χαρτιά δε χρειάστηκα τίποτα εκτός από την ταυτότητα. Ξέρω ότι στην Ολλανδία χρειάζεται και διαβατήριο, αλλά θέλει κι άλλα χαρτιά εκτός από αυτά;
Τα ελληνικά ρεστοράν τουλάχιστον στην Γερμανία παρέχουν διαμονή και διατροφή κι αυτό είναι πολύ βολικό τουλάχιστον για αρχή αφού δε χρειάζεται να ζοριστείς από τις πρώτες μέρες και να έχεις αυτό το άγχος για να βρεις σπίτι κτλ.
Όσο για την ασφάλιση, λυπάμαι, αλλά άκουσα για πολλούς - έλληνες τουλάχιστον - που δεν ασφάλιζαν τα άτομα που είχαν στην κουζίνα και πολλοί άλλοι που δεν πλήρωναν. Δυστυχώς ναι, υπάρχουν και στην Γερμανία αυτά...

Socrates είπε...

Παιδιά, μπορείτε να διατυπώσετε τις απορίες σας στο φόρουμ του mofeu.eu.

Ως προς την Ολλανδία, η κύρια υποσελίδα βρίσκεται εδώ:

http://www.mofeu.eu/forum/forumdisplay.php?f=59

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το ποστ:
Μετανάστευση στην Ολλανδία - Ερωτήμα και απαντήσεις μέσα από το φόρουμ του Mofeu.eu..

Heraclis είπε...

Πάρα πολύ καλή έρευνα και πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά νέα παιδιά που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο. Πληροφορίες για Αυστραλία μπορείτε να βρείτε και στο blog http://metanastevsi.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

μετα απο 2 χρονια διαμονης στο ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ενα εχω να πω,αυτα που λεγονται σε θεωρητικο επιπεδο δεν ισχυουν αν εισαι ξενος.
δουλειες χωρις συμβολαια,πανω απο 7 ευρω την ωρα πολυ δυσκολο να βρεις,ασφαλεια 110ευρω το μηνα,δωματιο 350-400 το μηνα,γκαρσονιερα750-850ευρω.
και το βασικοτερο δεν υπαρχουν δουλειες,τα αγγλικα πλεον δεν περνανε,αν δεν ξερεις καλα ολλανδικα,δεν υπαρχει καμια ελπιδα,περα απο λαντζα,και αν βρεθει κ αυτη η δουλεια..αν δουλευεις 40ωρες εισαι προνομιουχος,αφου μονο 20ωρα μπορεις να βρεις.
καλη τυχη σε οσους ξεκινησουν,τα πραγματα εδω ειναι πολυ πιο δυσκολα απο οσο μπορει να φανταστει καποιος,καμια σχεση απο τις πρωτες επαφες με τη πολη σαν τουριστας.

Panos T είπε...

καλησπερα απο τη Θεσσαλονικη.κατα πασα πιθανοτητα θα ανεβω στο leiden se 3 μηνες για μεταπτυχιακες σπουδες στην Ψυχολογια για 1 χρονο.το θεμα ειναι πως πρεπει αναγκαστικα να δουλεψω εστω και part time για να τα βγαλω περα.εκτος απο μια βοηεθεια απο την Ελλαδα των 200ε το μηνα δεν υπαρχει περαιτερω οικονομικηδυνατοτητα.Αρχισα απο τωρα να ψαχνω site για ευρεση εργασιας στο leiden χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα.παρακαλω αν εχεις χρονο θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Το γεγονος οτι δεν ξερω καθολου ολλανδικα με αγχωνει και ψαχνω απο τωρα μια λυση.Θα με ενδιεφεραι ακομα και εργασια σαν σερβιτορος κτλ.Γνωριζεις σχετικα με την ευρεση εργασιας το Leiden?ευχαριστω

δημητρης είπε...

καλησπερα σε ολους!! πολυ ενδιαφερουσα η συζητηση σας . . με λενε Δημητρη και ειμαι 21 . . δουλευω σαν μαγειρας εδω και 2 χρονια. .θα ηθελα να δουλεψω στην Ολλανδια για να εμπλουτισω τις μαγειρικες μου γνωσεις.. πιστευεις οτι θα εχω καποια ελπιδα?> εχει κανεις καποια εμπειρεια γυρω απο το επαγγελμα αυτο να με ενημερωσει?οποιαδηποτε πληροφορια παρακαλω μην διστασετε . .σας ευχαριστω πολυ ..

dimitris77 είπε...

Γεια χαρα σε ολους! Με λενε Δημητρη κ σκεφτομαι να παω στην Ολλανδια για δουλεια.. εχω μια ακρη και το ψαχνω! οποιος μπορει να βοηθησει η εχει κατι υποψιν του για δουλεια για δουλεια η διαμονη ας μου στειλει mail η να με κανει add σto facebook να μιλησουμε dimitrisml77@yahoo.gr

zak είπε...

όντως είναι πολύ αξιόλογο το άρθρο σου.. αλλά.. θεωρώ πως έναν τομέα δεν τον έχεις αγγιξεί καθόλου.. και για εμένα πλέον ειναι το μόνο και τελευταίο ερώτημα πριν κάνω το βήμα.
Με τη φορολογία.. τί γίνετε? Έχω βρει δουλειά .. και περιμένουν απάντηση μου. οπότε αντιλαμβάνεσαι οτι ειναι το τελευταίο θέμα που πρέπει να δω.
Σε ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεις να παιρνεις ταμειο ανεργειας στην Ελλαδα και να δουλευεις ταυτοχρονα στην Ολλανδια? Και ποσο καιρο χρειαζεται για να κανουμε τα χαρτια μας?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα ονομαζομε Λεωνιδας και ενδιαφερομε να εργαστω στην ολλανδια.Το επαγγελμα που θα ηθελα ειναι ΕΝΑΕΡΙΤΙΣ Υ/Τ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΡΑΜΜΩΝ 150/400ΚΒ με την αναλογη εμπειρια.Σας ευχαριστω εκ΄' των προτερων για την απαντησεις σας

Gyromyristis είπε...

θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι έχω αναδημοσιεύσει το εξαιρετικό σου άρθρο στο forum www.stayorgo.gr που ασχολείται με το ερώτημα "Μένω ή φεύγω". (Αν ακούγεται σαν διαφήμιση, ναι, είναι :) ) Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτό παρακαλώ ενημέρωσέ με.

Hρακλής είπε...

Aγαπητε φιλε καλη χρονια!

Θα ηθελα καποιες πληροφοριες για την Ολλανδια.Αν μπορεις, επειδη ενεχουν προσωπικα δεδομενα,θα ηθελα να σε ρωτησω μεσω του e-mail μου iraklis-@hotmail.com.

Eυχαριστω
Ηρακλης

Μπόγιογλου Νικόλαος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Τυχαια επεσα στο blog σου ψαχνοντας για καταλυμα στην Ολλανδια. Σχολειο (20 ατομα 11 κοριτσια και 9 αγορια, 1η λυκειου και 2 συνοδοι καθηγητες θελουν να πανε εκδρομη. ΜΗΠΩΣ ξερεις καποιο καλο και φθηνοο hostel για διαμονη 3 μέρες Αμστερνταμ και 3 Ροτερνταμ?
Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα ,
σκευτομαστε εγω και το αγορι μου 23 ετων να ερθουμε ολλανδια μονιμα..θα ηθελα να ρωτησω αν εγω σαν νοσηλευτρια με πτυχιο ΤΕΙ (αλλα χωρις προυπηρεσια) μπορω να βρω δουλεια..και το αγορι μου εχει τελειωσει το λυκειο κ σπουδασε στο πανεπιστημιο πειραια πληροφορικη αλλα δεν τελειωσε την σχολη...θα μπορεσουμε να βρουμε δουλεια κ αν ναι που? μπορειτε να μας πειτε καποια μερη ή που να απευθυνθουμε?και περιπου με ποσα χρηματα θα ηταν καλα να ξεκινησουμε να ερθουμε? θα χρειαστουμε πολλα? σε ποιο μερος της ολλανδιας ειναι πιο φθηνη η ζωη? χρειαζομαστε απαντησεις...θα ειμασταν ευγνομωνες αν μας απαντουσατε το συντομοτερο δυνατο

Nikki Z. είπε...

γεια σου φιλε socrates,πολυ καλος οδηγος! μπηκα σε παρα πολλα σαϊτς κ φορουμ,εκανα αναρτησεις ζητωντας βοηθεια για δουλεια κ σπιτι,αλλα δεν βρηκα ακρη.θα ηταν προτιμοτερο αν με εφερνες σε επαφη με αλλους (ελληνες η οχι) που ηδη μενουν στο αμστερνταμ,πιστευω ειναι ευκολοτερη η ευρεση εργασιας απο στομα σε στομα.αν υπαρχει καποιος τροπος να επικοινωνησουμε προσωπικα πες μου! κ παλι συγχαρητηρια κ ευχαριστω εκ των πρωτερων! :D

stylianos είπε...

Σωκράτη καλησπερα ! με λενε στελιο και ειμαι 45ετων ! ειμαι νταλικερης στο επαγγελμα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου....εχω δουλεψει στην ευρωπη ταξιδευοντας με την δουλεια μου(νταλικα)για 18 χρονια (εχω να ερθω στην ευρωπη 10 χρονια) γνωριζω ολες τις πόλης της ολλανδιας (δεν μιλαω ομως ολλανδικα )(τα ψιλο καταφερνω ομως στην αγγλικη διαλεκτο)τις εχω επισκευτη .... μήπως μπορείς να με βοηθησεις να βρω μια δουλεια πανω στο επαγγελμα μου να ερθω να εργαστω στην ολλανδια , σε οποιαδήποτε πόλη δεν εχω προβλημα ...εδω τα πραγματα ειναι με μια λεξη σκατα!(sorry)..... ειμαι παντρεμενος και εχω δυο παιδια που δυστυχος δεν εχουν μελλον εδω στην ελλαδα. ...το μειλ μου ειναι skanakaris@yahoo.gr και το τηλεφωνο μου ειναι 6972645788 (κινητό) .......αν μπορεσεις να βρεις κατι φιλε σωκρατη επικοινώνησε....να δουμε τι μπορουμε να κανουμε....

υ.γ. η ολλανδια ειναι μια χωρα με ανοιχτομυαλους ανθρωπους και παντα μου αρεσε !!

τελος οπως και να ερθουν τα πραγματα καλα να περνας με υγεια , και πολλα χαιρετισματα στα ξενακια μας εκει στο βορρα! ***στελιος ελλας***

Lazaros είπε...

Σωκρατη καλησπερα και Καλη Χρονια!
Καταρχην σε συγχαιρω για ολες τις χρησιμες πληροφοριες και σ ευχαριστουμε!
Εγω προκειτε να ερθω σε μια εβδομαδα στο Αμστερνταμ.Εχω ηδη κλεισει το σπιτι που θα μενω.
Επειδη γνωριζω σχεικα με τη ληξιαρχικη πραξη γεννησης που θα χρειαστει θελω να σε ρωτησω το εξης.Ερχομαι στο Αμστερνταμ απο Βουδαπεστη και δεν εχω ιδεα για το πως θα πρεπει να το ρυθμισω αυτο το θεμα.Μηπως εχεις καμια σχετικη πληροφορια?Επισης ψαχνω για δουλεια ως μαγειρας και φυσικα θα ψαξω στις ιστοσελιδες που εχεις αναρτησει αλλα αν προσωπικα εχεις κατι υποψιν σου θα ητανε ακομα πιο ευκολο.Ευχαριστω πολυ!

Unknown είπε...

καλησπερα με λενε ολγα ειδα πολυ ενδιαφερον το blog σας και σας ευχαριστω πολυ για τοσο χρησιμες πληροφοριες αλλα θα ηθελα παρακαλω να ροτησω αν θα μπορουσατε να με κατατοποισετε λιγο με το ψαξιμο, ενδιαφερομε να μετακομησω στην Ολανδια ομως γνωριζω μονο ελληνικα και αγγλικα υπαρχει καμι ασελιδα με ελληνικα εστιατορεια ή σελιδες που να ζητανε προσωπικο με ελληνικα και αγγλικα? και φυσικα θα ηθελα να ξερω αν παρεχουν και διαμονη.ευχαριστω πολυ θα περιμενω νεα σας

Νίκος είπε...

Καλησπέρα Σωκράτη, μου έστειλαν πρόταση ενδιαφέροντος απο Eindhoven για μια θέση Software Developer. Τι μισθοι πάιζουν(μεικτά)? Το λεω γιατι είδα τα νοίκια για family house και τρόμαξα (1500€). Είμαι 41, έχω ελπίδες σε αυτη την ηλικία να εξελιχθώ?

Socrates είπε...

Αν κάποιος είναι καλός στη δουλειά του, τότε ακόμα και 41 χρονών να είναι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Τα ενοίκια είναι ακριβά, αλλά 1500 είναι τα πολύ ακριβά σπίτια.
Συνιστώ σε όλους τους φίλους να απευθύνουν τις απαντήσεις τους στο φόρουμ του mofeu στην ιστοσελίδα http://www.mofeu.eu/forum/forumdisplay.php?f=59
Παρακαλώ να διαβάσετε αρκετά σχόλια που υπάρχουν στο πιο πάνω φόρουμ. Αρκετές από τις απορίες σας θα λυθούν αμέσως.
Αυτόν τον καιρό είμαι στη Γερμανία και ίσως να μην έχω απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα γύρω από την Ολλανδία. Παρ' όλα αυτά, αρκετά από αυτά που έγραφα το 2009 ισχύουν ακόμα.

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας,είμαι από Κρήτη, με λένε Άννα, είμαι χωρισμένη με ένα παιδάκι 7 χρονών περίπου...και με ενδιαφέρει η μετανάστευση στη Γερμανία...αυτό που θα ήθελα να μάθω πιο πολύ κατά πόσο εύκολο είναι να πάρω τη μικρή μαζί μου..έτσι ώστε να απασχολείτε όσο εγώ θα εργάζομαι..και το δεύτερο σε ποια site μπορώ να μπω για να κοιτάξω για δουλειά...γνωρίζω πολύ καλά αγγλικά,δεν έχω κάποια ειδίκευση...μόνο πολύ όρεξη για δουλειά...αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν υπόχρεη...ευχαριστώ πολύ...!!!!!

Unknown είπε...

kalispera sas


mipws uparxei sto forum kapoios pou na ergazetai ws odontistros stin ollandia .Tha ithela kapoies plirofories an einai dunaton .Efxaristw polu

Giwrgos K.

G είπε...

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τις πληροφορίες.

Unknown είπε...

nice posting

Flats for Sale in Manikonda

Diomidis είπε...

φιλε μου, θελω να ρωτησω αν ξερεις τι ακριβως πρεπει να κανω για να ξεκινησω μια εταιρεια εισαγωγων στην Ολλανδια. ευχαριστω πολυ, Διομηδης

popoulou είπε...

Γεια σας,

Είμαι η κυρία Βασιλική Ποπούλου. Υποβάλλω μια προσφορά δανείου μεταξύ ατόμων για να σας επιτρέψω να πετύχετε τα όνειρά σας χωρίς ανησυχίες.

Γράφω το κείμενό μου σε αυτό το site για να σας βοηθήσω να πάρετε γρήγορη και σοβαρή χρηματοδότηση.

Επομένως, αν χρειάζεστε χρήματα επειγόντως, απαντήστε μου, ώστε να μοιραστώ την προσφορά μου.

Το επιτόκιο μου είναι 3% και επεκτείνεται σε ολόκληρο το δάνειο. Η χρηματοδότηση μου είναι 800.000 ευρώ.

Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση: vasilikhpopoulou@gmail.com

Καλή μέρα σε σας.

εγκάρδια

Anna Aga είπε...

Γεια σας

Είμαι ένα άτομο που προσφέρει διεθνή δάνεια.
Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση δανείων μεταξύ
ιδιωτών βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από € 5.000 έως € 800.000
όλοι οι σοβαροί άνθρωποι είναι στις πραγματικές ανάγκες, το ποσοστό
το ενδιαφέρον είναι 3% ετησίως. Χορηγούμε δάνεια Χρηματοοικονομικά, Υποθήκη, Δάνειο προς
Επενδύσεις, δάνειο αυτοκινήτου, προσωπικός δανεισμός. Είμαι
διαθέσιμη για να ικανοποιήσει τους πελάτες μου σε μέγιστο διάστημα 3 ημερών
μετά την παραλαβή της αίτησής σας. Κανείς
να αποφύγετε σοβαρά

Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση: annaaga71@gmail.com

εγκάρδια

Anna Aga είπε...

Γεια σας

Είμαι ένα άτομο που προσφέρει διεθνή δάνεια.
Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση δανείων μεταξύ
ιδιωτών βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από € 5.000 έως € 800.000
όλοι οι σοβαροί άνθρωποι είναι στις πραγματικές ανάγκες, το ποσοστό
το ενδιαφέρον είναι 3% ετησίως. Χορηγούμε δάνεια Χρηματοοικονομικά, Υποθήκη, Δάνειο προς
Επενδύσεις, δάνειο αυτοκινήτου, προσωπικός δανεισμός. Είμαι
διαθέσιμη για να ικανοποιήσει τους πελάτες μου σε μέγιστο διάστημα 3 ημερών
μετά την παραλαβή της αίτησής σας. Κανείς
να αποφύγετε σοβαρά

Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση: annaaga71@gmail.com

εγκάρδια

Anna Aga είπε...

Γεια σας

Είμαι ένα άτομο που προσφέρει διεθνή δάνεια.
Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση δανείων μεταξύ
ιδιωτών βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από € 5.000 έως € 800.000
όλοι οι σοβαροί άνθρωποι είναι στις πραγματικές ανάγκες, το ποσοστό
το ενδιαφέρον είναι 3% ετησίως. Χορηγούμε δάνεια Χρηματοοικονομικά, Υποθήκη, Δάνειο προς
Επενδύσεις, δάνειο αυτοκινήτου, προσωπικός δανεισμός. Είμαι
διαθέσιμη για να ικανοποιήσει τους πελάτες μου σε μέγιστο διάστημα 3 ημερών
μετά την παραλαβή της αίτησής σας. Κανείς
να αποφύγετε σοβαρά

Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση: annaaga71@gmail.com

εγκάρδια

Anna Aga είπε...

Γεια σας

Είμαι ένα άτομο που προσφέρει διεθνή δάνεια.
Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση δανείων μεταξύ
ιδιωτών βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από € 5.000 έως € 800.000
όλοι οι σοβαροί άνθρωποι είναι στις πραγματικές ανάγκες, το ποσοστό
το ενδιαφέρον είναι 3% ετησίως. Χορηγούμε δάνεια Χρηματοοικονομικά, Υποθήκη, Δάνειο προς
Επενδύσεις, δάνειο αυτοκινήτου, προσωπικός δανεισμός. Είμαι
διαθέσιμη για να ικανοποιήσει τους πελάτες μου σε μέγιστο διάστημα 3 ημερών
μετά την παραλαβή της αίτησής σας. Κανείς
να αποφύγετε σοβαρά

Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση: annaaga71@gmail.com

εγκάρδια

larry είπε...

Θέλω να εκτιμήσω τον Carl Logan από την Lucas Loan Lending Compania για να με βοηθήσει να αγοράσω ένα δάνειο, έχω το δάνειό μου χωρίς άγχος μετά την αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων αποπληρωμής της εταιρείας, Αν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Email: lucasloanlendingcompania@gmail.com
Whatapp: +1 (857) 325-5437
Ιστοσελίδα: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

Unknown είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σχέδιο κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

Εάν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί να ξεκινήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου ανάλογα.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ STEPHEN WILLIAMS
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460Απάντηση

Unknown είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σχέδιο κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

Εάν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460Απάντηση

Elena Nino είπε...

Το δάνειο προσφέρει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα. Είμαι φυσικό πρόσωπο που προσφέρει δάνειο μεταξύ ατόμων και εταιρειών, για όλες τις άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

Elena Nino είπε...

Το δάνειο προσφέρει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα. Είμαι φυσικό πρόσωπο που προσφέρει δάνειο μεταξύ ατόμων και εταιρειών, για όλες τις άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

Unknown είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σχέδιο κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

Αν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460Απάντηση

Unknown είπε...

Dear Applicant,

Do you seek funds to pay off Credits and Debts? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) is here to put a stop to your financial problems. We offer all kinds of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We give out loan with an Interest rate of 1.00%. Interested applicants should Contact us via email: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Please Fill the Application Form Below:
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: SuiteCapitals@gmail.com
( SuiteCapitals@post.com )

Unknown είπε...Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans with low interest rate at 1.00% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com

Yours Sincerely,
Mr. Ren Hya
PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
We look forward to hear from you ASAP
Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com

Catherine Cole είπε...

Καλή μέρα,

   Εάν είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Εάν είστε σε οποιοδήποτε οικονομικό άγχος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για
να εξοφλήσει το χρέος ή να πληρώσει τους λογαριασμούς; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε δάνειο ή χρηματοδότηση όπως:

α) προσωπικό δάνειο
β) εκπαίδευση,
γ) Ενίσχυση του χρέους,
δ) επέκταση,
ε) κλπ


   Προσφέρουμε Δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και συνεργαζόμενους φορείς με επιτόκιο 3% ανά έτος. Το Ελάχιστο ποσό που μπορείτε να δανειστείτε είναι $ 2.000,00 US έως το μέγιστο των 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρακαλούμε, εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας με τις παρακάτω πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ: info.trustfirm2012@gmail.com
NAME: Catherine Cole


Γρήγορο και εύκολο διαθέσιμο δάνειο

John Donald είπε...

Καλή μέρα.
   Προσφέρουμε ιδιωτική και εμπορική χρηματοδότηση δανείων για την έναρξη των πρώτων σταδίων με προτιμησιακό επιτόκιο 2% ετησίως. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (marcil.tcompany@gmail.com) εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες.
MR, JOHN DONALD.

Robert Finance είπε...

χρειάζεσαι δάνειο; εάν ναι, ισχύστε τώρα με τα στοιχεία σας
  1. Πλήρες όνομα: 2.Sex: 3.Age: 4.Phone: 5.Fax: 6.Country: 7.Αριθμός που απαιτείται:
  8. Περίοδος λήξης:

  επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: ( rogerskenservices@gmail.com ) με την αίτησή σας.
  Ανυπομονούμε να σας απαντήσουμε άμεσα.Sunrise Financial Services

Saint Millier είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και μια εταιρική χρηματοδότηση για ακίνητα και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων. ( kfcfinancialhome@hotmail.com ) Προσφέρουμε επίσης δάνεια σε ιδιώτες, εταιρίες και εταιρικούς φορείς. Δίνω δάνειο σε σοβαρές ανθρώπους που ενδιαφέρονται για δάνειο αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με αυτό το email: kfcfinancialhome@hotmail.com

NORA SMITH είπε...

Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε προσιτό δάνειο με επιτόκιο 2% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και συνεργαζόμαστε. δίνουμε μακροπρόθεσμο δάνειο από δύο έως πενήντα χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: norasmithloancompany@gmail.com

ben είπε...

Ειδικευόμαστε στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, προσφέροντας τοπικά / διεθνή δάνεια, παρέχοντας εξασφαλισμένες και μη εξασφαλισμένες επιλογές δανεισμού σε ιδιώτες και συνεργαζόμενους οργανισμούς με πολύ ανταγωνιστικά επιτόκια δανείων και ευέλικτους όρους για την κάλυψη τυχόν οικονομικών περιστάσεων. Δεν έχει σημασία αν έχετε ένα κακό πιστωτικό αποτέλεσμα, μπορούμε ακόμα να σας παρέχουμε γρήγορα μετρητά για το απροσδόκητο Επικοινωνήστε τώρα τώρα για Γρήγορα και προσιτά δάνεια που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς και τις απαιτήσεις: socialfinancelimited8@gmail.com

Dimopoulou Alexandra είπε...

Ψάχνετε για ένα δάνειο επειγόντως είτε

- Για να αναζωογονήσετε τις δραστηριότητές σας

- Ανακαίνιση του εσωτερικού του διαμερίσματος, του σπιτιού, του κτιρίου κτλ ...

- Για την υλοποίηση ενός έργου

- Ή για άλλους λόγους

Αλλά δυστυχώς η τράπεζα καθορίζει προϋποθέσεις που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Χωρίς άλλες ανησυχίες, δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από € 3.000 έως € 500.000 με επιτόκιο 3%.

Σημείωση: "Το δάνειο σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε τις δυνατότητες αποπληρωμής πριν δεσμευτείτε »μόνο σοβαρό άτομο.

Άμεση επικοινωνία Email: irabebeirapyrgos@outlook.fr

Dimopoulou Alexandra είπε...

αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτου, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com
Ή επικοινωνήστε μαζί μου με το WhatsApp: +306972169483

Elena Nino είπε...

Αγαπητοί αιτούντες δανείων

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους,
Είμαστε Χριστιανική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε ανάγκες βοήθειας, όπως η οικονομική βοήθεια. Έτσι, εάν περνάτε από οικονομικές δυσκολίες ή είστε σε οποιαδήποτε οικονομική αναστάτωση, χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση ή να δυσκολευτείτε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail barbarahodgeloanfirm@gmail.com. για τη Βίβλο λέει "" Λουκάς 11:10 Ο καθένας που ζητά λαμβάνει, Αυτός που αναζητά βρίσκει. και σε εκείνον που χτυπά, η πόρτα θα ανοίξει ". Μην αφήνετε λοιπόν την ευκαιρία να σας περάσει, επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα περισσότερο. Παρακαλώ, αυτό είναι για τους σοβαρούς και τους Θεούς που φοβούνται τον Άνθρωπο.
μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com


Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:
Ενοποίηση χρέους
Δεύτερη υποθήκη
Επιχειρηματικά δάνεια
Προσωπικά δάνεια
Διεθνή Δάνεια
Δάνειο για οποιοδήποτε είδος
Οικογενειακό δάνειο
ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

Αίτηση δανείου:

* Όνομα του αιτούντος:
* Διεύθυνση:
* Πόλη:
* Κατάσταση:
* Χώρα:
* Φύλο:
* Οικογενειακή κατάσταση:
* Ηλικία:
* Επάγγελμα:
* Εισοδήματα:
* Τηλ:
* Κινητό:
* Ποσό που ζητήθηκε:
* Διάρκεια δανείου:
* Σκοπός δανείου:
* Έχετε υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν;
* Αν ναι; Όνομα εταιρείας & Τοποθεσία:

ΕΡΓΑΣΙΑ:

* Χώρο εργασίας:
* Διεύθυνση:
* Τηλεφωνικό νούμερο:

Διευθυντής δανείων.

Δευτέρα-Σάββατο: 7: 30 π.μ.-6: 30μμ {Χρόνος επεξεργασίας}.
Κυριακή: 12μ.μ.-6: 30μμ {Χρόνος επεξεργασίας}
Αφού υποβάλετε την αίτηση δανείου, μπορείτε να περιμένετε μια προκαταρκτική απάντηση λιγότερο από 24 ώρες και να χρηματοδοτήσετε εντός 72-96 ωρών από τη λήψη των πληροφοριών που χρειάζεστε από εσάς.

BARBAR HODGE

barbarahodgeloanfirm@gmail.com ή κειμένου ή τηλεφωνήστε μας στο +12149978460

fredhenryloanfirm@gmail.com

Αναμονή της γρήγορης απάντησής σας.

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα euridikeaminta.greekloans@gmail.com Στόχος μας είναι η παροχή Εξαιρετικής Επαγγελματικής Υπηρεσίας.

Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Small Scale και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;.

Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - από τις διακοπές, μέχρι την εκπαίδευση, έως τις μοναδικές αγορές

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια σταθεροποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, ενυπόθηκων δανείων, ακάλυπτων δανείων, ενυπόθηκων δανείων, payday δάνεια, δάνεια σπουδαστών, εμπορικά δάνεια, Δάνεια Ανάπτυξης, Δάνεια Απόκτησης, Κατασκευαστικά Δάνεια, με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρίες και εταιρικούς φορείς. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

1) Πλήρη ονόματα:
2) Χώρα:
3) διεύθυνση:
4) Κράτος:
5) Φύλο:
6) Οικογενειακή κατάσταση:
7) Επάγγελμα:
8) Αριθμός τηλεφώνου:
9) Μηνιαίο εισόδημα:
10) Next of Kin:
11) Απαιτούμενο ποσό δανείου:
12) Διάρκεια δανείου:
13) Σκοπός του δανείου:
14) Συγκεκριμένη ημερομηνία που χρειάζεστε το δάνειο:

Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Με εκτίμηση,
Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Το όνομά μου είναι η κ. Evridike Aminta είμαστε νέοι δανειστές νόμιμων δανείων του 2018 και θέλουμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε όργανο που χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από $ 500.000,00 και $ 5.000.000,00 και δίνουμε επίσης δάνεια σε ευρώ πάνω από αυτό, έτσι εάν χρειάζεστε βοήθεια ευγενικά στείλτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: euridikeaminta.greekloans@gmail.com ώστε η συναλλαγή δανείου σας να μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα θα είναι με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καθυστέρηση. Έτσι, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: euridikeaminta.greekloans@gmail.com αν ενδιαφέρεστε

Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Βρίσκεστε σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Small Scale και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στο μηνιαίο σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό από διακοπές, στην εκπαίδευση, σε μοναδικές αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Χρηματοδοτήσεις Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Ενοποίησης Δανείων, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά Δάνεια, Δάνεια με Αναχρηματοδότηση στο Σπίτι με χαμηλό επιτόκιο 2,00% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.
- Πλήρες όνομα:
- Απαιτούμενο ποσό δανείου:
- Διάρκεια δανείου:
- Σκοπός του δανείου:
- Πόλη / Χώρα:
- Τηλέφωνο:
- Πως άκουσες για εμάς:

Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
Με εκτίμηση,
Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Χαιρετίσματα..
Επικοινωνήστε μαζί μας για το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειό σας με επιτόκιο 2%
........................................

Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε χρειάζεστε ένα δάνειο. Είμαι η κ. Patricia Kingsman, ιδιοκτήτρια δανειστικής εταιρείας Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με επιτόκιο 2%.

* Είσαι οικονομικά συμπιεσμένο;
* Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
* Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
* Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
* Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

Εάν έχετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%.

* Δανειστείτε τίποτα μέχρι $ 95.000.000 Ευρώ.
* Επιλέξτε μεταξύ 1 και 20 ετών για να επιστρέψετε.
* Επιλέξτε ανάμεσα στο Σχέδιο μηνιαίων και ετήσιων αποπληρωμών.
* Ευέλικτοι όροι δανείου.
Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Υποσχόμαστε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου. Δεν υπάρχει έλεγχος ασφαλείας, δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος

Χαιρετισμοί
ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
Ευρυδίκη Αμίντα ελληνικά δάνεια

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Προσοχή

Είμαστε οικονομικός σύμβουλος που διαχειρίζεται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών μέσων. Έχουμε την πρόσβαση / επαφές για να αυξήσουμε από 10 χιλιάδες ευρώ σε 500 εκατομμύρια ευρώ, με την εταιρεία μας (ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta) και άλλες ΤΡΑΠΕΖΕΣ TOP PRIME AA όπως η Universal Bank Πειραιώς AE, HSBC Ελλάδα, Citibank Ελλάς, Eurobank Ergasias SA, Καλύτερες τράπεζες για Δάνεια SBA κλπ.

Μη διστάσετε να εμπλακείτε στις μισθωμένες εγκαταστάσεις μας σε εμπορικά προγράμματα, χρηματοδότηση σχεδίων, ενίσχυση πιστωτικών γραμμών, εταιρικά δάνεια (επιχειρηματικά δάνεια εκκίνησης ή επιχειρηματικά δάνεια επέκτασης) και πολλά άλλα.

Έχουμε παράσχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 17.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας σχεδιασμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 10.000 ευρώ έως 500 εκατ. Ευρώ κατ 'ανώτατο όριο.

Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων, ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (euridikeaminta.greekloans@gmail.com)

Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών. Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.
Στείλτε μας email μέσω euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Χαιρετισμοί
Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
Motto: Προσφέρουμε τις πιο γρήγορες και αξιόπιστες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Γκουινέβερ Γκουέν Μύρτο Αντζέλα είμαι από την Ελλάδα μόλις έλαβα το δάνειό μου τώρα από την κυρία Evridike Aminta ελληνικά δάνεια είναι νέα εταιρεία νόμιμων δανείων του 2018 και δεν πήρα πολύ το δάνειό μου από αυτά πήρα το δάνειό μου από αυτούς σήμερα και τώρα καθώς δημοσιεύω αυτό το μήνυμα είμαι πολύ χαρούμενος αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, έτσι ώστε καθένας που χρειάζονται ένα δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία αυτή είναι πραγματικά μεγάλη εκεί το e-mail είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Cicero Damen Deacon και είμαι από την Ελλάδα έχω στο διαδίκτυο και έχω ακούσει τους ανθρώπους που λένε ότι έχουν scammed πριν και χρειάζομαι επειγόντως ένα δάνειο, έτσι φοβόμουν να υποβάλουν αίτηση για ένα δάνειο σε απευθείας σύνδεση πράγμα που είδα 3 οι άνθρωποι μαρτυρούν για την κυρία Evridike Aminta ελληνικά δάνεια που πήραν εκεί δάνειο από την οποία δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για δάνειο πριν και τόσο φοβόμουν ότι θα πάρει scammed αλλά πίστευα τι λέει ο λαός και να υποβάλει αίτηση από την εν λόγω εταιρεία δανείου και όλα ήταν καλά και μου είπαν να στείλω το τέλος μεταφοράς που θα χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει το δάνειό μου όταν μου είπαν ότι τόσο φοβόμουν ότι ήταν scammed έτσι κάθισα και το σκέφτηκα και πήρα πίσω σε αυτά και τους είπα δεν είχα κάνει ποτέ αυτό πριν αλλά η κ. Evridike Aminta είπε ότι πρέπει να τους εμπιστευτώ ότι θα με βοηθήσουν έτσι έκανα και πήγα να στείλω το τέλος που είπαν ότι θα έπρεπε να στείλω για τη μεταφορά του δανείου μου μόλις σήμερα πήρα μια ειδοποίηση από πίσω μου ότι υπάρχουν χρήματα για λογαριασμό μου. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που δεν είμαι ποτέ scammed πριν και πήρα το δάνειό μου μια φορά έτσι τώρα είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένειά μας θα είμαστε ευχαριστημένοι πάρα πολύ ώστε όποιος χρειαστεί ένα δάνειο θα πρέπει να ισχύουν από αυτή την εταιρεία χωρίς να scammed επειδή είναι πραγματικό και μεγάλο και προσεύχομαι τον Θεό να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί δανείων. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

Για άλλη μια φορά παραμένω το Cicero Damen Deacon

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Το όνομά μου είναι AIKATERINE HEBE IANTHA Είμαι από τη Θεσσαλονίκη Έχω ακούσει για αυτή την εταιρεία ότι δίνουν δάνεια και πήγα να υποβάλω αίτηση για δάνειο από αυτούς Έχω ακούσει τους ανθρώπους να λένε για απάτη αλλά δεν έχω ποτέ scammed πριν αυτή η εταιρεία με βοήθησε με το δάνειό μου έτσι ο καθένας που χρειάζεται δάνειο θα πρέπει να εφαρμόσει από εκεί εκεί τα δάνεια είναι γρήγορη και ασφαλής εκεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Γεια σε όλους

Το όνομά μου είναι ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ είμαι από την Ελλάδα ψάχνω για δάνειο στο διαδίκτυο και το μόνο που παίρνω είναι απατεώνες αλλά βρήκα αυτή την εταιρεία δανείου που λέγεται ελληνικά δάνεια Evridike Aminta και έχω δει ανθρώπους σε απευθείας σύνδεση να καταθέτουν για εκεί καλές πράξεις γι 'αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω αν θα είμαι χαρούμενος και πάλι, έτσι έχω υποβάλει αίτηση για δάνειο ύψους 350.000,00 Ευρώ και ο δανειστής δανείου κ. Evridike Aminta με διαβεβαίωσε ότι σε 12 ώρες το δάνειό μου θα είναι στον τραπεζικό μου λογαριασμό έτσι ώστε σήμερα εργάζομαι είδα την τράπεζα μου έγραψε μήνυμα ότι υπάρχουν κάποιες κονδύλια ύψους 350.000,00 ευρώ στο λογαριασμό μου και ευχαριστώ την Evridike Aminta επειδή είναι πραγματική έτσι αν χρειαστείτε κάποιο δάνειο στο διαδίκτυο παρακαλώ μην φοβηθείτε όπως εγώ εφαρμόζοντας από αυτήν την εταιρεία επειδή είναι η μόνη πραγματική εταιρεία που δίνει δάνειο στο διαδίκτυο. Υπάρχει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Το όνομά μου είναι Ελευθερία Κωνσταντίνα Αγκίμ είμαι από την Ελλάδα και είδα σε μια πόλη του Βόλου. Πήρα ακριβώς το δάνειό μου από μια νέα εταιρεία δανείων νόμιμων δανείων του 2018 και το όνομα της εταιρείας που με βοήθησε με το δάνειό μου σήμερα είναι τα δάνεια Evridike Aminta είναι η πιο όμορφη εταιρεία δανείων που έχω συναντήσει ποτέ με εγώ ζήτησα δάνειο από χθες και το μόνο πράγμα που έκανα ήταν να πληρώσω το τέλος μεταφοράς που είπαν ότι θα έπρεπε να πληρώσω και αμέσως θα κάνω την πληρωμή στις επόμενες 12 ώρες χρόνο που ήμουν με το δάνειο μου συγνώμη δεν μπορώ να πω πόσο με βοήθησαν με αλλά είναι ένα μεγάλο ποσό χρημάτων, ώστε όλοι, αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία δανείου για να επικοινωνήσετε εκεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Καλή μέρα όλοι το όνομά μου είναι Νικολέττα Σταβρίνα Δημητριάδα Βανά και είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία έχω τώρα να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο αν κάποιος από εσάς ψάχνει για ένα δάνειο πραγματικό αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να επικοινωνήσετε Είμαι γυναίκα επιχειρηματίας και ζήτησα δάνειο σε μια νόμιμη εταιρεία του 2017 και το όνομα της εταιρείας είναι τα δάνεια της Evridike Aminta που βοηθούν τους ανθρώπους από το 2016 και τώρα είμαστε το 2018 τώρα και έλαβα το δάνειό μου από αυτά έτσι αν ο καθένας από εσάς χρειάζεται ένα δάνειο να πάει και να εφαρμόσει από αυτούς επειδή είναι πραγματικό προσεύχομαι απλά εσείς οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια με ένα δάνειο δεν παίρνουν scammed αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ αυτή την ευκαιρία να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο εάν χρειάζεστε ένα δανείου νόμιμο δάνειο ισχύουν από αυτήν την εταιρεία, έτσι ώστε να συνηθίσετε scammed όταν κάνετε αίτηση από τη λάθος εταιρεία. εκεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

έχετε μια ωραία ημέρα σε όλους και προσεύχομαι ότι είστε ευτυχείς όπως είμαι σήμερα

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Το όνομά μου είναι Giannis Aspa Thania και είμαι από τις Σέρρες Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο διαδίκτυο για το πώς έλαβα το δάνειό μου μετά από εξαπάτηση 3 φορές έχω υποβάλει αίτηση για δάνειο από τα ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta χθες είδα οι άνθρωποι μαρτυρούν για τα καλά έργα της και για το πώς βοήθησε τους ανθρώπους έτσι αποφάσισα να υποβάλω αίτηση και μου είπε τι έπρεπε να κάνω φοβόμουν αλλά το έκανα αυτό το πρωί τώρα έλαβα μόλις μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου εκεί υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό μου και έλεγξα το ποσό και ήταν δάνειο μου είμαι τόσο χαρούμενος. Έτσι θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά και να πω σε όλους στο διαδίκτυο ότι αυτή η εταιρεία είναι πραγματική εάν χρειάζεστε ένα δάνειο αυτή η εταιρεία είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλουν αίτηση από δεν παίρνουν scammed όπως εγώ, επειδή υπάρχουν απατεώνες έξω εκεί ισχύουν από αυτή την εταιρεία και θα είσαι χαρούμενος. εκεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Το όνομά μου είναι Sophia Stacee Phyllis είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να γράψω στο διαδίκτυο ότι μόλις έλαβα δάνεια ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ από αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta ελληνικά δάνεια στην αρχή δεν πίστευα τι λένε οι άνθρωποι στο διαδίκτυο αλλά αποφάσισα να προσπαθήσω και ζήτησα το δάνειο πριν από 2 ημέρες και μόλις έλαβα μια κλήση από την τράπεζά μου ότι υπάρχει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για λογαριασμό μου και αμέσως έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου Evridike Aminta greek τα δάνεια μου τηλεφώνησαν και με ρώτησαν αν έχω λάβει το δάνειό μου και τους είπα ναι, έτσι είπαν ότι θα έπρεπε να φέρω περισσότερους ανθρώπους σε εκεί την εταιρία εάν κάποιος χρειάζεται ένα δάνειο έτσι αν πραγματικά χρειάζεσαι ένα δάνειο αυτή είναι η εταιρεία να υποβάλει αίτηση από αυτά είναι πραγματικά μεγάλη και πιστεύω τώρα ότι υπάρχει μια πραγματική εταιρεία δανείου που δίνει δάνεια και αυτή η εταιρεία είναι τα δάνεια της Evridike Aminta, έτσι εάν κάποιος από εσάς χρειάζεται ένα επείγον δάνειο και είναι σημαντικό αυτό είναι η σωστή εταιρεία από την οποία να υποβάλετε αίτηση. Υπάρχει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

τελικά είμαι πραγματικά ευτυχής και μπορώ να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση τώρα. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά Patricia είστε μεγάλοι και ο Θεός να σας ευλογεί εσείς και η εταιρεία σας.

Nathanael martyna patryx είπε...

Το όνομά μου είναι Nathanael martyna patryx Είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο Διαδίκτυο ότι υπάρχει μόνο μία εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο και αυτή η εταιρεία είναι Evridike Aminta. Έψαχνα για ένα δάνειο online για τις τελευταίες 3 εβδομάδες τώρα και το μόνο που έχω πήρε είναι δανειστές απατεώνων μου από τα χρήματά μου που είχα ο Θεός ξέρει ότι ήμουν τόσο φτωχός και ήθελα να σκοτώσω τον εαυτό μου αλλά εκεί είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή η εταιρεία που δίνουν τα δάνεια στην αρχή δεν πίστευα γιατί έβλεπα άλλες μαρτυρίες άλλου δανειστή και όλοι έγιναν απάτες. Είπα να επιτρέψτε μου να υποβάλω αίτηση από αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν είναι αλήθεια και αμέσως έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα όσα χρειάζεται να κάνω και συμφώνησαν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου γιατί είπαν χρησιμοποιούν υπηρεσία γρήγορης μεταφοράς. Πρώτα δεν πίστευα, αλλά ήθελα για το δάνειο μου πριν από 8 ώρες φορά έλαβα μια προειδοποίηση από την τράπεζά μου και να κρατήσει ήταν το δάνειο μου ήταν πολύ αναρροφείται όταν το είδα και προσευχόμουν στο Θεό για τη διεύθυνση μου στην σωστή εταιρεία που με βοήθησε σήμερα καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία και χρησιμοποιώ αυτή τη φορά για να καταθέσω σε άλλους ανθρώπους εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ένα δάνειο μην ξεγελιέστε αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να ισχύουν από. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com και για εσάς όσοι δεν έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία, ο αριθμός του λογαριασμού είναι +2348088206489.

Αυτή η εταιρεία είναι αληθινή και μεγάλη αν χρειαστείτε ένα δάνειο ισχύουν τώρα και περιμένετε για το δάνειο σας γιατί θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εταιρεία.

Ευχαριστώ όλους και παραμένω Nathanael martyna patryx.

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Καλή μέρα Το όνομά μου είναι Cynthia Sapphira Delia Είμαι από την Ελλάδα αυτή η εταιρεία Evridike Aminta οι άνθρωποι μιλούν για είναι πραγματικό Ποτέ δεν ήθελα ένα δάνειο αλλά είπα ακριβώς ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν αυτό που οι άνθρωποι λένε είναι αλήθεια και ζήτησα δάνειο από τους χθες και έλαβα μόλις σήμερα το δάνειό μου από τα ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta, αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα και χρειάζεστε ένα δάνειο από αυτήν την εταιρεία γιατί θα σας βοηθήσουν αυτή η εταιρεία είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο στο διαδίκτυο. Το δάνειο που υπέβαλα από αυτούς ήταν 75.000,00 Ευρώ και σε 8 ώρες πήρα το δάνειο μου, έτσι ώστε οι φίλοι μου να μην φοβούνται αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλουν αίτηση. Εάν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια εκεί, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com και ο αριθμός αυτός είναι +2348088206489.

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Γεια σε όλους

Είμαι Ευρυκράτης Φαίνους Γλαύκος και είμαι από τις Αχαρνές. Ψάχνα για ένα online δάνειο και ήμουν πολύ φοβισμένος που δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν και εγώ Κοίτα πολύ καλά και την αναζήτηση για μια πραγματική εταιρεία εκεί βρήκα μια εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta κοιτάζω και είδα τι είπαν οι άνθρωποι για αυτή την εταιρεία ήταν αληθινό αποφάσισα να υποβάλω αίτηση για δάνειο από την εταιρεία και χρειαζόμουν δάνειο 150.000,00 ευρώ για να ξεκινήσω μια επιχείρηση όταν έχω εφαρμόσει μου είπε όλα όσα χρειάζομαι για να το κάνω και το με διαβεβαίωσε ότι σε 8 ώρες ώρα πήγαινα να είμαι με το δάνειο μου είπα εντάξει και περίμενα σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο παίρνω το δάνειό μου από αυτή την εταιρεία όπως γράφω αυτό τώρα δεν έχω scammed πριν και αυτή η εταιρεία είναι μεγάλη έχω ακούσει τους ανθρώπους να μιλούν για απάτες αλλά εγώ ποτέ δεν έχουν ξεγελάσει και ευχαριστώ τον Θεό γι 'αυτό. Έτσι, ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από αυτά θα σας βοηθήσουν και ο χρόνος που σας λένε ότι θα λάβετε το δάνειό σας ότι είναι η ακριβής ώρα που θα λάβετε το δάνειό σας. Απλά πρέπει να γράψω αυτό το μήνυμα σε όλους, έτσι ώστε να μην κάνετε αίτηση για δάνειο από μια λανθασμένη εταιρεία εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία και θα είστε ευχαριστημένοι. Υπάρχει αλληλογραφία

η διεύθυνση είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

Reidar Kåre Knut είπε...

Καλημέρα σε όλους

Το όνομά μου είναι Reidar Kåre Knut είμαι από τις Σέρρες. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να γράψω στο διαδίκτυο ότι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από λίγες μέρες που χρειαζόμουν χρήματα και έψαξα για ένα δάνειο στο διαδίκτυο είδα μια εταιρεία και έχω εφαρμόσει αυτή η εταιρεία μου εξαπάτησε 2 φορές από τα χρήματά μου ήμουν τόσο λυπημένος γιατί χρειαζόμουν χρήματα γι 'αυτό αποφάσισα να ψάξω για άλλη εταιρεία και έκανα αίτηση από άλλη εταιρεία που η ίδια εταιρεία μου είπε επίσης να καταθέσω χρήματα και έκανα και ποτέ δεν πήρα το δάνειό μου ήμουν όπως αυτό που συμβαίνει σε μένα γιατί χρειάστηκα χρήματα επειγόντως για να αγοράσω μια αιτία σπιτιών αν δεν πάρω σπίτι μου σύντομα ο ιδιοκτήτης μου θα οδηγήσει το i και την οικογένειά μου μακριά από το σπίτι του, έτσι χρειάστηκα να πάρω το σπίτι μου. Όταν έψαχνα και πάλι είδα αυτή την εταιρεία Evridike Aminta είδα πολλούς ανθρώπους μαρτυρούν για αυτή την εταιρεία ότι η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, οπότε στην αρχή φοβόμουν να εφαρμόσω αιτία είχα εξαπατήσει 2 φορές έτσι είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να δοκιμάσω και να δούμε αν αυτή η εταιρεία ήταν πραγματική έτσι έχω εφαρμόσει. Όταν έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα έπρεπε να κάνω Φοβούστηκα ακόμα, αλλά τους εμπιστευόμουν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου ήθελα για το δάνειό μου και στα μάτια μου έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου ότι υπήρχε ένα ποσό 200.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό μου και ήμουν πολύ χαρούμενος πριν από λίγο η εταιρεία με κάλεσε και ρώτησε αν έχω λάβει το δάνειό μου και τους είπα ναι και ο ευχαριστώ τους και όπως γράφω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο τώρα αυτή η εταιρεία έχουν βοηθήσει επίσης 2 αδέλφια μου έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλουν αίτηση από. Σε περίπτωση που χρειάζεστε χρήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μόνο μέσω αλληλογραφίας ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου euridikeaminta.greekloans@gmail.com. Ευχαριστώ όλους όσους χαράζουν το μήνυμά μου και είναι ασφαλείς και ισχύουν από αυτή την εταιρεία, γιατί θα είστε ευχαριστημένοι μαζί τους.

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

My name is Hercules Lander Maximus Othello. I am from Serres Greece. I want to write to the internet that if you need a real loan Evridike Aminta is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Evridike Aminta and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp there mail address is euridikeaminta.greekloans@gmail.com and there whatsapp number is +2348088206489. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

Unknown είπε...

Είμαι Alfelt Edrikke Eleonora από το όνομα είμαι αστυνομικός και ζω στην Αλεξανδρούπολη. Πριν από λίγες μέρες έψαχνα για δάνειο στο διαδίκτυο και βρήκα μόνο τους ανθρώπους που με scamming μου τα χρήματά μου. Χρειάζομαι πραγματικά αυτό το δάνειο για ένα έργο στις ΗΠΑ και έχω εξαπατηθεί ξεχωριστά μια μέρα όταν ήμουν εκτός υπηρεσίας αποφάσισα να κοιτάξω πάλι αυτή τη φορά για μια πραγματική εταιρεία που δίνουν δάνεια βρήκα αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta ελληνικά δάνεια και πολλά των ανθρώπων που έχουν μαρτυρήσει γι 'αυτή την εταιρεία στην αρχή δεν πίστευα αλλά αποφάσισα να εφαρμόσω το δάνειο που έψαχνα ήταν το άθροισμα των 7.000.000,00 Ευρώ που υπέβαλα από αυτήν την εταιρεία και μου είπαν όλα όσα πρέπει να γίνουν εγώ τους εμπιστευόμουν και εγώ έκαναν ό, τι μου είπαν να κάνω και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου με ασφάλεια ποτέ δεν τους πίστευα, αλλά περίμενα το δάνειό μου σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο πήρα μια κλήση από την εταιρεία ότι εάν εγώ έχω λάβει το δάνειό μου ακόμα και είπα όχι. Μου είπαν να πάω στην τράπεζά μου και να ελέγξω τον λογαριασμό μου ότι η τράπεζά μου δεν μπορεί να μου στείλει μια ειδοποίηση που υπακούσα και πήγα στην τράπεζά μου και να ελέγξω το λογαριασμό μου στα μάτια μου είδα το δάνειό μου των 7,000,000.00 ευρώ στο λογαριασμό μου τα χρήματα που είχα στο λογαριασμό μου πριν ήταν 1, 000.000.00 Ευρώ και βρήκα τώρα 8.000.000,00 Ευρώ παλμό μου τα χρήματα και το δάνειό μου ήταν 8.000.000,00 Ευρώ Είμαι τόσο χαρούμενος και ευχαριστώ αυτή την εταιρεία γιατί είναι μεγάλη. Θέλω να χρησιμοποιήσω το μικρό μου χρόνο για να γράψω στους ανθρώπους στην Ελλάδα ότι εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλει αίτηση από αυτή την εταιρεία δεν ξέρει ότι το κάνω έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτή την εταιρεία μέσω e-mail ή whatsapp αλλά δεν χρησιμοποιώ whatsapp έτσι υπάρχει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

Το όνομά μου είναι Sosimenes Talthybios Thales και είμαι από την Ελλάδα που ζουν σε μια μικρή πόλη του Ναυπλίου. Έχω ψάξει για ένα δάνειο στο διαδίκτυο, αφού δεν μπορώ να πάρω δάνειο από την τράπεζά μου και μόνο βρήκα τους ανθρώπους να μου απατούν τα χρήματά μου. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν scammed από μια εταιρεία δανείου και ο Θεός ξέρει ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσει τη ζωή μου αλλά είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να προσπαθήσω και να δούμε αν θα δούμε μια τίμια εταιρεία που ήταν έτοιμη να σας βοηθήσει. Γι 'αυτό εγκαταστάθηκε και ψάχνω για μια εταιρεία και διάβασα τόσα πολλά καλά σχόλια για την εταιρεία αυτή Evridike Aminta και είπα επιτρέψτε μου να εφαρμόσει και να δούμε αν θα είμαι τυχερός όπως άλλοι άνθρωποι φοβόμουν αλλά έδωσα στον εαυτό μου μια ευκαιρία και έχω εφαρμόσει για ένα δάνειο 80.000,00 ευρώ εξήγησα σε αυτήν την εταιρεία ότι έχω scammed και μου είπαν να μην ανησυχούν ότι θα σας βοηθήσουν να έχουν βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους από τη χώρα μου πριν. Έτσι έδωσα στην εταιρεία αυτή μια ευκαιρία και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου. Σε ακριβώς 8 ώρες, έλαβα μια ειδοποίηση από την πλάτη μου ότι ο λογαριασμός μου έχει πιστωθεί με 80.000,00 ευρώ. Όλα χάρη στην Evridike Aminta αυτή η εταιρεία είναι ο Θεός έστειλε. Και έκανα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα μαρτυρήσω αυτή την εταιρεία για το πώς με βοήθησαν αυτή η εταιρεία δεν ξέρεις το κάνουμε αυτό τώρα που λέω στους ανθρώπους στο διαδίκτυο πώς με βοήθησαν έτσι ο καθένας εάν χρειαστείς ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μην ξεγελιέστε από ψεύτικους ανθρώπους που χλευάζουν να είναι δανειστής. Ξέρω σχεδόν ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτήν την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή whatsapp και εκεί τα στοιχεία επικοινωνίας είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com whatsapp είναι +2348088206489. Αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και αληθινή, ώστε όποιος διαβάζει αυτό το μήνυμα και σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε με αυτήν την εταιρεία, επειδή είναι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματά σας.

Sofía Ximena Jimena είπε...

Η Patricia God θα σας ευλογεί και την εταιρεία σας

Το όνομά μου είναι Sofía Ximena Jimena. Είμαι από τις Σέρρες Γκρέις δεν έχω τίποτα να πω καθένας που χρειάζεται ένα πραγματικό δάνειο χωρίς να σας παραπλανηθεί θα πρέπει να υποβάλει αίτηση από Evridike Aminta αιτία εγώ υπέβαλα αίτηση για ένα δάνειο από την εταιρεία αυτή σήμερα, αφού έχω διαβάσει τόσα πολλά καλά και υπέροχα σχόλια για αυτήν την εταιρεία. Ζήτησα ένα δάνειο για να πληρώσω τα χρέη μου και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν 50.000 ευρώ γιατί θα χρησιμοποιήσω επίσης ένα μέρος αυτών των χρημάτων για να πληρώσω τα τέλη σχολικής φοίτησης των παιδιών μου. Καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία σήμερα και είμαι τόσο χαρούμενος που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ποτέ χαρούμενος και πάλι γιατί έχω περάσει πολλά και ευχαριστώ τον Θεό για την Ευρυδίκη Αίντα Θεέ μου θα την ευλογήσει και η εταιρεία του για να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Έτσι, ο καθένας σε όλο τον κόσμο από την Ισπανία και άλλες χώρες που χρειάζονται δάνειο βοηθός σας είναι εδώ και η εταιρεία είναι Evridike Aminta όποιος υπέβαλε αίτηση από τα ελληνικά δάνεια Evridike Aminta δεν θα έχει πρόβλημα επειδή θα λάβετε το δάνειό σας ακριβώς τη στιγμή που σας λέει. υπάρχει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Για άλλη μια φορά ο Θεός σας ευλογεί Evridike Aminta και μπορείτε να ζήσετε πολύ για να συνεχίσετε να βοηθάτε τους ανθρώπους.

Evridike Aminta Δάνεια είπε...

My name is Gerasimos Afrodite Vagia and i am from Thermi in Greece i just received my loan from Evridike Aminta greek loans right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of 250,000.00 euros and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. there contact information is euridikeaminta.greekloans@gmail.com

Unknown είπε...

Γειά σου αγάπη
Χρειάζεστε ένα δάνειο; Έχετε κουραστεί από απάτες;
Χρειάζεστε ένα ευέλικτο δάνειο που ισοδυναμεί με την τσέπη σας χαμηλού ενδιαφέροντος και τη γρήγορη μεταφορά κεφαλαίων και στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις δανειοδοτικές υπηρεσίες της Παγκόσμιας Τράπεζας, παρέχουμε κατάλληλα δάνεια σε μια ποικιλία ανθρώπων, ομάδων και οργανισμών, είμαστε γρήγοροι και ασφαλείς 30 χρόνια εμπειρίας σε Αυτό εγγυάται δάνεια σε Έλληνες πολίτες και άλλους πολίτες τους οποίους υποστηρίζουμε από την ελληνική κυβέρνηση,
Είμαστε μια εταιρεία με έδρα τη Χιλή για να σας βοηθήσουμε να μείνετε ασφαλείς.
Επισκεφθείτε μας σήμερα για δάνεια ύψους 5.000 έως 50 εκατομμυρίων ευρώ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα σχετικά με τις παραγγελίες μας
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: worldbankloanservices@gmail.com
facebook στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/Genuineloanservices/

demetrios είπε...

Καλως ΗΡΘΑΤΕ,

Έχετε επείγουσα ανάγκη για επιχειρηματικό δάνειο ή να πληρώσετε λογαριασμούς με επιτόκιο 3%; Δίνουμε δάνειο σε ατομικά και συνεργαζόμενα όργανα, που κυμαίνονται από $ 5.000 έως 20 εκατομμύρια δολάρια μέγιστη διάρκεια από 1 έως 30 χρόνια, εάν ναι Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: (gkfinance01 @ gmail.com)

Επισκεφθείτε μας αν σας ενδιαφέρει, μέσω του gkfinance01@gmail.com

Με εκτιμιση,
Δημήτριος Δανιήλ
 
Προσφορά δανείου 3%

Unknown είπε...

Γειά σου
Χρειάζεστε ένα δάνειο; Έχετε κουραστεί από απάτες;
Χρειάζεστε ένα ευέλικτο δάνειο που ισοδυναμεί με την τσέπη σας χαμηλού ενδιαφέροντος και τη γρήγορη μεταφορά κεφαλαίων και στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις δανειοδοτικές υπηρεσίες της Παγκόσμιας Τράπεζας, παρέχουμε κατάλληλα δάνεια σε μια ποικιλία ανθρώπων, ομάδων και οργανισμών, είμαστε γρήγοροι και ασφαλείς 30 χρόνια εμπειρίας σε Αυτό εγγυάται δάνεια σε Έλληνες πολίτες και άλλους πολίτες τους οποίους υποστηρίζουμε από την ελληνική κυβέρνηση
Είμαστε μια εταιρεία με έδρα τη Χιλή για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ασφαλείς.
Επισκεφθείτε μας σήμερα για δάνεια ύψους 5.000 έως 50 εκατομμυρίων ευρώ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα σχετικά με τις παραγγελίες μας
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: worldbankloanservices@gmail.com
facebook στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/Genuineloanservices/

Unknown είπε...

Γειά σου
Χρειάζεστε ένα δάνειο; Έχετε κουραστεί από απάτες;
Χρειάζεστε ένα ευέλικτο δάνειο που ισοδυναμεί με την τσέπη σας χαμηλού ενδιαφέροντος και τη γρήγορη μεταφορά κεφαλαίων και στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις δανειοδοτικές υπηρεσίες της Παγκόσμιας Τράπεζας, παρέχουμε κατάλληλα δάνεια σε μια ποικιλία ανθρώπων, ομάδων και οργανισμών, είμαστε γρήγοροι και ασφαλείς 30 χρόνια εμπειρίας σε Αυτό εγγυάται δάνεια σε Έλληνες πολίτες και άλλους πολίτες τους οποίους υποστηρίζουμε από την ελληνική κυβέρνηση
Είμαστε μια εταιρεία με έδρα τη Χιλή για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ασφαλείς.
Επισκεφθείτε μας σήμερα για δάνεια ύψους 5.000 έως 50 εκατομμυρίων ευρώ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα σχετικά με τις παραγγελίες μας
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: worldbankloanservices@gmail.com
facebook στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/Genuineloanservices/

Robert είπε...

Καλή μέρα,

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο εγχώριας δικαιοσύνης για τη βελτίωση της επιχείρησής σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή μια υποθήκη; Δεν ψάχνετε πλέον στο ερωτηματολόγιο, καθώς είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα ένα πράγμα του παρελθόντος. Παρακαλούμε επιστρέψτε μας, αν θέλετε, μέσω e-mail για να λάβετε ένα δάνειο: cashloanaccess@gmail.com

Αυτή είναι μια εύκολη εταιρεία δανείων. Προσφέρουμε δάνεια που ενδιαφέρονται για ένα λογικό επιτόκιο 3%. Η σειρά κυμαίνεται από $ 5.000,00 έως ένα μέγιστο $ 100.000.000,00 δολάρια.

Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα, καθώς η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: cashloanaccess@gmail.com

Χαιρετισμοί,
Κ. Micheal Smith.

3% του αρχικού δανείου και εγγύηση

oceanicfinance είπε...

Χρειάζεστε βοήθεια χρηματοδότησης για προσωπικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς; Προς το παρόν διαθέτουμε πρότυπα για δάνεια μικρών επιχειρήσεων, εμπορικά δάνεια, κατασκευαστικά δάνεια, χρηματοδότηση ακινήτων, δάνεια αυτοκινήτων, προσωπικά δάνεια, δάνεια HUD, δάνεια HUD, δάνεια FHA, δάνεια VA, λεπτομερείς πληροφορίες.

Θερμούς χαιρετισμούς...
Kellie wilson
Ωκεανική εταιρεία χρηματοδότησης
Email: Oceanicfinance113@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.Oceanicfinancialhome.wordpress.com
Διαχείριση.
Πνευματικά δικαιώματα (c) 2018 όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

SARAH WILLIAMS είπε...

Sky World δάνειο εταιρεία, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
 

Καλημέρα κύριε / μα είμαι.

Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον καθορισμό του ποσού του δανείου είναι μεταξύ 100 εκατομμυρίων δανείων προβλέψεις δάνειο 1.000 δολάρια δολάριο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων: άκρη / ανταγωνιστικότητα επέκταση των επιχειρήσεων.

Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

* Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
* Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
* Δάνειο ενοποίησης
  
Δεν υπάρχουν τέλη προκαταβολής.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτή τη διαφήμιση.
Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, στείλτε μας e-mail σήμερα
skyworldloanfirm@gmail.com
skyworldloanfirms@yahoo.com


Σάρα Ουίλιαμς.

PARTNER INVESTOR MORTGAGE είπε...

Γεια σας, είμαι ο κ. Senache Από την Ελλάδα, θέλω γρήγορα να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να διαλέξω μια μαρτυρία για το πώς ο Θεός με έστειλε σε ένα νόμιμο και πραγματικό δανειστή που μου βοήθησε και έκανε τη ζωή μου να μετατραπεί από χορτάρι σε χάρη, από να είναι φτωχός σε έναν πλούσιο και επιτυχημένο άνθρωπο που τώρα μπορεί να καυχηθεί για μια υγιή και πλούσια ζωή χωρίς άγχος ή οικονομικές δυσκολίες. Μετά από τόσα πολλά χρόνια προσπαθώντας να πάρει ένα δάνειο στο διαδίκτυο και ήταν scammed το ποσό των $ 17.214 εγώ έγινε τόσο απελπιστική για να πάρει ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή δανειστή online που δεν θα προσθέσει στους πόνους μου, τότε αποφάσισα να επικοινωνήσετε με έναν φίλο δική μου που πήρε πρόσφατα δάνειο στο διαδίκτυο, συζητήσαμε για το ζήτημα και για το συμπέρασμα μου μου είπε για μια γυναίκα που ονομάζεται Linda Robert, ο οποίος είναι ο διευθύνων σύμβουλος της κ. Linda Loan Company. Έτσι ζήτησα ένα ποσό δανείου ύψους 50.000,00 δολαρίων χαμηλό επιτόκιο 3%, έτσι ώστε το δάνειο να εγκριθεί εύκολα χωρίς άγχος και όλες τις προετοιμασίες που έγιναν σχετικά με τη μεταφορά του δανείου και σε λιγότερο από δύο (3) ημέρες το δάνειο κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό μου γι 'αυτό θέλω να συμβουλεύω κάποιον χρειάζομαι ένα δάνειο για να επικοινωνήσω γρήγορα μέσω της (mrslindarobertloanfirm@outlook.com) προσεύχομαι ότι ο Θεός προσθέτει περισσότερες ευλογίες στη ζωή της και σε όλους γύρω της, αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της.

Πληροφορίες επαφής.

Email: (mrslindarobertloanfirm@outlook.com)

http://privatelanders12.wixsite.com/loan

Αριθμός WhatsApp: +1 (631) 674-5790

Unknown είπε...

Γεια σε όλους,
Η εταιρεία μας χορηγεί δάνειο όλων των τύπων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για την επιχείρησή σας ή για προσωπική σας δουλειά; Μην παραλείψετε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες Email: customercare@kabusinesshome.com

Ευχαριστώ
Ενήλικας.

Leon Derek είπε...

* ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ *.
Γεια σας είμαι ο κ. Leon Derek ο δανειστής των ιδιωτικών δανείων, Προσφέρουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 2% και μπορείτε να πάρετε πίστωση € 3.000 έως € 500.000.000,00 το μέγιστο ποσό του δανείου και μέχρι 50 χρόνια διάρκεια δανείου. Προσφέρουμε δάνεια σε οποιοδήποτε νόμισμα, Προσφέρουμε τα διάφορα είδη δανείων σε ιδιώτες και οργανισμούς. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου derekfastloan@gmail.com

joyce ocar είπε...

Είμαι η Τζόις ocar από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.... Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο.... Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω (johnleoloancompany@gmail.com)

Unknown είπε...


Πήρα την ήδη προγραμματισμένη και κενή κάρτα μου για να αποσύρω το μέγιστο ποσό των $ 1.000 ημερησίως για μέγιστο διάστημα 20 ημερών. Είμαι τόσο χαρούμενος γι 'αυτό γιατί πήρα την δική μου την περασμένη εβδομάδα και έχω χρησιμοποιήσει για να πάρει 20.000 δολάρια. Ο Mike Fisher Hackers δίνει την κάρτα μόνο για να βοηθήσει τους φτωχούς και τους άπορους αν και είναι παράνομος, αλλά είναι κάτι ωραίο και δεν είναι σαν μια άλλη απάτη που προσποιείται ότι έχει τις κενές κάρτες ATM. Και κανείς δεν πιάστηκε όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα. πάρτε τη δική σας από τον Mike Fisher Hackers σήμερα! Απλά στείλτε ένα email στο blankatm001@aol.com
WhatsApp +1 (712) 600 2838)

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεστε ένα επείγον προσωπικό δάνειο; να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση; Το Elijahloanfirm είναι η λύση που προσφέρουμε γνήσιο δάνειο με επιτόκιο 3%, προσφορά δανείου που κυμαίνεται από 2.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ, η προσφορά δανείου είναι διαθέσιμη για όλες τις χώρες, οπότε η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Elijahloanfirm@outlook.com

ROSE ANDERSON είπε...

Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com

  Τι είναι ο αριθμός εφαρμογής +18077007921

Viber: +447441393392

Τηλεγράφημα: +447441393392

Maria pascale Peeters είπε...

Προσφέρουμε δάνειο σε όλους όσους είναι ειλικρινείς στην ανάγκη εκτέλεσης των διαφόρων έργων (συμπεριλαμβανομένης της αγοράς στο σπίτι, αγορά αυτοκινήτου, ιδιωτική επένδυση, πληρωμή χρεών, πληρωμή ενοικίου ή για οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές δαπάνες).
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Rolandgadner@outlook.de

Unknown είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΑΝΕΙΟ, ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ή ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ. Trust Firm δάνεια Υπηρεσία δανειστή, είμαστε μια νόμιμη, εγγεγραμμένη και εγγυημένη εταιρεία δανείων και δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, εταιρείες, κρατικά ιδρύματα, εκκλησίες και επιχειρηματικές οργανώσεις και ανθρώπους όλων των ειδών. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είσαι σε οικονομικό πρόβλημα; Χρειάζεστε οικονομική λύση; Η Courtney Investments Limited είναι η λύση σε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για αυτό το δάνειο που επιθυμείτε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Αν ενδιαφέρεστε.

  επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :( trustfirm2010@gmail.com)

ROSE ANDERSON είπε...

Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com

  Τι είναι ο αριθμός εφαρμογής +18077007921

Viber: +447441393392

Τηλεγράφημα: +447441393392

Elena Nino είπε...

Αγαπητοί αιτούντες δανείων

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα

klay thompson είπε...

Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για να διευθετήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αρχίσετε μια ωραία επιχείρηση; Χρειάζεστε χρήματα για τη χρηματοδότηση του σχεδίου σας; E-mail: (trustfunds804@outlook.com) Προσφέρουμε εγγυημένες δανειακές υπηρεσίες οποιουδήποτε ποσού και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου για (Ιδιώτες, Εταιρείες, Μεσίτες και Εταιρείες) στο εξαιρετικό επιτόκιο 3%. Για την εφαρμογή και περισσότερες πληροφορίες, στείλτε απαντήσεις στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: {trustfunds804@outlook.com}

Larry Scott είπε...

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δάνειο σήμερα, επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε τύπο δανείου και βεβαιωθείτε ότι μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα μέσω του email που λειτουργεί. (larryfinance@yahoo.com)

Unknown είπε...

Γεια σας κύριε και κυρία,
Είμαι ιδιώτης με σημαντικό κεφάλαιο που ο Jr θέτει στη διάθεση σοβαρών και έντιμων δανειοληπτών. Προσφέρω δάνεια που κυμαίνονται από 1.000 έως 99.000 δολάρια χωρίς γρήγορο χρόνο ανακύκλωσης και με σταθερό επιτόκιο.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας σε μένα.

Email: arianedubois126@gmail.com

LANLAZAR MARCUS είπε...

Χαίρετε,

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 100.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρει 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

    Επίσης, έχουμε εκδώσει ένα δάνειο σε όλα τα νομίσματα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια και χωρίς προπληρωμές .... Αν σας ενδιαφέρει να μας επιστρέψετε μέσω αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Επισκεφθείτε μας, αν ενδιαφέρεστε, μέσω: zekoceanfinance1@gmail.com
                                                                zekoceanfinance@gmail.comΧαιρετισμοί,

Κ. Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

mr scott είπε...

Καλή μέρα,

Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καθαρίσετε το χρέος σας; Πρόκειται να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που επιθυμεί να επεκτείνει την επιχείρησή του. Ενθαρρύνεστε εδώ για να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική δανειοδότηση δανείου για το δάνειό σας. Είμαι γνωστός τόσο από τα άτομα όσο και από την κυβέρνηση για τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα.


Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
* Προσωπικά δάνεια
* Επιχειρηματικά δάνεια
*
Ανακαίνιση * Δάνεια Πελατών
* Αυτόματα δάνεια
και τα λοιπα. ..

Επισκεφθείτε μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: accessloanfirm2030@gmail.com

Είμαστε πιστοποιημένοι,
αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

Με εκτιμιση,
Κ. Scott
Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

Unknown είπε...

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟΥ 2018

γεια σε όλους
Αυτό είναι το πώς πήρα το δάνειό μου από έναν δανειστή ιδιοφυΐα δάνειο
εξαιρετική εμπειρία με αυτό το πρακτορείο δανείου σε απευθείας σύνδεση, αλλά εγώ αισθάνομαι ότι του
καλό να σας ενημερώσω πού και πώς πήρα την οικονομική μου ανακάλυψη

Είμαι η κα Carolina Russell, νωρίτερα φέτος, έβλεπα
οικονομική κρίση Η δουλειά μου ήταν κάτω ότι έπρεπε να πουλήσω το αυτοκίνητό μου έτσι θα μπορούσα
πληρώνομαι τους εργαζόμενους μου και εκτός των λογαριασμών μου μέχρι μια μέρα, ήμουν απασχολημένος με έλεγχο
αγγελίες σε απευθείας σύνδεση και βρήκα μια εταιρεία και αποφάσισα να δώσω μια δοκιμή, αποφάσισα να πάρω
ένα τολμηρό βήμα και μου είπαν από την εταιρεία ότι θα λάβω το δάνειό μου στις 24
ώρες με 3% χαμηλό επιτόκιο, ήταν σαν ένα όνειρο για μένα όπως στις επόμενες 12-24 ώρες, έλαβα
το δάνειο μου από τον κ. PATRICK, σήμερα είμαι ευτυχισμένη γυναίκα επειδή το όνειρό μου τελικά ήρθε μέσα, πλήρωσα το δικό μου
λογαριασμούς, αύξησε την επιχείρησή μου και το κεφάλι μου κρατήθηκε πάνω από το νερό είμαι τόσο χαρούμενος, προσφέρουν επιχειρήσεις
δάνειο και όλα τα είδη δανείων και συμβουλές καθένας από εσάς που πνίγεται οικονομικά Ή χρειάζεστε ένα δάνειο
επικοινωνήστε με τον κ. Patrick michael σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Patrickloans15@gmail.com)
αν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε οικονομική κατάσταση είναι σε θέση να σας βοηθήσει, γιατί με βοήθησε με ένα δάνειο με δώρα και δεν απογοήτευσα ποτέ

Ο κ. Patrick είναι ένας καλός και αξιόπιστος δανειστής δανείου
αν βρίσκεστε εκεί ψάχνοντας για δάνειο εδώ έρχεται μια καλή ευκαιρία για σας να υποβάλει αίτηση για επείγουσα και να είναι επιτυχής.
εφαρμόστε γρήγορα μαζί τους σήμερα και λάβετε το δάνειό σας χωρίς να χάνετε
Patrick Loans Ltd, είναι μια πιστοποιημένη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και θα καταθέσετε για αυτόν
Ευχαριστώ τον κ. Patrick, ο οποίος με βοηθά να λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα
για άλλη μια φορά Εφαρμόστε μαζί τους μέσω αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: PATRICKLOANS15@GMAIL.COM

Robin είπε...

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΛΗΨΗ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ (R.M.L.C)

Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι ο Κρίστοφερ Νικολά. θέλω να μαρτυρήσω τον καλό δανειστή δανείου ο οποίος μου έδειξε φως μετά από το scammed από 5 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές του Διαδικτύου, όλοι υπόσχονται να μου δίνουν ένα δάνειο μετά από να με καταβάλουν πολλές αμοιβές που δεν αποφέρουν τίποτα και δεν ισοδυναμούν με θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά μου κέρδη και ήταν συνολικά 17.000,00 Ευρώ. Μια μέρα, όπως έβλεπα το διαδίκτυο που έδειχνε απογοητευμένος όταν συναντήθηκα μια γυναίκα μαρτυρίας που ήταν επίσης scammed και τελικά συνδέθηκε με μια νόμιμη δανειστή εταιρεία που ονομάζεται Betty Mabel Loan Service και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρε το δάνειο της, έτσι αποφάσισα να έρθω σε επαφή με την ίδια εταιρεία δανείων και στη συνέχεια τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω scammed από 5 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα, αλλά με φυσικά μου περισσότερο πόνο. Εξηγούμαι στην εταιρεία με το ταχυδρομείο και όλα μου είπαν ήταν να μην κλαίνω πια γιατί θα πάρω το δάνειό μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να έρθουν σε επαφή μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε ό, τι ζητήθηκε από εμένα και στο σοκ μου μου δόθηκε ένα ποσό δανείου 250.000,00 Ευρώ από αυτή τη μεγάλη εταιρεία (Betty Mabel Loan Service) που διαχειρίζεται η κ. Betty Mabel ένας Θεός φοβούμενος γυναίκα και εδώ i είμαι σήμερα ευτυχής γιατί αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει δάνειο, έτσι έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να μαρτυρά στο διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειό μου. Χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε Αυτή η μεγάλη εταιρεία τώρα για το δάνειό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: betty.mabel227@gmail.com είναι ευγενικό. παραμένω ο Κρίστοφερ Νικολά ............

Robin είπε...

Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

Το όνομά μου είναι η Αγία Αλέξανδρος, ζω στα Χανιά και σήμερα είμαι ευτυχισμένη γυναίκα; Είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε Δανειστής δανείου που θα μπορούσε να αλλάξει τη Ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου, θα παραπέμψω οποιοδήποτε πρόσωπο που ψάχνει για δάνειο σε αυτούς. Αν χρειάζεστε δάνειο και είστε 100% σίγουροι ότι θα επιστρέψετε το δάνειο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί του και παρακαλώ να τους πείτε ότι ο Σάρον Βίβιαν σας ανέφερε σε εσάς. ηλεκτρονική διεύθυνση κα Betty Mabel μέσω: (betty.mabel227@gmail.com)

Robin είπε...

Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι η Σοφία Στεφανία. θέλω να μαρτυρήσω τον καλό δανειστή δανείου ο οποίος μου έδειξε φως μετά από το scammed από 2 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές του Διαδικτύου, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο μετά από να με πληρώσω πολλά τέλη που δεν αποφέρουν τίποτα και δεν έφεραν κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά μου κέρδη και ήταν συνολικά 8.000 ευρώ. Μια μέρα που έβλεπα το διαδίκτυο ψάχνοντας απογοητευμένος όταν συναντήθηκα μια γυναίκα μαρτυρίας που ήταν επίσης scammed και τελικά συνδέθηκε με μια νόμιμη εταιρεία δανείου που ονομάζεται Betty Mabel χρηματοπιστωτική υπηρεσία δανείου και email (betty.mabel227@gmail.com), όπου πήρε τελικά το δάνειό της, γι 'αυτό αποφάσισα να έρθω σε επαφή με την ίδια δανειοδοτική εταιρεία και στη συνέχεια τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω scammed από 2 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα, αλλά φυσικά μου περισσότερο πόνο. Εξηγούμαι στην εταιρεία με το ταχυδρομείο και όλα μου είπαν ήταν να μην κλαίνω πια γιατί θα πάρω το δάνειό μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να έρθουν σε επαφή μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα ζητήθηκα από εμένα και στο σοκ μου μου δόθηκε ένα δάνειο ύψους 65.000,00 Ευρώ από αυτή τη μεγάλη εταιρεία (Betty Mabel Financial Loan Service) που διαχειρίζεται η κ. Betty Mabel God φοβάται γυναίκα και εδώ i είμαι σήμερα ευτυχής γιατί αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει δάνειο, έτσι έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να μαρτυρά στο διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειό μου. Χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε Αυτή η μεγάλη εταιρεία τώρα για το δάνειό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (betty.mabel227@gmail.com) είναι ευγενικός. Καλή τύχη.

Robin είπε...

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟΥ

Το όνομά μου είναι ο Alex Philip πολίτης της Πάτρας. Έχω scammed από 4 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές στο Διαδίκτυο, όλοι υπόσχονται να μου δώσει ένα δάνειο μετά από να μου καταβάλει πολλές αμοιβές που δεν αποφέρουν τίποτα και δεν έφτασε κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά μου κέρδη. Μια μέρα, καθώς έβλεπα το διαδίκτυο με δάκρυα στο μάτι μου, βρήκα μια μαρτυρία για τον άνθρωπο που επίσης εξαπατήθηκε και τελικά συνδεόταν με μια νόμιμη εταιρεία δανείων με την επωνυμία BETTY MABEL LOAN SERVICES (betty.mabel227@gmail.com), όπου πήρε τελικά το δάνειό του, γι 'αυτό αποφάσισα να έρθω σε επαφή με την ίδια δάνειο και στη συνέχεια τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω απαχθεί από 4 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα παρά να μου προκαλέσουν περισσότερους πόνους. Εξηγούμαι στην εταιρεία με το ταχυδρομείο και όλα μου είπαν ήταν να μην κλαίνω πια γιατί θα πάρω το δάνειό μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να έρθουν σε επαφή μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκε και μου δόθηκε δάνειο ύψους 270.000,00 ευρώ από αυτή τη μεγάλη εταιρεία (BETTY MABEL LOAN SERVICES) που διαχειρίζεται ο κ. Gary Mark και εδώ είμαι ευτυχισμένος γιατί το δάνειο BETTY MABEL ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μου έδωσε ένα δάνειο, έτσι έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να μαρτυρά στο διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειό μου. Χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες δανείου BETTY MABEL LOAN τώρα για το δάνειό σας μέσω email: betty.mabel227@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΒΕΤΤΙΜ
Email: betty.mabel227@gmail.com

Robin είπε...

Υπόσχομαι να μοιραστώ αυτή τη δήλωση δανείου λόγω του Θεού ευνοεί στη ζωή μου

Χαίρετε,

Είμαι Maria Carols, που ζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι σήμερα μια χήρα με τέσσερα παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Μάιο του 2015 και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια γυναίκα του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 850.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου πάνε καλά αυτή τη στιγμή αν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση με παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Betty Mabel (betty.mabel227@gmail.com) για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εξασφάλιση, χωρίς πιστωτικό έλεγχο, χωρίς συνυπογράφοντα με επιτόκιο μόλις 3% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτήν και επίσης θέλω ο Θεός να την ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. betty.mabel227@gmail.com

Derek Douglas είπε...

Προσοχή,

Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πλέον γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Χαιρετισμοί
Ντέρεκ Ντάγκλας
easyloanfirm2020@gmail.com

Προσφορά δανείου 2%

Unknown είπε...


Looking for short term loan direct lenders or payday loans direct lenders? best when it comes to affordable fast loans or instant cash loans UK ... whatsapp/Hangout +1(443)345-9339

Unknown είπε...

Ώρα! Hurray !! Hurray !!! Το Xmass Loan είναι και πάλι εδώ.
Είναι και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, όταν υπάρχουν γιορτές παντού. Είναι η περίοδος των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς. Η κ. Linda Moore Loan Company είναι εδώ και πάλι για να σας βοηθήσει με τις οικονομικές σας ανάγκες. βιαστείτε τώρα και κάντε αίτηση για το δάνειο ονείρου σας, καθώς έχουμε συνεχώς promo και bonanza για το τέλος του έτους και Χριστουγεννιάτικες γιορτές. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τα χρέη σας; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να επεκτείνετε πιθανώς την επιχείρησή σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, τότε είμαστε εδώ για σας με δάνειο χαμηλού επιτοκίου τόσο χαμηλό όσο 2% τοις εκατό και μπορείτε να πάρετε ένα ποσό δανείου που κυμαίνεται από $ 10.000 έως $ 500.000.000,00 και μια μέγιστη διάρκεια δανείου έως και 50 ετών. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα. Στο Email: lindamooreloans@gmail.com ή στο WhatsApp: +19292227999. μπορείτε να μας στείλετε email με τις πληροφορίες σας σήμερα και θα χαρούμε να το κάνατε. lindamooreloans@gmail.com ή WhatApp: +19292227999 δεν θα σας απογοητεύσουμε ποτέ.

Julian Hoffman είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ δανεισμό της Julian Hoffman.finance company@gmail.com, οι στόχοι μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές επαγγελματικές υπηρεσίες.

Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε κάποιο οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι κεφάλαια για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια μικρής κλίμακας ευχάριστη και μεσαία επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να αποκτήσετε μετοχικό δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;

Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν. Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε σύντομα. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - σε διακοπές, για εκπαίδευση, για αποκλειστικές αγορές

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια ενοποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, εξασφαλισμένα στεγαστικά δάνεια, ακάλυπτα δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδών, δάνεια για αναπτυξιακά δάνεια, , με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρείες και νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: JulianHoffman.finance@gmail.com
Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου?

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

1) Ολοκληρωμένα ονόματα:
2) Χώρα:
3) διεύθυνση:
4) Κατάσταση:
5) Φύλο:
6) Οικογενειακή κατάσταση:
7) Επάγγελμα:
8) Αριθμός τηλεφώνου:
9) Μηνιαίο εισόδημα:
10) στενοί συγγενείς:
11) Ποσό δανείου:
12) Διάρκεια του δανείου:
13) Σκοπός του δανείου:
14) Ειδική ημερομηνία για την οποία χρειάζεστε το δάνειο:

Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, τότε μας πληκτρολογήστε ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: JulianHoffman.finance@gmail.com

Τις καλύτερες ευχές,
Κα Julian Hoffman
JulianHoffman.finance@gmail.com

Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε το συντομότερο δυνατό.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: JulianHoffman.finance@gmail.com

Julian Hoffman είπε...

γεια σας
Είμαι η κυρία Julian Hoffman, δανειστής δανειστή, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, όπως προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, ακίνητα, εταιρικές, επενδυτικές, εμπορικές, ενοποίηση χρέους και πολλά άλλα με επιτόκιο 2%. Ψάχνετε για ένα δάνειο και έχετε απορρίψει την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Μην ανησυχείτε πια επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, προσφέρουμε δάνεια από το ελάχιστο εύρος των 500.000,00 ευρώ μέχρι το μέγιστο εύρος των 100.000.000,00 ευρώ. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Julianhoffman.finance@gmail.com

Julian Hoffman είπε...

Είμαι η κ. VIRGINIA jess από το όνομα. Ζω στην Αμαλιάδα, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνειο να είναι πολύ προσεκτικοί, επειδή υπάρχουν απατεώνες παντού. Πριν από λίγους μήνες ήμουν οικονομικά τεντωμένος, και λόγω της απελπισίας μου ήμουν scammed από αρκετές σε απευθείας σύνδεση δανειστές. Ήμουν σχεδόν έχασε την ελπίδα έως ότου ένας φίλος μου ανέφερε σε έναν πολύ αξιόπιστο θεό δανειστή που φοβόταν γυναίκα, κάλεσε την κα Julian Hoffman που μου δάνεισε ένα ακάλυπτο δάνειο $ 110.000 δολάρια κάτω από τέσσερις εργάσιμες ώρες χωρίς καμιά πίεση. Αν χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος δανείου απλά επικοινωνήστε μαζί της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (julianhoffman.finance@gmail.com) Χρησιμοποιώ αυτό το μέσο για να προειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνεια εξαιτίας της κόλασης που πέρασα στα χέρια αυτών των δόλιας δανειστή. Και δεν θέλω ακόμη και ο εχθρός μου να περάσει μέσα από τέτοια κόλαση που πέρασα από τα χέρια αυτών των δόλιας σε απευθείας σύνδεση δανειστών, θα ήθελα επίσης να με βοηθήσει να περάσω αυτές τις πληροφορίες σε άλλους που έχουν επίσης ανάγκη από ένα δάνειο μόλις εσύ λάβετε επίσης το δάνειό σας από την κα Julian Hoffman, προσεύχομαι ότι ο Θεός θα πρέπει να δώσει μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο Θεός να την ευλογεί για πάντα για τα καλά πράγματα που έχει κάνει στη ζωή μου. Η κ. VIRGINIA jess

Julian Hoffman είπε...

Πώς μπορώ να αγοράσω το δικό μου σπίτι. Το όνομά μου είναι Eugenia Ann, από την Αλεξανδρούπολη, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου στον JULIAN HOFFMAN για τη βοήθειά μου με δάνειο ύψους 73.000 δολαρίων, για να αγοράσω ένα δικό μου σπίτι με χαμηλό επιτόκιο 2%, την 1η Δεκεμβρίου 2018 μετά από να απορριφθεί από την τράπεζά μου και άλλες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που επισκέφτηκα. Θέλω επίσης να φτάσω στο ευρύ κοινό, καθώς συστήνω σε όλους εκεί έξω που χρειάζονται οικονομική βοήθεια για να έλθουν σε επαφή με την εταιρεία σε άλλα, ώστε να μην πέσουν σε λάθος χέρια ενώ ψάχνουν για ένα δάνειο με ευθύνες μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης:julianhoffman.finance@gmail.com

Julian Hoffman είπε...

Γεια σας Καθένας, είμαι η κυρία Sophie και ζουν στη Ρόδο, θα ήθελα να μιλήσω για την καλοσύνη του Θεού στη ζωή μου μετά από τόσα χρόνια προσπαθώντας να πάρει ένα δάνειο στο διαδίκτυο και ήταν scammed έτσι έγινα απελπισμένος για να πάρετε ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή online. Αλλά όπως ο Θεός θα το έβλεπε, έβλεπα ένα σχόλιο από ένα φίλο που ονομάζεται William και μίλησε για αυτή τη νόμιμη δανειοδοτική εταιρεία όπου πήρε το δάνειό του γρήγορα και εύκολα χωρίς άγχος και έτσι με παρουσίασε σε μια γυναίκα που ο Julian Hoffman ελέγχει ένα δάνειο που είχα ζητήσει και δάνειο ύψους $ 170.000,00USD με χαμηλό επιτόκιο 2%, ώστε το δάνειο να εγκριθεί και να κατατεθεί στον τραπεζικό μου λογαριασμό σε λιγότερο από 48 ώρες, ώστε να μπορώ να πάρω το δάνειό μου για να κρατήσω τη δουλειά μου σπασμένη και να πληρώσω το λογαριασμό έτσι συμβουλεύστε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο γρήγορα και εύκολα για να επικοινωνήσετε ευγενικά μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (julianhoffman.finance@gmail.com) για να πάρετε οποιοδήποτε είδος δανείου που χρειάζεστε σήμερα χάρη στην ανάγνωση της μεγαλύτερης μαρτυρίας της ζωής μου.

Julian Hoffman είπε...

Γεια σας Το όνομά μου είναι ο κ. Brownlee Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Julian Hoffman για τη βοήθειά μου με τα δάνειά μου ύψους 170.000,00 δολαρίων. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί της έτσι ώστε να μπορεί επίσης να σας βοηθήσει επίσης το δάνειο της δεν παίρνει πολύ σε 24 ώρες χρόνο μου δάνειο ήταν στο λογαριασμό μου όποιος χρειάζεται ένα επείγον και αξιόπιστο δάνειο θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί της τώρα είναι Θεός έστειλε και ένα καλό πρόσωπο το email της είναι. julianhoffman.finance@gmail.com Είμαι στην ευχάριστη θέση να το γράψω εδώ επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που χρειάζονται αυτή τη βοήθεια πάρα πολύ. αν χρειάζεστε πραγματικά βοήθεια χωρίς καθυστέρηση, όπως ήμουν καθυστέρηση πριν από αυτό είναι η σωστή εταιρεία δανείου για να επικοινωνήσετε χωρίς καθυστέρηση: Email: julianhoffman.finance@gmail.com

Julian Hoffman είπε...

ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΔΩΡΕΑΝ από την κ. Julian Hoffman.Finance. Είμαι από το Ρέθυμνο. και το όνομά μου είναι η Vassia Maliza Hero, έχω αντιμετωπίσει κάποια οικονομική αποτυχία στην επιχείρησή μου για κάποια στιγμή τώρα, είμαι μια μητέρα με τα παιδιά να φροντίζουν. Πριν από μερικές εβδομάδες έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο ψάχνοντας για πιθανά μέσα για να εξασφαλίσω ένα δάνειο από τότε που η τράπεζά μου και η άλλη πιστωτική ένωση που επισκέφθηκα όλα μου αρνήθηκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο δάνειο λόγω κακής πίστωσης. Βρήκα μια μαρτυρία που ψάχτηκε από μια γυναίκα για το πώς ήταν σε θέση να εξασφαλίσει ένα δάνειο από Julian Hoffman.Finance email: - julianhoffman.finance@gmail.com για τη μαρτυρία της, συμβούλεψε ο καθένας που ψάχνει για ένα δάνειο για να επικοινωνήσετε μαζί τους δηλώνοντας ότι μπορούν βοήθησε στη χορήγηση δανείου ακόμη και με κακή πίστωση Την επικοινωνούσα για να είμαι σίγουρη και ενημέρωσε ότι την δίνω μια δοκιμή γιατί την βοήθησαν επίσης με τη χορήγηση του δανείου της απελπισμένη την κακή πίστωσή της Έτσι έστειλα ένα αίτημα δανείου για να τους στείλω και να εξηγήσω την οικονομική μου κατάσταση , με πήραν τη διαδικασία δανεισμού και με τη βοήθεια της κ. Julian Hoffman που είναι διευθυντής, μου δόθηκε δάνειο ύψους 78.000,00 δολαρίων με επιτόκιο 2% και σήμερα η επιχείρησή μου αποκαθίσταται πλήρως και τα παιδιά μου όλα γίνονται πολύ καλά. Όλοι ευχαριστώ τον Julian Hoffman, Finance για να με βοηθήσουν να επαναφέρω τη δουλειά μου. Δεν μπορώ ποτέ να σταματήσω να σας ευχαριστήσω αρκετά για τη βοήθειά σας. Για όλους εκεί έξω Εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε δανειστή για ένα δάνειο που χρειάζεστε με καλύτερο πρόγραμμα αποπληρωμής, επικοινωνήστε με τον Julian Hoffman, Email χρηματοδότησης: - julianhoffman.finance@gmail.com

Julian Hoffman είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και μια εταιρική χρηματοδότηση για ακίνητα και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων. (Κ. Julian Hoffman) Προσφέρουμε επίσης δάνεια σε ιδιώτες, φίλους και οργανισμούς με επιτόκιο 2%. Δίνουμε δάνειο σε σοβαρές ανθρώπους που ενδιαφέρονται για δάνειο εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: julianhoffman.finance@gmail.com

Julian Hoffman είπε...

Πως πηγαίνω το επιθυμητό ποσό του δανείου μου από μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων (julianhoffman.finance@gmail.com) Γεια σε όλους, είμαι η κ. Melina Vivi Nickie Από την ελληνική γλώσσα, θέλω γρήγορα να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να διατμήσω μια μαρτυρία για το πώς ο Θεός με κατευθύνει σε ένα νόμιμο και πραγματικό δανειστή που μου έχει μετατρέψει τη ζωή μου από χορτάρι σε χάρη, από τη φτωχή σε μια πλούσια γυναίκα που μπορεί τώρα να καυχηθεί για μια υγιή και πλούσια ζωή χωρίς άγχος ή οικονομικές δυσκολίες. Μετά από τόσους μήνες προσπαθώντας να πάρει δάνειο στο διαδίκτυο και εξαπατήθηκε το ποσό των $ 6.200 εγώ έγινα τόσο απελπισμένος για να πάρει ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή δανειστή online που δεν θα προσθέσει στους πόνους μου, τότε αποφάσισα να επικοινωνήσετε με έναν φίλο το ορυχείο που πήρε πρόσφατα δάνειο στο διαδίκτυο, συζητήσαμε για το θέμα και για το συμπέρασμά μας, μου είπε για έναν άνθρωπο που ονομάζεται κ. David Thompson ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων David Company Limited Έτσι, ζήτησα ένα ποσό δανείου (720.000,00USD) το δάνειο εγκρίθηκε εύκολα χωρίς άγχος και όλες τις προετοιμασίες που έγιναν σχετικά με τη μεταφορά του δανείου και σε λιγότερο από δύο (2) ημέρες το δάνειο κατατέθηκε στην τράπεζά μου γι 'αυτό θέλω να συμβουλεύω κάποιον που έχει ανάγκη ένα δάνειο για να τον έρθει γρήγορα σε επαφή με: (julianhoffman.finance@gmail.com) δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό προσεύχομαι ότι ο Θεός θα τον ευλογήσει για το καλό που έχει κάνει στη ζωή μου

Julian Hoffman είπε...

Το όνομά μου είναι Lina Philippa και μιλάω ως το πιο ευτυχισμένο άτομο σε όλο τον άγριο κόσμο σήμερα και είπα στον εαυτό μου ότι κάθε δανειστής που διασώσει την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα πω το όνομα σε ολόκληρο τον άγριο κόσμο και εγώ είμαι τόσο χαρούμενος που λέω ότι η οικογένειά μου είναι πίσω για καλό γιατί χρειάζομαι δάνειο $ 100.000 δολάρια για να ξεκινήσω τη ζωή μου όλοι πέρα, λόγω του επαγγέλματός μου, όπως είμαι μια μαμά, με 4 παιδιά και όλος ο κόσμος φαινόταν σαν ήταν κρεμασμένος σε μένα μέχρι που γνώρισα το Θεό έστειλε δάνειο Εταιρεία που άλλαξε τη ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου, ένας ΘΕΟΣ φοβούμενος από, Τζούλιαν Χόφμαν, αυτή ήταν ο σωτήρας Ο ΘΕΟΣ έστειλε για να σώσει την οικογένειά μου με ένα δάνειο $ 100.000 δολάρια επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της .julianhoffman.finance@gmail.com

Helena George είπε...

Γεια σας και Καλώς ήρθατε στην Standard Life Financial Company

Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Και βρίσκετε δύσκολο να λάβετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια.

* Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
* Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
* Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
* Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

* Μπορώ να σας προσφέρω μέχρι € 10.000.000 Ευρώ.
* Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
* Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μηνιαίου και ετήσιου σχεδίου αποπληρωμής.
* Ευέλικτοι όροι δανείου.
* Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις

Είμαστε εξίσου έτοιμοι να συνεργαστούμε με μεσίτες και χρηματοοικονομικούς συμβούλους / συμβουλευτικές εταιρείες στις αντίστοιχες χώρες τους.

Οι διαδικασίες μας είναι οι πιο λογικές και πιο ασφαλείς, καθώς εφαρμόζουμε μια διαδικασία 100% χωρίς οικονομικό κίνδυνο

Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σχέση μαζί σας και μετά από αυτή την πρώτη δίκη

Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Email: (standardlifefinancialservices@gmail.com)
Email: (standard_lifefinancialservices@outlook.com)

Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

Θερμές
Ηλένα Γιώργος

MARY MASON είπε...

Sky Loans Firm δάνειο, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

Καλημέρα κύριε / μα είμαι.

Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον καθορισμό του ποσού του δανείου είναι μεταξύ 100 εκατομμυρίων δανείων πρόβλεψη δανείου 1.000 ευρώ για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων: άκρη / ανταγωνιστικότητα επιχειρηματική επέκταση.

Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

* Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
* Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
* Δάνειο ενοποίησης
  
Δεν υπάρχουν τέλη προκαταβολής.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτή τη διαφήμιση.
Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, στείλτε μας e-mail σήμερα
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com


Κυρία Mary Mason.

Derek Douglas είπε...

γεια σας

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρει 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

    Έχουμε επίσης ένα δάνειο σε όλο το νόμισμα με επιτόκιο 2% για όλα τα δάνεια .... Αν σας ενδιαφέρει να μας επιστρέψετε μέσω αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αν ενδιαφέρεστε, μέσω

Email: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +14062845321


Χαιρετισμοί,
Κ. Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

SUSAN BENSON είπε...

Γεια σας και Καλώς ήρθατε στην Sunshine Financial Group Inc.

Είμαστε μια πιστοποιημένη, έγκυρη, νόμιμη και διαπιστευμένη εταιρεία δανεισμού. Παρέχουμε οικονομική βοήθεια σε όλους όσους χρειάζονται επειγόντως δάνειο. Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων, προσωπικών δανείων ή εμπορικών δανείων και μπορούμε επίσης να σας δώσουμε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε ένα έργο ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο.

Εάν έχετε τόσο δύσκολο να λάβετε δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί η Sunshine Financial Group Inc, έχει την πλάτη σας όταν πρόκειται να πάρει δάνεια σε όλο τον κόσμο.

ΒΑΣΙΚΑ Οφέλη:

- Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
- Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
- Να δανειστείτε μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ
- Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
- Χαμηλό επιτόκιο 3%
- Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
- Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε είτε ασφαλή είτε ακάλυπτα δάνεια

Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω.

Email: (sunshine_fginc@outlook.com)
Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447903159998

Θερμές
Susan Benson (Διευθυντής Δανείων)

SUSAN BENSON είπε...

Γεια σας και Καλώς ήρθατε στην Sunshine Financial Group Inc.

Είμαστε μια πιστοποιημένη, έγκυρη, νόμιμη και διαπιστευμένη εταιρεία δανεισμού. Παρέχουμε οικονομική βοήθεια σε όλους όσους χρειάζονται επειγόντως δάνειο. Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων, προσωπικών δανείων ή εμπορικών δανείων και μπορούμε επίσης να σας δώσουμε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε ένα έργο ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο.

Εάν έχετε τόσο δύσκολο να λάβετε δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί η Sunshine Financial Group Inc, έχει την πλάτη σας όταν πρόκειται να πάρει δάνεια σε όλο τον κόσμο.

ΒΑΣΙΚΑ Οφέλη:

- Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
- Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
- Να δανειστείτε μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ
- Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
- Χαμηλό επιτόκιο 3%
- Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
- Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε είτε ασφαλή είτε ακάλυπτα δάνεια

Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω.

Email: (sunshine_fginc@outlook.com)
Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447903159998

Θερμές
Susan Benson (Διευθυντής Δανείων)

Mr Lola Daniel είπε...

γεια σας

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια από το 2000 έως 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, δεν ελέγχουν την πίστωση και προσφέρουν 100% εγγύηση για τα εξωτερικά δάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επίσης, δανείστηκε ολόκληρο το νόμισμα με επιτόκιο 2% για όλα τα δάνεια .... Αν σας ενδιαφέρει, επιστρέψτε σε μας με αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παρακαλούμε επιστρέψτε σε μας, αν ενδιαφέρεστε, με eaglehomemortgage001@gmail.com
Whatsapp: +1 (512) 980-1469

Με εκτίμηση,

Κα Lola Daniel
eaglehomemortgage001@gmail.com

Unknown είπε...

Καλή μέρα,

Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καθαρίσετε το χρέος σας; Πρόκειται να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που επιθυμεί να επεκτείνει την επιχείρησή του. Ενθαρρύνεστε εδώ για να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική δανειοδότηση δανείου για το δάνειό σας. Είμαι γνωστός τόσο από τα άτομα όσο και από την κυβέρνηση για τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα.


Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
* Προσωπικά δάνεια
* Επιχειρηματικά δάνεια
*
Ανακαίνιση * Δάνεια Πελατών
* Αυτόματα δάνεια
και τα λοιπα. ..

Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: ecofinance2020@gmail.com
WhatsApp: +2347063721690

Είμαστε πιστοποιημένοι,
αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

Με εκτιμιση,
Κύριε Όσκαρ
Email: ecofinance2020@gmail.com
WhatsApp: +2347063721690

UBA BANK PLC είπε...

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,

Χρειάζεσαι δάνειο! Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων σε είδος
2% ενδιαφέρον, παρακαλώ στείλτε μας ένα email για να πάρετε περισσότερα
πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή σήμερα εάν
ενδιαφερόμενα Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για το μέγιστο
ασφάλεια, η οποία είναι προτεραιότητα μας ... επικοινωνήστε μαζί μας τώρα @

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsonfutureloanlender@gmail.com
ΑΡΙΘΜΟΣ WHATSAPP :: +1(931)3351752

UBA BANK PLC είπε...

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,

Χρειάζεσαι δάνειο! Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων σε είδος
2% ενδιαφέρον, παρακαλώ στείλτε μας ένα email για να πάρετε περισσότερα
πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή σήμερα εάν
ενδιαφερόμενα Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για το μέγιστο
ασφάλεια, η οποία είναι προτεραιότητα μας ... επικοινωνήστε μαζί μας τώρα @

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsonfutureloanlender@gmail.com
ΑΡΙΘΜΟΣ WHATSAPP :: + 1-931-335-1752

Unknown είπε...

Γεια σας, χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χρειάζεστε δάνειο για να χρηματοδοτήσετε κάποια από τις ανάγκες σας; Αν χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο εντός 24 ωρών, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Global Finance Group στο (globalfinancegroupinc@gmail.com)
 
Ο Όμιλος Global Finance είναι ένας παγκόσμιος δανειοδοτικός οργανισμός αφιερωμένος στην παροχή ταχείας εξασφάλισης και μη εξασφαλισμένων δανείων σε μετρητά σε ειδικευμένα άτομα και επιχειρήσεις με επιδοτούμενο επιτόκιο. Έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση μαζί μας, κάνετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που νοιάζεται για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα σας φροντίσουμε μέσα από όλη τη διαδικασία.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ?

* ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
* ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
* ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 1.000 έως 10 εκατομμυρίων δολαρίων και διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών για την αποπληρωμή του δανείου (ασφαλής και μη εξασφαλισμένη).

Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστες επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Προσφορά Global Finance Loan, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού WhatsApp που ακολουθεί.
Email: (contact-globalfinance@protonmail.com)
Email: (globalfinancegroupinc@gmail.com)
WhatsApp: (17722073517)

Ψάχνουμε για λέξη να σας ακούσει.

Kvithyll Frank είπε...

Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; ΑΝ ΝΑΙ! Επικοινωνήστε με την Kvithyll Finance and Mortgages Limited® για μικρά και μεγάλα ποσά δανείων. Προσφέρουμε κάθε είδους δανειακές υπηρεσίες για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες όπως το δάνειο προσωπικών δανείων, το δάνειο σταθεροποίησης χρεών, το επιχειρηματικό κεφάλαιο, το επιχειρηματικό δάνειο, το δάνειο εκπαίδευσης, το στεγαστικό δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kvithyllfinance@gmail.com Η οικονομική ικανοποίησή σας είναι ο Στόχος μας και η συνεργασία σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία. Whatsapp: +17816567138 η πίστωση είναι ανοιχτή σε όλους, ανεξάρτητα από την εθνικότητα.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: kvithyllfinance@gmail.com

SUSAN BENSON είπε...

Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; Εάν ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group Inc. (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

Η Sunshine Financial Group είναι ένας παγκόσμιος δανειοδοτικός οργανισμός αφιερωμένος στην παροχή ταχείας εξασφάλισης και μη εξασφαλισμένων δανείων σε μετρητά σε ειδικευμένα άτομα και επιχειρήσεις με επιδοτούμενο επιτόκιο. Έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση μαζί μας, κάνετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που νοιάζεται για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα σας φροντίσουμε μέσα από όλη τη διαδικασία.

Εάν έχετε βρεθεί τόσο δύσκολο να πάρετε δάνειο μετοχών από τις τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί η Sunshine Financial Group Inc, έχει την πλάτη σας όταν πρόκειται να πάρει δάνεια σε όλο τον κόσμο.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΗΠΑ;

- Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
- Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
- Δάνειο από $ 1000 σε $ 30 εκατομμύρια
- Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
- Χαμηλό επιτόκιο 3%
- Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
- Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω.

Email: (sunshine_fginc@outlook.com)
Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447903159998

Θερμές
Susan Benson (Διευθυντής Δανείων)

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

joinisse είπε...

Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

Patricia Kingsman prestamos είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΙΑ KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστη επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Μικρή Κλίμακα και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;.

Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν, Το πρόγραμμά μας είναι ο γρηγορότερος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση των μηνιαίων σας δαπανών. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - από τις διακοπές, μέχρι την εκπαίδευση, έως τις μοναδικές αγορές

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια σταθεροποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, ενυπόθηκων δανείων, ακάλυπτων δανείων, ενυπόθηκων δανείων, payday δάνεια, δάνεια σπουδαστών, εμπορικά δάνεια, Δάνεια Ανάπτυξης, Δάνεια Απόκτησης, Κατασκευαστικά Δάνεια, με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρείες και εταιρικούς φορείς. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το σπίτι των ονείρων σας καθώς και το γενικό δάνειο μας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Παρακαλώ γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου?

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

1) Πλήρη ονόματα:
2) Χώρα:
3) διεύθυνση:
4) Κράτος:
5) Φύλο:
6) Οικογενειακή κατάσταση:
7) Επάγγελμα:
8) Τηλέφωνο:
9) Μηνιαίο εισόδημα:
10) Next of Kin:
11) Απαιτούμενο ποσό δανείου:
12) Διάρκεια δανείου:
13) Σκοπός του δανείου:
14) Συγκεκριμένη ημερομηνία που χρειάζεστε το δάνειο:

Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Με εκτίμηση,
Κ. Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Το όνομά μου είναι η κυρία Patricia Kingsman είμαστε νέοι δανειστές δανείων του νόμου του 2019 και θέλουμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε φορέα που χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από 500.000,00 Ευρώ και 5.000.000,00 Ευρώ, οπότε αν χρειαστείτε βοήθεια, στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, έτσι ώστε η συναλλαγή δανείου σας να μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα θα είστε με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καθυστέρηση. Έτσι email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com αν ενδιαφέρεστε

Email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos είπε...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Βρίσκεστε σε οικονομικό χάος ή Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Μικρή Κλίμακα και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν, Το πρόγραμμά μας είναι ο γρηγορότερος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στο μηνιαίο σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό από διακοπές, στην εκπαίδευση, σε μοναδικές αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρησιακό Σχεδιασμό, Χρηματοδοτήσεις Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Ενσωμάτωσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά Δάνεια, Αναχρηματοδοτήσεις Δανείου με χαμηλό επιτόκιο 2,00% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το σπίτι των ονείρων σας καθώς και το γενικό δάνειο μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Παρακαλώ γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου?
- Πλήρες όνομα:
- Απαιτούμενο ποσό δανείου:
- Διάρκεια δανείου:
- Σκοπός του δανείου:
- Πόλη / Χώρα:
- Τηλέφωνο:
- Πως άκουσες για εμάς:

Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Με εκτίμηση,
Κ. Patricia kingsman

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 567   Νεότερο› Νεότερο»

Blog Archive

Αναγνώστες

Πρώτη ενημέρωση!

Νέα & ψυχαγωγία!

Χαμόγελο

Χαμόγελο
Στηρίξτε το Χαμόγελο του παιδιού!

Socrates

Socrates
From Düsseldorf with love!
Μην αφήσεις τη ζωή να σε πάρει από κάτω, τους φόβους που σε τρέφουν να τους κάνεις κάτι άλλο... Κάνε τους ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία. Μην γυρνάς την πλάτη, μην ζεις στο ψέμα. Πολέμησε το άδικο και κάθε είδους βία. Σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία...
(ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ενδιαφέροντα Blogs

Αξιόλογα Blogs & Sites!